Benim son 3-4 günde iştahım azaldı ,ekmek çok yiyordum normalde kahvaltıda ama artık mecbur yiyorum
benim arkadaşımda da suyun çokfazla söylemişler ama onun ilk hamileliktede fazlaymış bir problem olmamış bakalım inşallah bizim ki fazla olmaz yinede herşey normalinde güzel ☺
dün doktor baktı suyum fazla şüphelendi canım bebekte sıkıntı olabilir diye perinatolojiye gönderdi orda da bebeğin kalbinde parlaklık ve böbreklerde büyüme var dedi bayağı moralim bozuldu bugün de çocuk kardiyoloğu fetal eko çekti kalpte minik bi parlaklık var ama bundan birşey çıkmaz korkma önemli değil dedi öyle içim rahatladı bayağı doğumdan sonra bebeğe bakacaklar yine inşallah gerçekten önemsiz birşeydir
Bebeğinizin günlük giyimde ve özel günlerde ilk ay ve sonrası kullanılmak üzere tasarlanan bu Bebek Arabalı Ayıcık Figürlü Yenidoğan Bebek Hastane Çıkış Seti 10 Lu Takım, bebeğinizi hem üşütmez, hem terletmez, hem antibakteriyel olup, %100 pamuktan, tama
www.bebismoda.com
Buradan alışveriş yapan oldu mu hiç. 4 kalem Ürün sipariş verdim. Fiyatlarda çok uygun geldi. Ama sonradan acaba güvenilir mi diye şüphe duydum. Ödeme de yaptım. Size sormak da sonradan aklıma geldi.
dün doktor baktı suyum fazla şüphelendi canım bebekte sıkıntı olabilir diye perinatolojiye gönderdi orda da bebeğin kalbinde parlaklık ve böbreklerde büyüme var dedi bayağı moralim bozuldu bugün de çocuk kardiyoloğu fetal eko çekti kalpte minik bi parlaklık var ama bundan birşey çıkmaz korkma önemli değil dedi öyle içim rahatladı bayağı doğumdan sonra bebeğe bakacaklar yine inşallah gerçekten önemsiz birşeydir
Yokben 1-2ay anca geceleri kalktık ondan sonra düzenli yattı ,1yaşından sonra hep 7-8de yatıp sabah 7-8e kadar şimdide max 9da yatıyor o yüzden Zeyde benzesin uyku düzeniolsun istiyorum
Tartım yok, mutluyum Diğer hamileliklerimde de kilo takibi yapmamıştım. Nohut yutmuş solucan gibi görünüyorum demek ki sadece göbekten kilo alıyorum düşüncesi hakim
Alınan 7-8 kiloyla 70 kiloya merhaba sabah cikrim şimdi tartilsam 72 çıkarım heralde sizde nasıl durumlar kızlar, bnden az olanlar yazmasın neyse 3 çocuğun peşinde koşarken veririm heralde, veririm di mi
Detaylı ultrason yaptıramadım, şeker yüklemesi de..virüsten dolayı korkuyorum hastaneye gitmeye, İnşallah ters bir durum yoktur.. Aynı durumda olan var mı, gec kalmadıysam gideyim diyorum içim rahat degil
Gunaydinn bugun bir aksilik olmazsa ikinci doz tetanoz asisina gidebilirim...
Bebiskonun tekmeleri geri geldi. Demek ki bazi gunler daha sakin bazen daha hareketli olabilirmis
Gunaydinn bugun bir aksilik olmazsa ikinci doz tetanoz asisina gidebilirim...
Bebiskonun tekmeleri geri geldi. Demek ki bazi gunler daha sakin bazen daha hareketli olabilirmis
Öyle canım tabi
Tetanoz için beni daha aramadı ebe hanımcım Yaptırsaydım da aradan çıksaydı bari. 26yı bekleyecekti sanırım.
Yaptırayım da daha aile hekimini değiştiricem
Ben diğer hamileliklerimde son 2 ay neredeyse hiç c kilo almamıştım. İlk aylar 3 er 4 er alıyordum yine de birinde 17 diğerinde 19-20 kg almış bulundum
Detaylı ultrason yaptıramadım, şeker yüklemesi de..virüsten dolayı korkuyorum hastaneye gitmeye, İnşallah ters bir durum yoktur.. Aynı durumda olan var mı, gec kalmadıysam gideyim diyorum içim rahat degil
Ben hafta dönümlerimde sabah aç karna tartılıp uygulamaya not alıyorum,5.8 kilo almışım ama dikkat ederseniz 6 değil
Kızlar bu arada ben bebek odası yapmayacaktım ama vazgeçtim, eşyası ıvırı zıvırı çok olacak, derli toplu dursun dedim. Bir de boş odamız vardı. Yarın izin alıp öğleden sonra dışarı adım atacağım bu vesile ile. Ama anne yanı gibi nasıl bi şey bakacağım bilmiyorum.