2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaaa bu ıslak mendil alacam ama daha 4-5 ay var, şimdiden alınırmı acaba ? Yani yazın evde bekleyince kurur mu acaba ?
Paketi açılmadığı sürece birşey olmaz. Benim daha şimdiden birkaç markadan stoğum var. Hangisinden memnun kalırsam öyle devam ederim karar verip..

Ben beşiğin bi tarafını iptal edip anne yanı olarak kullanmıştım. Özellikle anne yanı yatağı olmadığı için boşluk oluyor onu da battaniye falan yardımıyla kapatmıştım.
Uykulu halde zarar verme meselesinden de çok korkarım o yüzden gece bile olsa hiç yatarak emzirmedim. Her zaman oturarak, yastığımı belime destek yapıp emzirdim.

Ben yatarak falan cok emzirdim ya. Dusununce bir suru tehlikeli sey yapmisim sukur bisey olmadi ama yapmamak lazım. Allah korusun cok tehlikeli. Ama tabi benim oglum ortalama 15 kez kalkiyodu ben artik gözümü acamaz haldeydim. İnsallah kızım guzel uyur

benim büyüdüğüm yatak annemlerden gelecek.. o yüzden ona ekstradan para vermeyeceğim.. hatta sığsaydı annemin evinde duranı direk benim yatağın yanına sığsaydı alacaktım anne yanı gibilerinden... ama sığmadı ne yazıkki..

ben daha travel sistem işine girişemedim

benim aldığımda sabitleyici mevcut yatak için...

benim de plan aynı.. oturup emzirme.. zaten eşimin uyku benimkinden hafif

bende senin durumundayım canım ya bazen niye acele ettim diyorum birkaç yıl daha geçseydi keşke doya doya oğlumla vakit geçirip eğlenseydim diyorum sanki doğumdan sonra onunla ilgilenemiycem yetemiycem gibi geliyo vicdan azabı çekiyorum çok üzülüyorum

Yetememek korkusu var en çok,oğlumla herzaman rahat rahat dışarda gezdiğim için oyun parkında onunla beraber çocuk olduğum için onları yapamamaktan korkuyorum ama yaparız yaa 2siylede yaprız bence
İçimizdeki çocuk var oldukca ben oğlumlada kızımlada çocuk olurum
Ağlayıp biraz olsun sakinleştim,sabahtan temizlik yapıyordum kafam dağıldı

Beni o konuda kayınvalidem çok ikaz etti bi yakınları o şekilde bebeğini kaybetmiş eşimi de hep uyardı sende uyan arada kontrol et diye. Ben de hep oturarak emzirdim, Allah korusun dikkat etmek lazım. Sağlıkla doğurup büyütseydik

inşallah yeteriz canım başlarda biraz sıkıntı çekeriz psikolojimiz bozulur ama sonrası güzel olacak eminim beraber oynayacakları günler gelecek biz oturup izliycez bence çok güzel olcak

Evet evet bu gerçekten bütçe konusu da değil, ederinden çok çok fazlasını çok az süreyle kullanılacak bir şeye vermek. Bakalım napıcaz

Güle güle giysin kuzucuk :)) Ben de boynerin bodylerini çok beğendim, e bebekten gelenler de çok güzel yumuşacık.
İsim yorumunıza da çok güldüm eşim de öyle diyordu, bakalım bir kahramanlık yapsın adını haketsin öyle koyalım diye neyse bizim adımız kesinleşti, inşallah hak eder Umay’ı

Benim kızımın da adı Umay olacak nasipse adaş olacaklar desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…