Eskisinden iyiye gidiyor gibi ama işte herşey üstüste bu zamanlar daha ev bulamama,doğumu falan düşününce ailemide özledim
İnşallah canımBenimki sürpriz oldu ve oğlum da çok küçük, o sıkıntıyı çok fazla yaşıyorum oynamak istiyor kucağıma zıplamak kucağımda gezmek ama ağrım oluyor diye ayaktayken alamıyorum kucağa otururken oynuyoruz. O daha bebek bebekliğini yaşamadan abi olacak diye canım sıkılıyor. Sonra diyorum beraber büyüyecekler yalnız kalmayacak evde arkadaşı olacak diye avutuyorum kendimi. İnşallah güzel olacak
Bosver cnim lekelenme varsa hic cıkma. İçeride kanama alani var mi?şanslı derler kuş pisleğene ben evde azıcık yürüyorum ama korkuyorum arada lekelenmem oluyor diyede
Amin canım inşallahHepsi gecicek canim ❤ Az daha zaman.. bu kötü ortam bitsin evde bulursunuz. Dogumda olur. Sonrasinda ailen gelir yaniniza ❤
Bnmde 4. Hamileliğin ilk bebeğimde kalp atışı olusmamistiAhahaaa eşimde öyle diyorbu biraz daha zor oldu çünkü bundan önce kimyasal ve kalbi duran geçmişimde var yani 5.hamileliğim eşime kalsa 4.çocuğuda düşünüyor yaşım 33 36 da onu yaparız diyor
canım ben prego marka aldım... 8020 diye bir model.. n11den 750 tl ye geldi.. başta bende ikinci el alırım dedim ama sonra dedim iç yatağını değişirim en azından çocuğumun yatacağı sıfır olsun.. belki aldığım kişinin çocuğu altına kaçırmıştır bişi olmuştur istemedim onu kullanmak... ikinci eller ortalama 400 civarında... e sıfır yatak alımı 150 civarı.. e dedim aynı rakama gelecek... bari sıfır alayım..Şey benimde arkadaşım chicco next2me aldı. Bende almayı düşünüyordum anne yanı. Bana dedi ki 5-6 ay kullanılacak şey için o kadar para verme aynı işlevde ki daha uygun markalarda aynı işi görecektir. (@LoveAndMarriage ♥ )Daha uygun modellere ya da dediğin gibi 2. Ellere yönelmek daha mantıklı çünkü gerçekten Kısa süreli kullanılıyorlar. Her üründe farklı yorumlar okudum ama hiç ben sadece anne yanını 1 sene kullandım diyen görmedim duymadımtorro
Bir mesajda ne kadar çok kişi etiketlenebilirse o kadar çok etiket yaptım sanırım omg
bizim yatak 150... eski evimizin odası küçüktü o yüzden 150 yatak almıştık.. şimdi çocuğu dibimize alırsak ya ben ya eşim çocuğu ezerizden korkuyoruz o yüzden ayrı yatacakBen zaten beşiği ilk aldığımızda kuruyorduk eşimle. Elimi karnıma götürmüş bakma annem sen bu beşiğe bir doğ göğsümde uyutcam seni buralarsa değil demiştimHalada birlikte uyuyoz bir gece ben bir gece baba dönüşümlü.
Şimdi bebeğide gene yanımda uyuturum sanırım kokusunu çekerim bol bol .
şimdilik yok çok şükür,dr olabilir telaş yapma sakın dedi aratarsa hastaneye gelirsin hemen dedi,bu ara o beyaz akıntımda zirve yaptıBosver cnim lekelenme varsa hic cıkma. İçeride kanama alani var mi?
yok kuzum yok benden bu kadarBnmde 4. Hamileliğin ilk bebeğimde kalp atışı olusmamistiben de 33 yaşındayım, 3. Yu 35 de planlıyordum ama.belki 4. Yu planlarım o zaman şaka bı yana da bakacak gücün varsa çok çocuk iyidir yaa oooh..Allah olmayana da versin bnm hedef 3 su zirvede bırakcam :) kalabalık aile iyidir yaaa 4 de yap 5 de :)
31-33-35 :)) 36-37 ye sarkabikir :) bnde çalışıyorum 45 gündür evdeyim idari izin ilaç gibi geldi zorlanıyordum. Ama şu birus bı bitsjn artkMaşallah herkes 3. de :) ben 31 de ilkini doğuracağım nasipse 3 nereye sıkışır bilemiyorum. Çalışırken de zor gibi...
Harika görünüyor. Ellerina sağlık. Güle güle kullansın
Ben almayacağım canım anne yanı. Bütçeye göre uygun olanı seçip almak en mantıklısı ama. Benim vurgulamak istediğim nokta çok kullanılmayacak modellere bin lira civarı vermenin biraz gereksiz lükse kaçtığı idi..canım ben prego marka aldım... 8020 diye bir model.. n11den 750 tl ye geldi.. başta bende ikinci el alırım dedim ama sonra dedim iç yatağını değişirim en azından çocuğumun yatacağı sıfır olsun.. belki aldığım kişinin çocuğu altına kaçırmıştır bişi olmuştur istemedim onu kullanmak... ikinci eller ortalama 400 civarında... e sıfır yatak alımı 150 civarı.. e dedim aynı rakama gelecek... bari sıfır alayım..
İlçe olarak yakın mı bilmiyorum ama eryamanda harika halı yıkama var. Ben hep oraya veriyorum ve çok da güzel yıkıyorlar. Facede sayfası var iletişime geçebilirsin.Ankara'da oturuyorum yeni taşındım sayılır çok fazla biyer bilmiyorum internetten yorumlara bakarak arıyorum zaten, memnun kaldıkları yerleri aradım. 3 yeri aradım birine vercem artk en fazla puanı olan :) aynen bı kere bnm de başıma.gwlmisti hiç yıkanmamış gibi geri geldi halılar lekeler duruyordu sinir olmustm
Prego çok kaliteli bı marka, bnm park yatagmda prego. Bebek arabam da yine pregoydu travel sistem 4 sene kullanıp sattım çok rahat bı arabaydı ama acayip yer kaplıyor ve afirdi. Bunda yoyo aldım bakalım onun rahatlığını hiç aratmiyor ve çok pratik bakalım kullaninca fikrim degistirmi bilinmez tabi. Anne yani beşikler vs çok kısa süreli kullanılıyor 5-6 ay için hiç değmez bnce almayın kızlar bosyere. İlk cocukda o kadar çok şeye heves edip almışım ki bnde zamanla verecek atacak yer arıyorsunuz..canım ben prego marka aldım... 8020 diye bir model.. n11den 750 tl ye geldi.. başta bende ikinci el alırım dedim ama sonra dedim iç yatağını değişirim en azından çocuğumun yatacağı sıfır olsun.. belki aldığım kişinin çocuğu altına kaçırmıştır bişi olmuştur istemedim onu kullanmak... ikinci eller ortalama 400 civarında... e sıfır yatak alımı 150 civarı.. e dedim aynı rakama gelecek... bari sıfır alayım..
Verdim cnm az önce gelip aldılar. Bakalım ins güzel yıkarlar. Eryaman a tasincam bnde Haziran gibi :) yenimahalledeyizİlçe olarak yakın mı bilmiyorum ama eryamanda harika halı yıkama var. Ben hep oraya veriyorum ve çok da güzel yıkıyorlar. Facede sayfası var iletişime geçebilirsin.
Biz de Haziran gibi eryamana taşınma planı yaparken bu olaylar girdi ve ev bakma durumu ertelendi. Ama düzelme olursa doğumdan önce taşınmak istiyorum. Çok heveslenmiş ve bir kaç ev belirlemiştim. Çok sevdim hayal oldu diye geziyorum şimdiVerdim cnm az önce gelip aldılar. Bakalım ins güzel yıkarlar. Eryaman a tasincam bnde Haziran gibi :) yenimahalledeyiz
Bizde ev aldık cnm bakalım ne zaman tasinabilirz bilmiyorum bu durumda ama plan Haziran gibi işte kısmet olursa. Normalde bu evde temmuz Ağustos gibi kontrarim bitiyor yaza doğru ev bakarız diyorduk snra dedik karnım burnunda olcak Ocak ayında başladık bakmayaBiz de Haziran gibi eryamana taşınma planı yaparken bu olaylar girdi ve ev bakma durumu ertelendi. Ama düzelme olursa doğumdan önce taşınmak istiyorum. Çok heveslenmiş ve bir kaç ev belirlemiştim. Çok sevdim hayal oldu diye geziyorum şimdi
Sağlıkla giysin canımBizim cicilerimiz de geldi. Sadece Boynerden gelecek 2 body kaldı. Hepsi yumuşak çok güzel ama boyner ve babymall den gelenler sobee den gelenlere nazaran daha yumuşak geldi elime. Bu da bir bilgilendirme olsun.
Eğer atalarımıza uyup doğduktan sonra ismini hak etmesini beklemeyip bir isim verebilirsek de isimli bir hastane çıkışı olacak. Elimi ayağımı alışverişten şimdilik çekmek istiyorumama sepette bekleyen şampuan, deterjan ve bebek yağı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?