2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Eskisinden iyiye gidiyor gibi ama işte herşey üstüste bu zamanlar daha ev bulamama,doğumu falan düşününce ailemide özledim

Hepsi gecicek canim Az daha zaman.. bu kötü ortam bitsin evde bulursunuz. Dogumda olur. Sonrasinda ailen gelir yaniniza

İnşallah canım Amin

Ahahaaa eşimde öyle diyorbu biraz daha zor oldu çünkü bundan önce kimyasal ve kalbi duran geçmişimde var yani 5.hamileliğimeşime kalsa 4.çocuğuda düşünüyoryaşım 33 36 da onu yaparız diyor
Bnmde 4. Hamileliğin ilk bebeğimde kalp atışı olusmamisti ben de 33 yaşındayım, 3. Yu 35 de planlıyordum ama.belki 4. Yu planlarım o zaman şaka bı yana da bakacak gücün varsa çok çocuk iyidir yaa oooh..Allah olmayana da versin bnm hedef 3 su zirvede bırakcam :) kalabalık aile iyidir yaaa 4 de yap 5 de :)

canım ben prego marka aldım... 8020 diye bir model.. n11den 750 tl ye geldi.. başta bende ikinci el alırım dedim ama sonra dedim iç yatağını değişirim en azından çocuğumun yatacağı sıfır olsun.. belki aldığım kişinin çocuğu altına kaçırmıştır bişi olmuştur istemedim onu kullanmak... ikinci eller ortalama 400 civarında... e sıfır yatak alımı 150 civarı.. e dedim aynı rakama gelecek... bari sıfır alayım..

bizim yatak 150... eski evimizin odası küçüktü o yüzden 150 yatak almıştık.. şimdi çocuğu dibimize alırsak ya ben ya eşim çocuğu ezerizden korkuyoruz o yüzden ayrı yatacak

Bosver cnim lekelenme varsa hic cıkma. İçeride kanama alani var mi?
şimdilik yok çok şükür,dr olabilir telaş yapma sakın dedi aratarsa hastaneye gelirsin hemen dedi,bu ara o beyaz akıntımda zirve yaptı
yok kuzum yok benden bu kadarsağlıkla alayım kucağıma bunu da inşallah,başımızada ne geleceği belli değil baksana virüsler felaketler tedirgin oluyor insan şimdşden onların gelecekleri için düşünüyorum nasıl bi gelecek bekliyor acabaHakkımızda hayırlısı olsun bi doğuralım da sağlıcakla büyütelim inşallah

Ben almayacağım canım anne yanı. Bütçeye göre uygun olanı seçip almak en mantıklısı ama. Benim vurgulamak istediğim nokta çok kullanılmayacak modellere bin lira civarı vermenin biraz gereksiz lükse kaçtığı idi..
torro biraz tereddütte kalmış hangi yataklardan seçsek diye ona hitaben yazdık mtad ile ikimiz. ☺
Ben park yatak aldım ayrıca anne yanı almaya bütçe ayırmama gerek yok diye düşünüyorum.

İlçe olarak yakın mı bilmiyorum ama eryamanda harika halı yıkama var. Ben hep oraya veriyorum ve çok da güzel yıkıyorlar. Facede sayfası var iletişime geçebilirsin.

Prego çok kaliteli bı marka, bnm park yatagmda prego. Bebek arabam da yine pregoydu travel sistem 4 sene kullanıp sattım çok rahat bı arabaydı ama acayip yer kaplıyor ve afirdi. Bunda yoyo aldım bakalım onun rahatlığını hiç aratmiyor ve çok pratik bakalım kullaninca fikrim degistirmi bilinmez tabi. Anne yani beşikler vs çok kısa süreli kullanılıyor 5-6 ay için hiç değmez bnce almayın kızlar bosyere. İlk cocukda o kadar çok şeye heves edip almışım ki bnde zamanla verecek atacak yer arıyorsunuz..

İlçe olarak yakın mı bilmiyorum ama eryamanda harika halı yıkama var. Ben hep oraya veriyorum ve çok da güzel yıkıyorlar. Facede sayfası var iletişime geçebilirsin.
Verdim cnm az önce gelip aldılar. Bakalım ins güzel yıkarlar. Eryaman a tasincam bnde Haziran gibi :) yenimahalledeyiz

Bizim cicilerimiz de geldi. Sadece Boynerden gelecek 2 body kaldı. Hepsi yumuşak çok güzel ama boyner ve babymall den gelenler sobee den gelenlere nazaran daha yumuşak geldi elime. Bu da bir bilgilendirme olsun.
Eğer atalarımıza uyup doğduktan sonra ismini hak etmesini beklemeyip bir isim verebilirsek de isimli bir hastane çıkışı olacak. Elimi ayağımı alışverişten şimdilik çekmek istiyorum ama sepette bekleyen şampuan, deterjan ve bebek yağı var

Eklentiler

• IMG_20200429_165107.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 68
Verdim cnm az önce gelip aldılar. Bakalım ins güzel yıkarlar. Eryaman a tasincam bnde Haziran gibi :) yenimahalledeyiz
Biz de Haziran gibi eryamana taşınma planı yaparken bu olaylar girdi ve ev bakma durumu ertelendi. Ama düzelme olursa doğumdan önce taşınmak istiyorum. Çok heveslenmiş ve bir kaç ev belirlemiştim. Çok sevdim hayal oldu diye geziyorum şimdi

Bizde ev aldık cnm bakalım ne zaman tasinabilirz bilmiyorum bu durumda ama plan Haziran gibi işte kısmet olursa. Normalde bu evde temmuz Ağustos gibi kontrarim bitiyor yaza doğru ev bakarız diyorduk snra dedik karnım burnunda olcak Ocak ayında başladık bakmaya Mart'ta aldık işte tapuyu aldık ertesi gün korona belası çıktı.. ertelemedigim ii olmuş ddm hiç çıkıp bakamayacaktk bu durumda. İns doğumdan önce tasiniriz ikimizde kazasız belasız diyeyim o zmn :) gel komşu olalım

Sağlıkla giysin canım Çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…