2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
git canım tabi ki, ben virüsten sonra detaylıya gittim mesela, yarın da rutin kontrolüme gideceğim inşallah
canım sen şeker yüklemeni yaptırdın mı?ben geçen hafta gidecektim.Ama haftaya erteledim.bu arada kk hamilelik takviminde 94 gün kaldı yazıyor ay çok heycanlandım.

Canım anne yanları dolardan dolayı fırlamış. Bütçeni bilemiyorum ama 6 ay kullanılan birsey olduğu için bence letgo ya da tutumlu anneden ikinci el bakabilirsin 6 ayda hiç yıpranmıyorlar. Chicco ve pregoda güzel modeller var.

Şey benimde arkadaşım chicco next2me aldı. Bende almayı düşünüyordum anne yanı. Bana dedi ki 5-6 ay kullanılacak şey için o kadar para verme aynı işlevde ki daha uygun markalarda aynı işi görecektir. ( LoveAndMarriage )Daha uygun modellere ya da dediğin gibi 2. Ellere yönelmek daha mantıklı çünkü gerçekten Kısa süreli kullanılıyorlar. Her üründe farklı yorumlar okudum ama hiç ben sadece anne yanını 1 sene kullandım diyen görmedim duymadım torro
Bir mesajda ne kadar çok kişi etiketlenebilirse o kadar çok etiket yaptım sanırım omg

Aaa şaşırdım zor olmuştur ya 3 aylık bebek hala 3 saatte bi en fazla emmeye kalkar git gel git gel sıkıntı. Valla ben biraz büyüyünce kalk olmasın die göpsümde uyuttum aynı yatakta yattık hep yani yataktan doğrulup beşiğe koymağa eriniyordum

canım sen şeker yüklemeni yaptırdın mı?ben geçen hafta gidecektim.Ama haftaya erteledim.bu arada kk hamilelik takviminde 94 gün kaldı yazıyor ay çok heycanlandım.
Şuan ben bile heyecanlandım hiiiç dikkat etmemiştim. Baya baya 2 basamaklılara geçiş yapmışsınız çok duygulanıyorum ya şuan gözlerim doldu bile, hormonlarım tıkırında sanırım
Şimdiden böyle heyecanlanıyorsam doğuma giderken halim ne olacak acaba.

Bende oyle canim baya bi sure ayni yatakta uyudum. Ama mamayla besliyodu arkadasım uykulari biraz daha iyiydi emen cocuga gore. Geceden sabaha uyanmıyordu pek. Ama bence her sekilde o kadar kucuk bi cocugun anne yaninda olmamasi tuhaf

Evet cnm benimki işe yaradı ama Yiğenimle kızım arası 4 bucuk ay var. Kızımdan yiğenime versim biz ort 5 ay kullanabildik. Yiğenimden oğluşa gelicek oda 6 ay anca kullandı. Çok minikler zamanla sık uyanıyor zaten sığmadığını anlıyorsun deli dana gibi döndükleri için genişlik istiyorlar.

Bende daha başlamayanlardanım alacağım şeyleri kendim görerek almak istiyorum kızım için her ne kadar kızımıza isim bulamamış olacakta

Ben her zaman bakiyorum o alttaki gunlere ya bicogumuzun 2 haneli rakamlara gecenler icin cok heyecanli. Ama yoruldum boyle hergun saymaktan. 2 li rakamlara dusunce gun gun saymiycam boyle

Bende oyle canim baya bi sure ayni yatakta uyudum. Ama mamayla besliyodu arkadasım uykulari biraz daha iyiydi emen cocuga gore. Geceden sabaha uyanmıyordu pek. Ama bence her sekilde o kadar kucuk bi cocugun anne yaninda olmamasi tuhaf
Ben zaten beşiği ilk aldığımızda kuruyorduk eşimle. Elimi karnıma götürmüş bakma annem sen bu beşiğe bir doğ göğsümde uyutcam seni buralarsa değil demiştimHalada birlikte uyuyoz bir gece ben bir gece baba dönüşümlü.
Şimdi bebeğide gene yanımda uyuturum sanırım kokusunu çekerim bol bol .

Ben her zaman bakiyorum o alttaki gunlere ya bicogumuzun 2 haneli rakamlara gecenler icin cok heyecanli. Ama yoruldum boyle hergun saymaktan. 2 li rakamlara dusunce gun gun saymiycam boyle
Ahah. Olsun onunda zevki başka, saymaya devam yorulmak yok Hele asıl olay plakalara gelince başlayacak Şafak sayıcam burda ben hergün

Hahha ben çankırıda doğum yapmışım. Plakalı tek sayan diilmişim demek. 18 gün vardı benim tahmini doğuma .
Erken doğurmuşsun sen ya
Ben Antalya’da iken aniden doğurdum
Birkaç gün sonrasını düşünüyordum planladığım gibi olmadı

ay canım benim bende öyleyim.allah bizlere hep iyi şeylere ağlamayı nasip etsin.hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.

Kesinlikle öyle, 5 ay kadar kullanabildim. Bir süre sonra hareketlenmeleri uyurken de artıyor ve sığmıyorlar sağa sola dönerken sıkıntı oluyor ve uykuları bölünüyor. O yüzden çok pahalı bir şeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ebebek’in kendi markasında da vardı yanlış hatırlamıyorsam o da iş görür mesela chicco almaktansa. herkese sağlıklı gebelikler dileyip A April wind ve yekta’mı öpüp kaçıyorum

Evet cok guzel beraber uyumak Bende arada uyurum ama oglumda benim yataga gecmek isterse diye düşünüyorum bakalim ne yapcaz o zaman

ay canım benim bende öyleyim.allah bizlere hep iyi şeylere ağlamayı nasip etsin.hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.

Bana şu da cok buyuk bi mucize gibi geliyor. Simdi mesela 25/26 haftada 1 kilolar ama kalan 90 gunde 2 kilo gibi bi kilo alicak cogusu belki daha fazla.. Asıl bundan sonrasi daha heyecanli cunku büyük bi buyume atagi bundan sonra her hafta

Canımsın teşekkür ederim kuzum bende seni ve bestemi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…