2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oyy bayıldım güle güle kullanın kuzum.

Çok güzellergüle güle giyinsin oğluş

Hayırlı olsun güzel günlerde oturun. Biz de mart nisan gibi gezip haziranda alalım diyorduk ki virüs engelledi. İnşallah görüşmek de nasip olur. Kimbilir belki komşu oluruz

Kızlar e-bebekler açık mıydı? En son büyükşehirlerde nöbetçi mağazaları vardı ama.. Bilgisi olan var mı?
Bizim buradaki mağazasına bakıyorum 12-8 arası açık diyor ama emin olamadım.

Kızlar e-bebekler açık mıydı? En son büyükşehirlerde nöbetçi mağazaları vardı ama.. Bilgisi olan var mı?
Bazi bolgelerdeki cadde mağazaları açık diye biliyorum canım.

Ankarada sadece bir AVM de 12-8 arası açık. Telefon numarası sistemde kayıtlıysa arada bilgi geliyor nerde açık olduğu

Benim bulunduğum yerde iki tane mağzası var biri avm de kapalı diğeri caddede 12:00 20:00 arası açık

Bana dün bir tane avm de ki yerinden mesaj geldi 11,7 arası açıktı
Ankarada sadece bir AVM de 12-8 arası açık. Telefon numarası sistemde kayıtlıysa arada bilgi geliyor nerde açık olduğu
Benim bulunduğum yerde iki tane mağzası var biri avm de kapalı diğeri caddede 12:00 20:00 arası açık
Bi arasana canim belki aciktir ama avmler kapali ya bilemedim
Teşekkür ederim kızlar yarın eşime baktırayım ben en iyisi. Bana gelen mesaj falanda olmadı hiç. Bakalım, açıksa işime gelir değilse internetten devam

Anne yani kullananlar sizce bu yatak saglikli bi urun mu? Kiz kardesim uyku semesi ya cocugu aradan dusurursen ya yatak kayarsa diyor. Her ihtimali dusunmek lazim tabi ama bi saglamlastirici sabitleyici aygiti bulunuyor mu yatagin buyuk yataga?

Alkisliyorum 3. cocuklarini bekleyenleri. Masallah tu tu. Ne guzel bi histir. 2 tane olabilse dunyalar benim olur. Ben bebegimi saglikla kucagima alsam 2 yil sonra da 2.yi yapabilmeyi cok isterim. Yasim 34 olmus olcak. Kismet olur insallah.

canım sen şeker yüklemeni yaptırdın mı?ben geçen hafta gidecektim.Ama haftaya erteledim.bu arada kk hamilelik takviminde 94 gün kaldı yazıyor ay çok heycanlandım.

ya valla yapmadım canım yaa
zaten işe gidiyorum gitmesem de evden çalışıyorum çooook aşşırı bir yoğunluğum var.
yarın çocuğumu görmeye gidicem allahın izniyle büyük ihtimalle azar çekecek o nedenle haftaya ilk iş onu yaptıracağım sanırım

Ya sağlığı açısından değil de bebek hemen yanında ya uykun açılmadan emziriyorsun ya uyuyakalırsam diye ben hiç almayı düşünmedim düşünmedim. Çok korkarım çünkü emzirirken uyuyakalıp bebeğe zarar vermekten Allah korusun. Ben park yatağını bile kalkıp biraz yürüyebileceğim mesafeye koymuştum uykum açılsın gidene kadar öyle emzireyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…