canım sen şeker yüklemeni yaptırdın mı?ben geçen hafta gidecektim.Ama haftaya erteledim.bu arada kk hamilelik takviminde 94 gün kaldı yazıyorgit canım tabi ki, ben virüsten sonra detaylıya gittim mesela, yarın da rutin kontrolüme gideceğim inşallah
Canım anne yanları dolardan dolayı fırlamış. Bütçeni bilemiyorum ama 6 ay kullanılan birsey olduğu için bence letgo ya da tutumlu anneden ikinci el bakabilirsin 6 ayda hiç yıpranmıyorlar. Chicco ve pregoda güzel modeller var.Günaydınlaar
Ben hafta dönümlerimde sabah aç karna tartılıp uygulamaya not alıyorum,5.8 kilo almışım ama dikkat ederseniz 6 değil
Kızlar bu arada ben bebek odası yapmayacaktım ama vazgeçtim, eşyası ıvırı zıvırı çok olacak, derli toplu dursun dedim. Bir de boş odamız vardı. Yarın izin alıp öğleden sonra dışarı adım atacağım bu vesile ile. Ama anne yanı gibi nasıl bi şey bakacağım bilmiyorum.
Sizlerde durumlar nedir?
değil miOh çok iyi olmuş, her şeyinin yeri belli olur rahat edersiniz :)
Yaa, belki oluverir bir şekildee, sen hayale devam et yine de
Şey benimde arkadaşım chicco next2me aldı. Bende almayı düşünüyordum anne yanı. Bana dedi ki 5-6 ay kullanılacak şey için o kadar para verme aynı işlevde ki daha uygun markalarda aynı işi görecektir. (Canım anne yanları dolardan dolayı fırlamış. Bütçeni bilemiyorum ama 6 ay kullanılan birsey olduğu için bence letgo ya da tutumlu anneden ikinci el bakabilirsin 6 ayda hiç yıpranmıyorlar. Chicco ve pregoda güzel modeller var.
Aaa şaşırdım zor olmuştur ya 3 aylık bebek hala 3 saatte bi en fazla emmeye kalkar git gel git gel sıkıntı. Valla ben biraz büyüyünce kalk olmasın die göpsümde uyuttumAl bence canim kaplasin bisey olmaz genis genis yatar kuzun icindeDonmeye falan baslayacaklar bikac ay sonra. Kimi cocuk cok deli yatiyor mesela benim oglum. Tam ters oluyodu bazen yatakta
Asla kitaplardaki gibi olmuyor.
Bazı orda yazan seyler icine sinmiyor.
Bi arkadasim bi kitap okudu çoğu seyi ona gore yapti mesela ama bence dogru olmayan seylerde vardi. Ama annelik oyle biseyki herkesin dogrusu farklı oluyor. Ben bicok konuda rahat bi anneyim mesela oyle zamanı geldi hadi şu olsun zamanı geldi boyle yapmak lazim olmadı pek.
Ben ilk 3 ay falan geceleri kucagimda uyuttum cogunlukla oglumu. Bunu nasil yaptim hangi cesaretle bilmiyorum suan yapamam mesela. Tamamen benim kokumu hissetsin istemistimAma suan besiginde yatırırım korkarim bu sekilde yatmaya. Bi arkadasim 2 veya 3.ayında odasını ayırdı bebeginin böyle oldum. Guvenli baglanmanın icinden gecti resmen ki bence cok önemli bisey. Ama nasilsa bigun ayrilcak erkenden alissin dedi.
Hepimizin doğrusu farklı olucakherkes nasil icine siniyorsa oyle büyütüyor.
Şuan ben bile heyecanlandım hiiiç dikkat etmemiştim. Baya baya 2 basamaklılara geçiş yapmışsınızcanım sen şeker yüklemeni yaptırdın mı?ben geçen hafta gidecektim.Ama haftaya erteledim.bu arada kk hamilelik takviminde 94 gün kaldı yazıyoray çok heycanlandım.
Bende oyle canim baya bi sure ayni yatakta uyudum. Ama mamayla besliyodu arkadasım uykulari biraz daha iyiydi emen cocuga gore. Geceden sabaha uyanmıyordu pek. Ama bence her sekilde o kadar kucuk bi cocugun anne yaninda olmamasi tuhafAaa şaşırdım zor olmuştur ya 3 aylık bebek hala 3 saatte bi en fazla emmeye kalkar git gel git gel sıkıntı. Valla ben biraz büyüyünce kalk olmasın die göpsümde uyuttumaynı yatakta yattık hep yani yataktan doğrulup beşiğe koymağa eriniyordum
Evet cnm benimki işe yaradı amaŞey benimde arkadaşım chicco next2me aldı. Bende almayı düşünüyordum anne yanı. Bana dedi ki 5-6 ay kullanılacak şey için o kadar para verme aynı işlevde ki daha uygun markalarda aynı işi görecektir. (LoveAndMarriage )Daha uygun modellere ya da dediğin gibi 2. Ellere yönelmek daha mantıklı çünkü gerçekten Kısa süreli kullanılıyorlar. Her üründe farklı yorumlar okudum ama hiç ben sadece anne yanını 1 sene kullandım diyen görmedim duymadım torro
Bir mesajda ne kadar çok kişi etiketlenebilirse o kadar çok etiket yaptım sanırım omg
Bende daha başlamayanlardanımMerhaba kızlarben henüz hiçbir alışverişe başlayamayanlardanım. Tam ufak ufak başlayacaktım malum sebepten ötürü çıkamıyoruz. Elinizde güvendiğiniz, uygun gördüğünüz bir ihtiyaç listesi varsa paylaşabilir misiniz
Şuan ben bile heyecanlandım hiiiç dikkat etmemiştim. Baya baya 2 basamaklılara geçiş yapmışsınızçok duygulanıyorum ya şuan gözlerim doldu bile, hormonlarım tıkırında sanırım
Şimdiden böyle heyecanlanıyorsam doğuma giderken halim ne olacak acaba.
Ben zaten beşiği ilk aldığımızda kuruyorduk eşimle. Elimi karnıma götürmüş bakma annem sen bu beşiğe bir doğ göğsümde uyutcam seni buralarsa değil demiştimBende oyle canim baya bi sure ayni yatakta uyudum. Ama mamayla besliyodu arkadasım uykulari biraz daha iyiydi emen cocuga gore. Geceden sabaha uyanmıyordu pek. Ama bence her sekilde o kadar kucuk bi cocugun anne yaninda olmamasi tuhaf
Ahah. Olsun onunda zevki başka, saymaya devam yorulmak yokBen her zaman bakiyorum o alttaki gunlere ya bicogumuzun2 haneli rakamlara gecenler icin cok heyecanli. Ama yoruldum boyle hergun saymaktan. 2 li rakamlara dusunce gun gun saymiycam boyle
Hahha ben çankırıda doğum yapmışım. Plakalı tek sayan diilmişim demek.Ahah. Olsun onunda zevki başka, saymaya devam yorulmak yokHele asıl olay plakalara gelince başlayacak Şafak sayıcam burda ben hergün
Erken doğurmuşsun sen yaHahha ben çankırıda doğum yapmışım. Plakalı tek sayan diilmişim demek.18 gün vardı benim tahmini doğuma .
ay canım benim bende öyleyim.allah bizlere hep iyi şeylere ağlamayı nasip etsin.hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.Şuan ben bile heyecanlandım hiiiç dikkat etmemiştim. Baya baya 2 basamaklılara geçiş yapmışsınızçok duygulanıyorum ya şuan gözlerim doldu bile, hormonlarım tıkırında sanırım
Şimdiden böyle heyecanlanıyorsam doğuma giderken halim ne olacak acaba.
Amin canım inşallahay canım benim bende öyleyim.allah bizlere hep iyi şeylere ağlamayı nasip etsin.hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Kesinlikle öyle, 5 ay kadar kullanabildim. Bir süre sonra hareketlenmeleri uyurken de artıyor ve sığmıyorlar sağa sola dönerken sıkıntı oluyor ve uykuları bölünüyor. O yüzden çok pahalı bir şeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ebebek’in kendi markasında da vardı yanlış hatırlamıyorsam o da iş görür mesela chicco almaktansa. herkese sağlıklı gebelikler dileyip A April wind ve yekta’mı öpüp kaçıyorumŞey benimde arkadaşım chicco next2me aldı. Bende almayı düşünüyordum anne yanı. Bana dedi ki 5-6 ay kullanılacak şey için o kadar para verme aynı işlevde ki daha uygun markalarda aynı işi görecektir. (LoveAndMarriage ♥ )Daha uygun modellere ya da dediğin gibi 2. Ellere yönelmek daha mantıklı çünkü gerçekten Kısa süreli kullanılıyorlar. Her üründe farklı yorumlar okudum ama hiç ben sadece anne yanını 1 sene kullandım diyen görmedim duymadım torro
Bir mesajda ne kadar çok kişi etiketlenebilirse o kadar çok etiket yaptım sanırım omg
Evet cok guzel beraber uyumakBen zaten beşiği ilk aldığımızda kuruyorduk eşimle. Elimi karnıma götürmüş bakma annem sen bu beşiğe bir doğ göğsümde uyutcam seni buralarsa değil demiştimHalada birlikte uyuyoz bir gece ben bir gece baba dönüşümlü.
Şimdi bebeğide gene yanımda uyuturum sanırım kokusunu çekerim bol bol .
ay canım benim bende öyleyim.allah bizlere hep iyi şeylere ağlamayı nasip etsin.hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
Canımsın teşekkür ederim kuzum bende seni ve bestemi öpüyorumKesinlikle öyle, 5 ay kadar kullanabildim. Bir süre sonra hareketlenmeleri uyurken de artıyor ve sığmıyorlar sağa sola dönerken sıkıntı oluyor ve uykuları bölünüyor. O yüzden çok pahalı bir şeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ebebek’in kendi markasında da vardı yanlış hatırlamıyorsam o da iş görür mesela chicco almaktansa. herkese sağlıklı gebelikler dileyip A April wind ve yekta’mı öpüp kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?