- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Teşekkür ederim kuzumİnşallah yoksa naparım ,en iyisi bi duş alıp ondan sonra uyumayı deneyim
geçmiş olsun kuzum inşallah hemen geçer
Teşekkür ederim inşallah doktor da öyle dedi ama bakalım görcez doğumdan sonra inşallah düzelirÇok duydum bu durumu, doğuma kadar kendiliğinden geçtiğini de.. İnşallah öyle bi durumdur. Geçmiş olsun
Çok güzel olmuş elinize sağlık
canım ben almadım ama ürünler gelince bize yazar mısın,inşallh iyidir şimdiden güzel günlerde giyinsin oğlun inşallh
Teşekkür ediyorum. Tabiki yazarım. Umarım pişman olmam. Dediğiniz gibi ürünler güzel çıkar.
Benim burda metresi 5.5 tl e yıkıyorlar. 4.5 a yıkayan bir yerde var ama memnun kalmamıştım.Kızlar konuyla alakalı değil ama halilarımi yıkmaya vercem Haziran temmuz gb taşıniyorum temiz temiz götüreyim ddm.snra zaten doğum uğraşamam. Yakın zamanda yıkayan varmı kaça yikiolar, bikac yeri aradım 5 lira 6 lira fiyat veriler makina halısı için. Diğerleri daha pahalı. 5 diyen birine vercem gibi gözüküyor en son 3 liradan yikatmistm şaşırdımgeçen sene vermedim gerci
İnşallah yaa 20 haftada detaylıya girdim herşey temiz çıktı 24 haftada parlaklık göründü çocuk kardiyoloğu önemsemedi bundan birşey çıkmaz korkma dedi ama bakalım doğumdan sonra belli olur inşallah gerçekten korkacak birşey yoktur hepimizin miniği sağlıklıca doğar
3.5 yaşında oğlum var kız oyunlarını da oynamak istiyo evcilik bebekçilik durmadan saklambaç oynamak istiyo her yerden zıplar elinden gelse düz duvara tırmanır ama yapamıyo AllahtanTecrubeliler söyleyin doğru mu ?
Azcık gülelim
Ozmn fiyatlar normal ben uzun zamandır görmediğim için bana pahalı gelmişti heryerde aynı demekki aşağı yukarı. Bnde yorumlara göre herkesin memnun kaldığı yere vercem aradım gün içinde gelip alçaklar, bakalım ins gzl yikarlarBenim burda metresi 5.5 tl e yıkıyorlar. 4.5 a yıkayan bir yerde var ama memnun kalmamıştım.
Çocuğunuz kaç yaşında, ben 3. Çocuğuma hamileyim hiç öyle bi hisse kapilmadim sadece tam rahata ermisken suprz bı şekilde hamile kaldığım için başta bı şaşkınlık oldu. Büyük kızım bu sene 1. Sınıfa baslayacak ilk 2 senenin zor geçeceğinin farkındayım ama bı şekilde geçecek biliyorum tecrübeyle sabit :) yeterli sağlıklı olsunlar.. 3 çocuk istiyordum aslnda istenmeyen bı gebelik olmadı sadece 35 yaşımda.olanliyordum, bikac senem daha vardı yani :))) neyse o zamana kadar toparlaniriz daha ii oldu diyorum smdi de2ci çocuklarını bekleyen anneler sizede bazen kendini hazır hissetmeme durumu var mı?
ben sankierken karar vermişim ,kendimi hazır hissetmiyorum ,oğlumla geçirdiğim zamanı özlüyorum şimdi 1-2hareket edince yoruluyorum,ya ağrım oluyor yada eskisi gibi tekme tokat oynayamıyorum ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor
Yaa ben de onlara bi baktım dedim ederi mi bu yoksa bunlar fırlamış fiyatlar mı :/ 1000 küsür liralarda. Teşekkür ederim tavsiye içinCanım anne yanları dolardan dolayı fırlamış. Bütçeni bilemiyorum ama 6 ay kullanılan birsey olduğu için bence letgo ya da tutumlu anneden ikinci el bakabilirsin 6 ayda hiç yıpranmıyorlar. Chicco ve pregoda güzel modeller var.
2ci çocuklarını bekleyen anneler sizede bazen kendini hazır hissetmeme durumu var mı?
ben sankierken karar vermişim ,kendimi hazır hissetmiyorum ,oğlumla geçirdiğim zamanı özlüyorum şimdi 1-2hareket edince yoruluyorum,ya ağrım oluyor yada eskisi gibi tekme tokat oynayamıyorum ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor
Maşallah Allah bağışlasınÇocuğunuz kaç yaşında, ben 3. Çocuğuma hamileyim hiç öyle bi hisse kapilmadim sadece tam rahata ermisken suprz bı şekilde hamile kaldığım için başta bı şaşkınlık oldu. Büyük kızım bu sene 1. Sınıfa baslayacak ilk 2 senenin zor geçeceğinin farkındayım ama bı şekilde geçecek biliyorum tecrübeyle sabit :) yeterli sağlıklı olsunlar.. 3 çocuk istiyordum aslnda istenmeyen bı gebelik olmadı sadece 35 yaşımda.olanliyordum, bikac senem daha vardı yani :))) neyse o zamana kadar toparlaniriz daha ii oldu diyorum smdi de
Evet o ilk heyecan yok belkide kızıma haksızlık yapıyorum şimdiden bilmiyorumBaktığım da karşındakine daha büyük haksızlık yapıyor gibi hissediyorum varlığını unuttuğum bile oluyordu. Evet artık eskisi gibi hareket özgürlüğüm yok ama o ilk heyecan duygusu da yok. Mesela onun vicdanını çekiyorum bağlanamamış gibi hissediyorum.. ama gruplarda daha çok denk geldiğim ilkini ihmal ediyorum oluyor hatta doğumdan sonrada devam edip lohusalikla ikinciyi referer duygusu yaşayanlarda oluyormuş. .
Maşallah Allah bağışlasın
Oğlumun 4 yaşı olucak haziranda ,bizim ki aslında planlı belkide bu yüzden biraz kendimi ara sıra kötü hissediyorum oğlum biraz daha büyüseydi daha güzel olurdu düşünüyorum ama bazende ona oyun arkadaşı olucak gelen yıl
Duygular karmaşık oturup sadece ağlamak istiyorum
Evet o ilk heyecan yok belkide kızıma haksızlık yapıyorum şimdiden bilmiyorumBen de acaba kızımı oğlum kadar sever miyim diyorum , bazı günler böyle karışık dugular yaşıyorum malesef
Arasi ne kadar uzun olursa kardeş ilişkileri o kadar az olur. Evet belki haksızlıkmis gibi düşüncelere kapiliyoruz bazen ama mesela.kizlaeikin arası 26 ay, ilk sene ciddi anlamda zorlandık eşim polis ailelerden uzak dogudaydik. Fakat smdi hic kimseye ihtiyaçları yok arkadaş gibiler. Aradaki yaş darki ne kadar fazla olursa paylaşım o kadar az olur 3-4 yaş nornali bnce. Daha uzun süre ara verince birbirinden çok bağımsız oluyorlar.biri ders çalışırken diğeri oyun caginda vs.. ihtiyaçlar farklı oliyor haliyle
Yanlış biyere basmisim altı çizgili yazmış
Evet biz de bunu düşünüp karar verdik ama işte bazen geliyorlar banaArasi ne kadar uzun olursa kardeş ilişkileri o kadar az olur. Evet belki haksızlıkmis gibi düşüncelere kapiliyoruz bazen ama mesela.kizlaeikin arası 26 ay, ilk sene ciddi anlamda zorlandık eşim polis ailelerden uzak dogudaydik. Fakat smdi hic kimseye ihtiyaçları yok arkadaş gibiler. Aradaki yaş darki ne kadar fazla olursa paylaşım o kadar az olur 3-4 yaş nornali bnce. Daha uzun süre ara verince birbirinden çok bağımsız oluyorlar.biri ders çalışırken diğeri oyun caginda vs.. ihtiyaçlar farklı oliyor haliyle
Evet şimdiden bile aslında çok seviyorum kızımı ama işte evde durmaktan belkide oğlum sıkılıyor ben ona bakıp üzülüyorum,yapılacak onca iş varken karantin bitmesini bekliyoruz boşboş çok sinir bozucu oldu artık benim için bu durum hiç sabrım kalmadı malesefHormonlar, annelik bir sürü duygu. Yaşadığımız zaman dilimi. Şuan duygu karmasasi çok normal. Hayat telasesi var biryandan. Ama insana aşkla bakan bi evladı sevmeme imkanı yok. Yaşadık sevdik . Şimdi yine yasicaz inşallah yine aşkla sevicez ❤
Bizim ki supriz oldu ama aslında düşünmeye başlamıştık cesaret yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?