2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım önce orucu bırak lütfen bu durumda özellikle.
Bol bol su iç, dinlen.
Havuç suyu iç, salatalık ye, armut ye.
Özellikle havuç suyu ile suyunu artıranlar var, hiç panik olma. Araştır istersen forumda çokça denk gelmiştim bende.
Suyu gelip gebeliği devam edenler bile oluyor, hamilelikte stres en büyük düşman bunu da unutma lütfen.

Ve olumlu düşün, bak 23. hafta yaşam sınırı. Sen bu sınıra gelmişsin.. Doğan bebeklere müdahele etme imkanları var, yaşama şansı var artık bebeklerimizin.. Duamdasın canım inşallah toparlanacak bak göreceksin.

Geçmiş olsun doktorunuz ne önerdi, bence de orucu bırakıp bol sıvı alın, havuç suyunu duymuştum. Allah şifasını versin

Çok geçmiş olsun.
Ben de arkadaşların dediği gibi forumda havuç suyunun su arttırdığını yazanları çok gördüm.
Olumsuz durumlarda ben bir doktora daha görünme taraftarıyım.
Mesela bana bir doktor plasenta previa var demişti. Sonra başka doktora gittim yok öyle bir şey dedi. Ardından detaylıda da öyle olmadığını söylediler.

Kızlar bugün yine fenayım. Midem aşırı yanıyor ve oda bulantı yapıyor bol bol su içmeye çalışıyorum biraz olsun ferahlatıyor başka ne yapabilirim fikri olan var mı acaba ?

Teşekkür ederim çok sağol inşallah bi şey olmaz dediklerini yapıcam, hiç beklemiyordum böyle bi şey bi an şok oldum doktor söyleyince

Kızlar bugün yine fenayım. Midem aşırı yanıyor ve oda bulantı yapıyor bol bol su içmeye çalışıyorum biraz olsun ferahlatıyor başka ne yapabilirim fikri olan var mı acaba ?
Soğuk yoğurt kaşıkla canım.

Cillim.com da avent göğüs kalkanı 65,90 civarı bir fiyata iniyor...
Alsam mı almasam mı bende kararsızım. Hiç bilmiyorum..

Bana da gelmedi canım,4 Mayıs'ta teslimat diye mesaj geldi,çok uygun bir site her ihtimale karşı iki üç parça istettim dokularına kumaslarina kalıplarına bakıp tekrar isteyecektim ama bir turlu kargom gelmedk
ben oradan aldım. ürünleri güzeldi... kargo da verdikten birkaç gün sonra teslim edildi. dün bir daha verdim.. bakalım kaç günde gelecek bu sefer...

Son düzenleme:
Maden suyu, süt bana iyi geliyordu. Portakal, limon, baharat, salça, domates sosu(ev yapımı olsa da),sucuk, yağlı yemek(kızartma), hamurişi kesinlikle uzak dur!

Maden suyu, süt bana iyi geliyordu. Portakal, limon, baharat, salça, domates sosu(ev yapımı olsa da),sucuk, yağlı yemek(kızartma), hamurişi kesinlikle uzak dur!
Maden suyu içemiyorum ki en iyisi laktozsuz sut deneyim bi
Sabah salçalı birşeyler yemiştim ondan mi oldu dersin

Oruç etkilemiş olabilir doktora söyleseydin canım keşke. Benim doktorum 8 saatten uzun susuz kalmak bebeğin suyuna zarar verebilir diye oruca izin vermemişti mesela. Bir danış doktoruna. Su içinde sanırım havuç suyu arttırıyordu. İç şifa olsun iyi gelsin inşallah.

Ben de baby&me ve sleppy ekledim listeme.
Deterjan olarak dalan zeytinyağlı granül sabun (daha önce de roxy kullandım makinada sıkıntı olmadı)
Bebek yağı :baby oil
Sabun olarak da bübchen. Nivea baby de temizmiş bu arada

Evet o yüzden nivea aldım bende sabunu. Kardeşimde tüm setini almıştık memnunda kalmıştık açıkçası. İçeriği iyi olsa hiç düşünmeden yine nivea alırdım şampuanını falan.
Bebek yağı henüz almadımm bi ara şeediyim onuda ben

Çok riskli bir azalma olsaydı perinatolojiye yönlendirirdi korkma. Ama için rahat etsin. İçtiğimiz suyun bebeğin suyuna çok da etkisi yok. O farklı bir şey. Her gün sabah ve akşam taze sıkılmış havuç suyu içmelisin. Ama havucun dışını soyma, sadece yıka. Bir ay içerisinde su normale dönecek Allahın izniyle. Mümkün mertebe de günde uyku dahil 10 saat olacak şekilde yatar pozisyonda dur.
Benim önce hamileliğimde 16.haftadan itibaren su bitme seviyesindeydi. Bu şekilde evvel Allahın izniyle kızım şu an 5 yaşında. Stres yapma. Her şey düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…