2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Aynen şu evde durma süreci çok etkiledi. Belki boyle olmasa parklara gidilir çocuk da evde haklı olarak sıkılmazdı. Insan hem hamileliği hem anneliği yaşayabilirdi ama şu durumda evde çocuğu düşünüyor insan ona üzülüyor. Birde hareket kısıtlı olunca yetemiyorum da oluyor. Ümit etmek istiyorum düzecek geçecek herşey diye .

Tecrubeliler söyleyin doğru mu ?
Azcık gülelim
Sana sadece su kadar soyleyeyim evimize tasınalı 1.5 sene oldu evin suan acilen boyanmasi gerekiyor koltuk takımlarımın degismesi gerekiyor hepsi kalem. Kızda olsun 1-2 sene gecsin hemen degiscez koltuklari. O zamana kadarda koltuk örtüsü olmadan misafir agirlayamam kırılan, sökülen seylerden bahsetmiyorum bile

kızlar cok sukur prensesim iyiymiş devlet olduğu için resim vermediler ama olsun o saglik lik olsun da doğun ca bol bol görürüz birde kızlar sizin kuzuların kiloları nasıldı 630 gr çıktık 23 haftada .
Gözünaydın canım maşallah kuzuyakilosuda gayet iyi 22+0 da 520 gr dı canım

Eşim bi tanıdığına yıkattırmıştı en son 4liradan canım 2ay oldu,normalde 5-6lira aradı değişiyormuş

Benim çocukların arasında çok yaş fark olacak mesala 3.çocuk fikri sonradan geliştiği için böyle oldu hatta 2.çocuğa bile hazır değilim sanmıştım ama nasipte 3çocuk varmış çok memnunum,kızım 14,oğlum 6olacak bebek doğduğunda,sürekli sil baştanikisinin bebekliğide çok zor geçti bakalım bu nasıl olacak,yeni maceralara hazırımliseye başlayacak bir kızım,1e başlayacak bir oğlum bir de baby

Kuzum bu tamamen suan olan virus durumundan dolayi sağlıklı dusunememe durumunun sonucu bence. Hersey iyiye gidicek uzme kendini Orda durumlar nasıl?Pik yapti mi virus

Ohh hepsi ayrı telden görmüş geçirmiş ben bakarken ilk ikisi yakın yaş birde seneler seneler sonra 1 tane daha diyordum

3. Ustalık eseri diyorlar :)) kendimizi böyle avutalim

Benimki sürpriz oldu ve oğlum da çok küçük, o sıkıntıyı çok fazla yaşıyorum oynamak istiyor kucağıma zıplamak kucağımda gezmek ama ağrım oluyor diye ayaktayken alamıyorum kucağa otururken oynuyoruz. O daha bebek bebekliğini yaşamadan abi olacak diye canım sıkılıyor. Sonra diyorum beraber büyüyecekler yalnız kalmayacak evde arkadaşı olacak diye avutuyorum kendimi. İnşallah güzel olacak

Ohh hepsi ayrı telden görmüş geçirmiş ben bakarken ilk ikisi yakın yaş birde seneler seneler sonra 1 tane daha diyordum
Bizim de kararsızlıktan oldubir de hayat şartları yok ev alalım yok işleri toplayalım arabayı değiştirelim,okulu bitireyim derken böyle oldu,çok şükür bebeklikleri zor geçsede çocukluk halleri çok keyifli kalabalık aile meğersem mutlu ediyormuş bizi
Biz 3kızız aramızda 1-2 yaş var o da ayrı güzel

Kızlar virus basladigi 1.5 aydan beri bi detayli icin gecen hafta çıktım bide bugun bi 20 dk hava alayim dedim. Hareketsizlikten dolayi sanirim cok çarpıntım oluyor. Biraz iyi gelir dedim. Tam dönerken kafama kuş pisledi evren bana mesaj gonderdi bence otur evinde diye resmen :))

3. Ustalık eseri diyorlar :)) kendimizi böyle avutalim
Ahahaaa eşimde öyle diyorbu biraz daha zor oldu çünkü bundan önce kimyasal ve kalbi duran geçmişimde var yani 5.hamileliğimeşime kalsa 4.çocuğuda düşünüyoryaşım 33 36 da onu yaparız diyor

Kuzum bu tamamen suan olan virus durumundan dolayi sağlıklı dusunememe durumunun sonucu bence. Hersey iyiye gidicek uzme kendini ❤ Orda durumlar nasıl?Pik yapti mi virus
Eskisinden iyiye gidiyor gibi ama işte herşey üstüste bu zamanlar daha ev bulamama,doğumu falan düşününce ailemide özledim

şanslı derler kuş pisleğeneben evde azıcık yürüyorum ama korkuyorum arada lekelenmem oluyor diyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…