2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
çok güzeller canım güzel günlerde giysin kuzucuk
Alınan 7-8 kiloyla 70 kiloya merhaba sabah cikrim şimdi tartilsam 72 çıkarım heralde sizde nasıl durumlar kızlar, bnden az olanlar yazmasın neyse 3 çocuğun peşinde koşarken veririm heralde, veririm di mi
kesinlikle verirsin merak etme bende aynı hayallerdeyim,3çocuklu olmak koşuşturmak demekilkinde 13,ikincide 28 kilo almıştım hepsini gayet verdim ama 3.de kilolu hamile kaldım neyseki çok kilo almadım
canım ben almadım ama ürünler gelince bize yazar mısın,inşallh iyidir şimdiden güzel günlerde giyinsin oğlun inşallh
Detaylı ultrason yaptıramadım, şeker yüklemesi de..virüsten dolayı korkuyorum hastaneye gitmeye, İnşallah ters bir durum yoktur.. Aynı durumda olan var mı, gec kalmadıysam gideyim diyorum içim rahat degil
canım rutin kontrolünde muhakkak söylersin detaylı yaptırmadığını belki radyolojide ya da kendi doktorun detaylı inceler,epeydir kontrole gitmediysen bu ara git istersen canım,hepimiz bi cesaret gittik,Allahın izniyle bir şey olmaz inşallhtabi yaşadığın yeri koşulları sen daha iyi bilirsin
kızımın ve oğlumun ayrı odaları var zaten,bebek şimdilik bizim oda da,anne yanı ya da Park beşiklerden bakıcam,park yataklarda ilerleyen dönemlerde rahat yatıyor bebekler çünkü çok dönüyorlar oraya buraya çarpma derdi yok,sonrasında oğlumun odasında küçük değişiklik yaparız 2erkek kardeş aynı oda da yatarlar inşallh,boş odan varsa oda yapmak mantıklı tabi ilerleyen dönemde bi düzen oluyor dolabı falan ona dair şeyler aynı yerde olunca

En önemli soruyu soruyorum o zaman:)
O kiloları sonra verebildin mi?
Verdim cnm ilk kızım çok zor bı bekti 9-10 aylıkken hamile kaldığım kilonun altında düşmüştüm. 2. Sinde vermem ve daha zor oldu yaklaşık 2 yıl sürdü eski kiloma dönmem. Ama ben yaşamak için yiyenlerden değil, yemek için yaşayanlar tayfasindayim :)) yani severim yemeyi, dikkat etmem diyet miyet hiç bana göre olan şeyler değildir. Dikkat etsem belki daha kolay verirdim. İlkinde kolay veriliyor ama bnm görüşüm bu yonde

Detaylı ultrason yaptıramadım, şeker yüklemesi de..virüsten dolayı korkuyorum hastaneye gitmeye, İnşallah ters bir durum yoktur.. Aynı durumda olan var mı, gec kalmadıysam gideyim diyorum içim rahat degil
Detaylı kesn yaptır bence 28.haftaya kadar yolu bar şeker yüklemesi içinde geç kalmadın bence kesn git
Benimde bi odamda eşimden kalma genç odasına ait dolabı yatağı şifonyer falan var ben o odaya halı perde süs püs yapıp çevircem karyola belik vs zaten 2 yıl sonra çöp bence monteseri yatak yaptırırım çünkü ben anne yanıda değil park yatak alıcağım şimdilik böyle düşünüyorum bakalım

Ondan 2-3 gündür bu kadar çok kaşınıyor karnım benim

bu arada anne yanı yatak arayan arkadaşlar bundanda yapabilirler.bunu satın aldığım bayan puset ayağınıda satıyor beşik gibi oluyor.belki onuda alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…