Kızlar konuyla alakalı değil ama halilarımi yıkmaya vercem Haziran temmuz gb taşıniyorum temiz temiz götüreyim ddm.snra zaten doğum uğraşamam. Yakın zamanda yıkayan varmı kaça yikiolar, bikac yeri aradım 5 lira 6 lira fiyat veriler makina halısı için. Diğerleri daha pahalı. 5 diyen birine vercem gibi gözüküyor en son 3 liradan yikatmistm şaşırdım geçen sene vermedim gerci
bizim oğlan 19 aylık şimdiden öyle, koltuk tepelerinden atlıyor,sandalye tepelerine sehpalara çıkmaya çalışıyor, tv kablosunu sökmeye çalışıyor, çekmeceleri dağıtmak oyuncakları amaçları dışında gürültü için kullanmak en büyük eğlencesi. Evin her yerinde güvenlik tedbiri aldık ona rağmen gözümüzü üzerinden1sn ayıramıyoruz kızım sen abin gibi olma onu doğru yola sevk et diyorum ama babası bu onu da yoldan çıkarır diyor
Kızlar konuyla alakalı değil ama halilarımi yıkmaya vercem Haziran temmuz gb taşıniyorum temiz temiz götüreyim ddm.snra zaten doğum uğraşamam. Yakın zamanda yıkayan varmı kaça yikiolar, bikac yeri aradım 5 lira 6 lira fiyat veriler makina halısı için. Diğerleri daha pahalı. 5 diyen birine vercem gibi gözüküyor en son 3 liradan yikatmistm şaşırdım geçen sene vermedim gerci
canım ucuz yıkayan biryere sakın verme derim ben.ben ettim sen etme. Ben ucuz diye vermemiştim aslında. yıkama yaptırdığım yer el değiştirmiş. bilmiyordum halımı yakıp getirmişler. gerçekten de kullanılmaz haldeydi.Yepyeni halıydi bir de yeni almıştım. Lütfen benden sana tavsiye ucuz yıkayan değil iyi yıkayan bir yere verirsen senin için iyi olur
canım ucuz yıkayan biryere sakın verme derim ben.ben ettim sen etme. Ben ucuz diye vermemiştim aslında. yıkama yaptırdığım yer el değiştirmiş. bilmiyordum halımı yakıp getirmişler. gerçekten de kullanılmaz haldeydi.Yepyeni halıydi bir de yeni almıştım. Lütfen benden sana tavsiye ucuz yıkayan değil iyi yıkayan bir yere verirsen senin için iyi olur
Ankara'da oturuyorum yeni taşındım sayılır çok fazla biyer bilmiyorum internetten yorumlara bakarak arıyorum zaten, memnun kaldıkları yerleri aradım. 3 yeri aradım birine vercem artk en fazla puanı olan :) aynen bı kere bnm de başıma.gwlmisti hiç yıkanmamış gibi geri geldi halılar lekeler duruyordu sinir olmustm
Ankara'da oturuyorum yeni taşındım sayılır çok fazla biyer bilmiyorum internetten yorumlara bakarak arıyorum zaten, memnun kaldıkları yerleri aradım. 3 yeri aradım birine vercem artk en fazla puanı olan :) aynen bı kere bnm de başıma.gwlmisti hiç yıkanmamış gibi geri geldi halılar lekeler duruyordu sinir olmustm
kızlar cok sukur prensesim iyiymiş devlet olduğu için resim vermediler ama olsun o saglik lik olsun da doğun ca bol bol görürüz birde kızlar sizin kuzuların kiloları nasıldı 630 gr çıktık 23 haftada .
Bilmiyorum da ben kasımda verdim yıkamaya
4 tane halıya 75 TL aldılar. 2 tanesi 4m2 2 tanesi 3 ve 3,5 m2 idi sanırım. Güvenilir yer olsun istedim fiyat sormadım hiç
Tekrardan temmuzda veririm diye düşünüyorum bende.
Bilmiyorum da ben kasımda verdim yıkamaya
4 tane halıya 75 TL aldılar. 2 tanesi 4m2 2 tanesi 3 ve 3,5 m2 idi sanırım. Güvenilir yer olsun istedim fiyat sormadım hiç ☺
Tekrardan temmuzda veririm diye düşünüyorum bende.
Sıvı kaybından da olabilir canım su iç, duş al iyi gelir inşallah. Benimde garip bi şekilde kulağım uyuştu sanırım
Bi bilsem
İlk defa böyle birşey oldu. Benimde garibime gitti.
Uyumayı denesen? Belki uyuyunca geçer ağrı sende biraz dinlenmiş olursun. Grip habercisi değildir umarım
Bi bilsem
İlk defa böyle birşey oldu. Benimde garibime gitti.
Uyumayı denesen? Belki uyuyunca geçer ağrı sende biraz dinlenmiş olursun. Grip habercisi değildir umarım