2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Jokerin ıslak mendili deneyen oldu mu aramızda promum? Bir pakette ondan mı alsam diyorum
Hala indirimim var, 480 yaprağı 45 TLye gelmiş olacak.

Hayrına şuraya da temiz içerikli ıslak mendilleri bırakayım
Bende baby&me, sleepy ve uni&baby var.
Unibaby listeden çıkarılmıştı çünkü sonradan üretimlerine bi madde eklenmişti. Ama Ben ondan önce almıştım.

Eklentiler

• F7AE1B55-A6A3-4527-96D9-7B89E00C04A1.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 40
1000 TL canım indirimdeydi 1900den düşüyor hepsiburadada. Sen önerdiğin için buna karar verdim zaten bende

Minicity alışverişi ulaşmayan bir ben kaldım sanırım. Tedarik edildi diyor başkada birşey yazmıyor.. 18 Nisanda vermişim siparişi. Faturası kesildi diyoor.
Ulaşsaydı da ona göre alışverişimi yapsaydım bende. Şöyle bi bakardım 0-3 ay ne eksik var, 3-6 ay ne almak gerekir diye gözümle görmüş olurdum.

Emir kesin canım. Muhammet emir olabilir. 2 isim mi tek isim mi ikilemindeyiz sadece

Bana da gelmedi canım,4 Mayıs'ta teslimat diye mesaj geldi,çok uygun bir site her ihtimale karşı iki üç parça istettim dokularına kumaslarina kalıplarına bakıp tekrar isteyecektim ama bir turlu kargom gelmedk

Bana da gelmedi canım,4 Mayıs'ta teslimat diye mesaj geldi,çok uygun bir site her ihtimale karşı iki üç parça istettim dokularına kumaslarina kalıplarına bakıp tekrar isteyecektim ama bir turlu kargom gelmedk
Aynen canım bende bikaç parça alışveriş yaptım, beğenirsem eğer tekrar sipariş veririm diye ancak daha ulaşmadı. Gelsin diye bakıyorum ona göre tekrar birşeyler alacağım hem oradan hem başka yerlerden. Bana teslim tarihi vs de verilmedi. Gerçi az önce kargodan mesaj geldi, umarım minicity dir gelen.

Kargolandı diye bir başlık çıkmıyor minicity de tedarik edildi de kargodaymış benimki mesela. Kargoda bir katakulli dönmezse gelir. Bazen yanlış adres falan olup gelmeyen kargom olmuştu benim başka sitelerdeç

Kargolandı diye bir başlık çıkmıyor minicity de tedarik edildi de kargodaymış benimki mesela. Kargoda bir katakulli dönmezse gelir. Bazen yanlış adres falan olup gelmeyen kargom olmuştu benim başka sitelerdeç
yaa öyle mi bende kargolandı yazar diye düşünüyordum. O zaman bugün gelen kargo minicity den. Başka siparişim kalmadı çünkü. Bir de kedimin kumunu bekliyorum Umarım kum değildir gelen, hevesim kursağımda kalır

Arkadaşlar şimdi detaylı ultrasondan çıktım ve doktor amniyon sıvısı azalmış çocuk tor top olmuş dedi daha bi hafta önce kontrole gittim hiç bi sorun yoktu bi hafta içinde ne olmuş olabilir iki üç gün oruç tuttum onun bi etkisi olabilir mi, sıvıyı artırmak mümkün mü bilen biri yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…