Alınan 7-8 kiloyla 70 kiloya merhaba sabah cikrim şimdi tartilsam 72 çıkarım heralde sizde nasıl durumlar kızlar, bnden az olanlar yazmasın neyse 3 çocuğun peşinde koşarken veririm heralde, veririm di mi
kesinlikle verirsin merak etme bende aynı hayallerdeyim,3çocuklu olmak koşuşturmak demekilkinde 13,ikincide 28 kilo almıştım hepsini gayet verdim ama 3.de kilolu hamile kaldım neyseki çok kilo almadım
Bebeğinizin günlük giyimde ve özel günlerde ilk ay ve sonrası kullanılmak üzere tasarlanan bu Bebek Arabalı Ayıcık Figürlü Yenidoğan Bebek Hastane Çıkış Seti 10 Lu Takım, bebeğinizi hem üşütmez, hem terletmez, hem antibakteriyel olup, %100 pamuktan, tama
www.bebismoda.com
Buradan alışveriş yapan oldu mu hiç. 4 kalem Ürün sipariş verdim. Fiyatlarda çok uygun geldi. Ama sonradan acaba güvenilir mi diye şüphe duydum. Ödeme de yaptım. Size sormak da sonradan aklıma geldi.
Detaylı ultrason yaptıramadım, şeker yüklemesi de..virüsten dolayı korkuyorum hastaneye gitmeye, İnşallah ters bir durum yoktur.. Aynı durumda olan var mı, gec kalmadıysam gideyim diyorum içim rahat degil
canım rutin kontrolünde muhakkak söylersin detaylı yaptırmadığını belki radyolojide ya da kendi doktorun detaylı inceler,epeydir kontrole gitmediysen bu ara git istersen canım,hepimiz bi cesaret gittik,Allahın izniyle bir şey olmaz inşallhtabi yaşadığın yeri koşulları sen daha iyi bilirsin
Ben hafta dönümlerimde sabah aç karna tartılıp uygulamaya not alıyorum,5.8 kilo almışım ama dikkat ederseniz 6 değil
Kızlar bu arada ben bebek odası yapmayacaktım ama vazgeçtim, eşyası ıvırı zıvırı çok olacak, derli toplu dursun dedim. Bir de boş odamız vardı. Yarın izin alıp öğleden sonra dışarı adım atacağım bu vesile ile. Ama anne yanı gibi nasıl bi şey bakacağım bilmiyorum.
kızımın ve oğlumun ayrı odaları var zaten,bebek şimdilik bizim oda da,anne yanı ya da Park beşiklerden bakıcam,park yataklarda ilerleyen dönemlerde rahat yatıyor bebekler çünkü çok dönüyorlar oraya buraya çarpma derdi yok,sonrasında oğlumun odasında küçük değişiklik yaparız 2erkek kardeş aynı oda da yatarlar inşallh,boş odan varsa oda yapmak mantıklı tabi ilerleyen dönemde bi düzen oluyor dolabı falan ona dair şeyler aynı yerde olunca
Verdim cnm ilk kızım çok zor bı bekti 9-10 aylıkken hamile kaldığım kilonun altında düşmüştüm. 2. Sinde vermem ve daha zor oldu yaklaşık 2 yıl sürdü eski kiloma dönmem. Ama ben yaşamak için yiyenlerden değil, yemek için yaşayanlar tayfasindayim :)) yani severim yemeyi, dikkat etmem diyet miyet hiç bana göre olan şeyler değildir. Dikkat etsem belki daha kolay verirdim. İlkinde kolay veriliyor ama bnm görüşüm bu yonde
Kızlar bende detayliya giriyorum cok sukur içim rahat edicek. Çok stresliydim bu konuda rabbim nasip etti ınş güzel haberlerde alırsam daha rahat olu cam.
Detaylı ultrason yaptıramadım, şeker yüklemesi de..virüsten dolayı korkuyorum hastaneye gitmeye, İnşallah ters bir durum yoktur.. Aynı durumda olan var mı, gec kalmadıysam gideyim diyorum içim rahat degil
Ben hafta dönümlerimde sabah aç karna tartılıp uygulamaya not alıyorum,5.8 kilo almışım ama dikkat ederseniz 6 değil
Kızlar bu arada ben bebek odası yapmayacaktım ama vazgeçtim, eşyası ıvırı zıvırı çok olacak, derli toplu dursun dedim. Bir de boş odamız vardı. Yarın izin alıp öğleden sonra dışarı adım atacağım bu vesile ile. Ama anne yanı gibi nasıl bi şey bakacağım bilmiyorum.
Benimde bi odamda eşimden kalma genç odasına ait dolabı yatağı şifonyer falan var ben o odaya halı perde süs püs yapıp çevircem karyola belik vs zaten 2 yıl sonra çöp bence monteseri yatak yaptırırım çünkü ben anne yanıda değil park yatak alıcağım şimdilik böyle düşünüyorum bakalım
Bana şu da cok buyuk bi mucize gibi geliyor. Simdi mesela 25/26 haftada 1 kilolar ama kalan 90 gunde 2 kilo gibi bi kilo alicak cogusu belki daha fazla.. Asıl bundan sonrasi daha heyecanli cunku büyük bi buyume atagi bundan sonra her hafta ❤
bu arada anne yanı yatak arayan arkadaşlar bundanda yapabilirler.bunu satın aldığım bayan puset ayağınıda satıyor beşik gibi oluyor.belki onuda alabilirim
kızlar cok sukur prensesim iyiymiş devlet olduğu için resim vermediler ama olsun o saglik lik olsun da doğun ca bol bol görürüz birde kızlar sizin kuzuların kiloları nasıldı 630 gr çıktık 23 haftada .
kızlar cok sukur prensesim iyiymiş devlet olduğu için resim vermediler ama olsun o saglik lik olsun da doğun ca bol bol görürüz birde kızlar sizin kuzuların kiloları nasıldı 630 gr çıktık 23 haftada .