2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Alınan 7-8 kiloyla 70 kiloya merhaba sabah cikrim şimdi tartilsam 72 çıkarım heralde sizde nasıl durumlar kızlar, bnden az olanlar yazmasın neyse 3 çocuğun peşinde koşarken veririm heralde, veririm di mi
Bende 66 olmuşum. 5,5 kilo almışım..
Haftada bir kilo almışım, inanamıyorum inanmak istemiyorum.

Alınan 7-8 kiloyla 70 kiloya merhaba sabah cikrim şimdi tartilsam 72 çıkarım heralde sizde nasıl durumlar kızlar, bnden az olanlar yazmasın neyse 3 çocuğun peşinde koşarken veririm heralde, veririm di mi
Sus sus 6 kilo almisim bende simdiden. yapcak bisey yok veririz benimde 2. Cocuk olcak. Evde durmayı planlamıyorum hava sartlari izin verdikçe

75 kilodan merhaba
Almış olduğum 14 kilo ile zirvedeyim bence

yaa iyi canım çok sevindim adına senin de gözün aydın ayy inşallah çok önemli birşey değildir su fazlalığı birşey olmaz ya ama ben yemekte tıkanıyorum 1 2 lokma da yesem nefesim kesiliyor hemen o da su fazlalığındanmış

Bende aynıyım valla aldı başını gidiyor kilolar oğlanlarda çok rahat tim kız beni sisirdi resmen bende 3 çocuk peşine kostirmaktab ınş veririm ümidini taşıyorum

75 kilodan merhaba
Almış olduğum 14 kilo ile zirvedeyim bence
Maşallah kız sen baya almışsın son aylarını düşünemiyorum bile

Normalde 61 ile hamile kaldım şuan 66 yım 5 kilo yani ama ilk 2 ay kilo vermiştim 58 e düşmüştüm onu da sayarsak bende 8 kilo almışım toplam

Benim son 3-4 günde iştahım azaldı ,ekmek çok yiyordum normalde kahvaltıda ama artık mecbur yiyorum

benim arkadaşımda da suyun çokfazla söylemişler ama onun ilk hamileliktede fazlaymış bir problem olmamış bakalım inşallah bizim ki fazla olmaz yinede herşey normalinde güzel

Bu ara ben de kilo aldığımı fark ediyorum bakalım bu randevuda kaç çıkıcam geçen sefer 67kiloydum 61-62 ile hamile kalmıştım

Bu ara ben de kilo aldığımı fark ediyorum bakalım bu randevuda kaç çıkıcam geçen sefer 67kiloydum 61-62 ile hamile kalmıştım
Evde tartı yok mu kuzum ben hergun tartılıyorum sabah aksam uyandigimda biraz daha az çıkıyorum ama aksam cok fena
Evet ilk cocuklarda bide erkekse 6-7. Ayda cıkıyordu göbekler. Bizim ikinci dogumlar+kız olunca esler sasırdi
Erkek ve kız arasinda fark var cidden

Yok canım vardı kırıldı yoksa bende aynı sabah akşam üzerindeydim
Evet ya çoğu şeyde fark var bana göre inşallah ama doğumdan sonra abisine çeker onun gibi uslu bi çocuk olur yeter hamilelikte çektirdiği

bende tam tersi abisine cekmesin diyorum. 2 sene zombi gibiydim uykusuzluktan. Aylarca sehirdisindaki ailemde kaldım. İnsallah uykuyu sever ama bizde tecrubeliyiz artik daha iyi olur bence hersey

bende tam tersi abisine cekmesin diyorum. 2 sene zombi gibiydim uykusuzluktan. Aylarca sehirdisindaki ailemde kaldım. İnsallah uykuyu sever ama bizde tecrubeliyiz artik daha iyi olur bence hersey
Yokben 1-2ay anca geceleri kalktık ondan sonra düzenli yattı ,1yaşından sonra hep 7-8de yatıp sabah 7-8e kadar şimdide max 9da yatıyor o yüzden Zeyde benzesin uyku düzeniolsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…