2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın. Ben de anne yanı almadım almayı da düşünmüyorum bana da 6 ay için 1500-2000 tl vermek saçma geldi açıkçası. Oda yapmayı düşünüyordum açıkçası özeniyordum da ama durumlar böyle olunca hem, hem de anne yanı almamak için şimdilik aldığım beşiği ve şifonyeri yatak odasına koyacağım. Yatak odası müsait. Doğumdan sonra da dolabını alıp odasını yapacağım. Zaten şimdi odasını yapsak yine de yatak odasında yatacak. Büyüyen beşiklerden aldım ben bu arada.

Referansla aldınız demek, öyleyse ne güzel :) benim de etrafımda hiç yok kullanan, bunu duyduğum iyi oldu.
Yaa ben griye dönük diye beğenmiştim aslında ama uçuk bir yeşilse o da çok hoş olur

Çok geçmiş olsun. Sanırım biraz da genetik. Benim de aşırı düşük çıkıyor. Hep düşüktü iyice düştü gebelikte. Çentik gibi bir sorun yok değil mi?
Var canım,detaylıda çıktı ama sinirdaymis dedi doktorum. Ondan dolayı doktor hemen bir tansiyon aleti alıp takip etmemi soyledi,ilk gunler aşırı panik sonucu 16 hatta 17 ye yakın çıktı,soluğu kardiyolog da aldık takılan holter 24 saat ölçüm yaptı sınırda çıktı yüksek çıkmadı şükür,birazda stresten yükselmiş şimdi beslenmeyle takip edeceğiz eğer yükselme devam ederse zaten ilaç başlanır,inşallah gerek kalmaz tabi

Referansla aldınız demek, öyleyse ne güzel :) benim de etrafımda hiç yok kullanan, bunu duyduğum iyi oldu.
Yaa ben griye dönük diye beğenmiştim aslında ama uçuk bir yeşilse o da çok hoş olur
kırçıllı deniz yeşili gibi... değişik bir renk ama ben çok sevdim.. annem de bayıldı hatta :) resimdekilerden çok daha güzel dedi.

Doktordan geldim. Şükür tospikim iyi değerleri normal dedi doktorumuz, tahlil sonuçlarımı da beğendi.
Ama benim yerinde durmayan o kıpır kıpır sıpam uyuyordu ne yapsak uyanmadı yahuu. Düzgün bir foto yakalayamadık

Eklentiler

• 20200430_101937.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 47
kırçıllı deniz yeşili gibi... değişik bir renk ama ben çok sevdim.. annem de bayıldı hatta :) resimdekilerden çok daha güzel dedi.
Annem de bayıldı demeniz en iyi anlatım, çünkü onlar kolay kolay bir şey beğenmezler Yani benimki öyle en azından :) Bakalım şu an en yakın olduğum bu oldu, teşekkür ediyorum :)

Annem de bayıldı demeniz en iyi anlatım, çünkü onlar kolay kolay bir şey beğenmezler Yani benimki öyle en azından :) Bakalım şu an en yakın olduğum bu oldu, teşekkür ediyorum :)
:) benimki de öyle emin olabilirsin :) sadece bacaklarındaki griler çok çabuk çizilir yapıda.. kargodan birkaç ufak tefek çizik olmuş.. aklında olsun.. ben n11den kdv indirimli olarak almıştım 750 tl gibi bir rakama geldi. orayı karıştırmanda fayda var.

Ben bu şekilde çekmeceli beşik ve gardırop aldım. Beşik yatak odasında gardırop da giyinme odasında. şimdilik oda yapmıyorum.

Eklentiler

• IMG_20200428_165005.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20200418_192507.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 72
Salonda gün içerisinde uyuması yatması için de hamak aldım böyle. Bebek arabısı yoyko luxury, biberon seti de Philips avent yeni doğan seti

Eklentiler

• IMG-20200428-WA0023.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20200424_192717_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 41
  • images (1).webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 35
Aynen öyle bizimkinin nefes alışı değişse, yatağında dönse ben uyanıyorum. Sabah erken kalkıp mutfağa salona geçiyorum çocuk uyanmış anne baba diye bağırıyor babası hala uyuyor ben salondan duyuyorum o yanında duymuyor, yenidoğan döneminde öyle değildi ama her çıta uyanıyordu babası da şimdi alıştı

Cok sukur canim hadi gozunaydin olsun Seker yuklemesi oldu mu

Salonda gün içerisinde uyuması yatması için de hamak aldım böyle. Bebek arabısı yoyko luxury, biberon seti de Philips avent yeni doğan seti
Hayırlı olsun canim hepsi. Ne kadar simdi arabanin fiyati?
Ben yoykodan cok memnunum Simdi kızımıda bindiricem. Oglum hala biniyor 3 yasini gecti. Verdigim paranin hakkini verdi. Bayır,yokus, taslık dolu köy yolu her yerde kullandik sürüş cok iyi. Ve bebek hic etkilenmiyor bu hareketlerden o uyumaya devam ediyor cunku sarsıntı olmuyor İnsallah sende memnun kalirsin

Doktor bana 1 ay 1 bucuk ay sonra yapalım dedi . Demekki 30 hafta içinde de oluyor. Yani bayramdan sonra gittiğimde yapılacak canım.

Hımm anladim canim demekki o zamanda yapiliyor. Hem belki viruste bitmis olur rahat rahat gidersin.

Ben 2-3 hafta sonra yaptırmak istiyorum ama bakalim durumlar neyi gostericek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…