2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
sağol canım benim Allah razı olsun hepimiz meleklerimize sağsalim kavuşalım inşallah

çok şükür bugün daha rahatım canım teşekkür ederim moral verdiğiniz için sabah fetal eko çekildi çocuk kardiyoloğu çekti minik bi parlaklık var ama bundan birşey çıkmaz korkma geçer doğuma kadar dedi doğumdan sonra kontrol ederiz yine dedi su fazlalığından dolayı şekerden şüphelendiler yükleme yaptılar o da temiz çıktı şükür yokmuş şekerim parlaklık böbrek büyümesi de artık Allah vergisi dediğin gibi Allah'tan gelen herşey kabulüm diyip bekliycem doğuma kadar kafamı tek kurcalayan bu su fazlalığı neden olabilir acaba diye düşünüyorum onu

Kızlar açlık 85
1. Saat 154 çıkmış
2. Saat henüz çıkmadı.
Sanırım 75lik yüklemede 1. Saat değerinin 180 altı olması gerekiyordu. Burdan yırttım gibi bakalım 2. Saat sonucum ne çıkacak
benim de 81
1. saat 173, 2. saat 122 çıkmış canım doktor gayet iyi şeker falan yok dedi

ben bugün şeker yüklemesi yapılacağını bile bile dün kendimi tutamayıp 1 dilim baklava ve cips yedim korka korka gittim tahlile ama şükür temiz çıktı şekerim yokmuş

Az kalmış kuzum
Benim özel randevum 13 mayısta imiş..
20 mayısa ertelerim belki. Dayanabilirsem
Evet az kaldı canım bakalımsuyu normale dönmüş mü benim de suyum biraz fazlaydı ,karın çevreside büyük çıkmıştı ama bilmiyorum bu sefer nasıl olucak
benim de çoğaldı hemde sert bi şekilde sağdan soldan yukarıdan aşağıdan vuruyo minik
Ya evet çok eğlenceli yemek yedikten sonra hemen onu izlemeye geçiyorum

bu arada şükür senin de şeker testin temiz çıkmış ,gözünaydın

sağol canım benim darısı sana ve tüm bekleyenlere inşallah
hemde çoook eğlenceli birde uzun sürüyo üst üste hiç durmuyo benim bu sıpa çok yaramaz olcak galiba oğlumda bu aylarda bu kadar çok denk gelmezdim hissetmezdim canım acımazdı bakalım doğunca neler yapcaklar bize

Senin su fazlalığına birşey dediler mi canım neden oluyormuş?

Bakalım ben çok yaramaz bi kız bekliyorum
Ben yaptırmıştım canım şükür iyi çıktı
Senin su fazlalığına birşey dediler mi canım neden oluyormuş?
Yok canım hatta doktorum bu konuda konuşmamıştı bana verilen raporda yazmıştı
Bana sadece karın çevresi biraz büyük şekerli az ye söyledi bide haftasına göre biraz kiloluydu
Hemen şeker testine yolladı ama sadece açlık şekerim biraz yüksek gibi daha rapora bakmadı mayıs 5i gidicem

Merhaba kızlar ben henüz hiçbir alışverişe başlayamayanlardanım. Tam ufak ufak başlayacaktım malum sebepten ötürü çıkamıyoruz. Elinizde güvendiğiniz, uygun gördüğünüz bir ihtiyaç listesi varsa paylaşabilir misiniz

sağol canım benim Allah razı olsun hepimiz meleklerimize sağsalim kavuşalım inşallah
yukarıki yorumlarda A April wind sürekli memik yazdığı için meleklerimize sağsalim kavuşalımı memiklerimize diye okudum... bugün çok fazla email geldi onları okumaktan gözlerim şeşibeş görüyor sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…