2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim kızımın da adı Umay olacak nasipse adaş olacaklar desene
Yaa ne güzel, geçtiğimiz aylarda bu konuyu gündeme getirmiştim, ailelerimiz pek beğenmedi diye, buradan pek çok arkadaş çok beğenmişti demek aramızda bir tane daha vaar Adlarıyla yaşasınlar, bizi ve kendilerini korusunlar isimleri gibi

Ben de pregoya bakıyordum bu akşam, yorumları filan gayet iyi sanki, nasıl geldi kalitesini beğendiniz mi? Yeşil diye geçen bir rengi bar açık gri gibi, hoş göründü gözüme ama fiyat şu an 800-850 civarı..

Benim kızımın da adı Umay olacak nasipse adaş olacaklar desene
Umay Bu isme bayılıyorum. Eşim de benim gibi düşünseydi ilk tercihim Umay olurdu. Bebişlerinizin ismi hayırlı olsun. Listeye ekleyeyim mi

İnşallah canım ya. Bende temmuz da vereceğim yıkamaya. Temizlik işide bu süreç bitmezse bize kalacak sanırım. Annem Bende yatarak çok emzirdim. Ama tabi büyüyünce yenidoğamda değil O nedenle çok korkmaya gerek olmadığını düşünüyorum. İlk zamanlar hep oturur pozisyonda emzirdim kendi yerine koydum. Büyüyüp ağzını kendi çektiği zamanlarda fln oturarak emzirdim ort 7 aylık dı sanırım baba ile aramıza alıyorduk emzire emzire uyutuyordum rahatlamıştım. Ama tabi eşle ve sizin yatışınızla alakalı. Ben hiç derin ve deli yatmam eşimde öle. Kenarlarda takılıyorduk nerdeyse tüm yatak zeynebin oluyordu
Eğer eşim ya da ben deli yatsak alamazdım heralde.

benim de plan aynı.. oturup emzirme.. zaten eşimin uyku benimkinden hafif
Doğunca hiç öyle olmuyor canım. Kim kenetlendiyse bebeğe emzircem anneyim diye o uyanıyor. Kızım derin nefes alsa ya da dönse bile uyanıyordum.
İzlediğim bir belgeselde de uyku bölümünde bu konu vardı. Daha önce olmayan bir alan canlanıyormuş beyinde. Ve o nedenle bebeğinin çıt sesine anneler uyanıyormuş . Babalar kitlenmdiği için onlarda o çalışmıyormuş.
Sadece iki erkek ebeveyini olan iki babalı bebeklerde babalardan birinde o rası canlanmış. Ama anneli ilşkilerde hep annedeymiş. Tam anlatamamış olabilirm

Teşekkür ederim
ya bi netleşmedi isim artık nasıl bir hakediş olursa
Umay çok güzel adıyla yaşasın

Aynen öyle. Babaların ruhu duymuyo gece.
İlk doğumumda annem de sen nasıl uyanıyosun hayret demişti benim de uykum ağırdı ama anne olunca nefesine uyanıyosun.

Yarin 23+0 ım yani 24.haftaya giris yapmis bulunuyorum an itibariyle ❤
Maşallah yarısından çoğunu yedik hamileliğin
O kardeşimde bana bile olmuştu..
Farklı bir uyku modunda oluyor insan. Gık dese gözler açılıyor. Diğer odada olmasına rağmen uyanıyordum ben.
Bide Ben ilk zamanlar kendi çocuğumda nefes alıyor mu acaba diye uyuyabileceğimi sanmıyorum beni zor ve paranoyak günler bekliyor

torro S Sahinys kızlar adıyla büyüsün kızlarınız. Benimde kızım olsaydı uzun zamandır istediğim isim Umay veya İnci idi. Eşim Umay’a daha yakın olduğu için büyük ihtimal bizimkide Umay olacaktı Hatta cinsiyeti öğrenmeden önce Umayım diye seviyordu karnımı Bakalım belki 3 numerayı kız yapmayı beceririz ilerde

Günaydın kızlar,bir kaç gündür yoktum biraz moralim bozuktu,yazmıştım hatta buraya tansiyon sorunum çıktı ve nabzim çok yüksek atıyor diye,bu ara kardiyoloji ye gidip geliyorum,eko çekildi muayene edildi,herhangi bir şey çıkmadı ama nabzimda yüksek atınca doktor ilaç yazdı bakalım insallah faydasi olur,tansiyon için de holter takıldı 24 saat,çok zordu benim için ama şükür sınırda çıktı takip edelim dedi korkulacak bir şey yokmuş,şuan sabah akşam ölçüm yapıyorum şükür normal görünüyor.Aman kızlar sakin ha tuzu çok kullanmayın bu tansiyon çok sinsi ve tehlikeli Allah korusun benim başıma geldi kimse yaşasın istemem,yediklerinize dikkat edin

Geçmiş olsun canım tekrardan, tedbirli olmakta fayda var. Umarım bir sorun teşkil etmez.

Çok geçmiş olsun. Sanırım biraz da genetik. Benim de aşırı düşük çıkıyor. Hep düşüktü iyice düştü gebelikte. Çentik gibi bir sorun yok değil mi?

yeşil rengi fotoda açık gri gibi görünüyor ama daha yeşilimsi... ben bayıldım rengine... benim aldığımda başta fermuarda sorun çıktı daha sonra adanaya fabrikaya gönderdittiler. Fabrika aynı gün yeni ürün kargoladı.. ben memnunum ilgilerinden vs. ama tabi kullanmaya başlayınca göreceğiz gerçeği. Gerçi çok yakın arkadaşım bebeği 7 aylık olana kadar onu kullanmıştı çok memnundu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…