2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ablam da istetmisti ürünleri gelmiş,kumaşları çok güzel ama 3-6 ay olanlarinjn kalıpları küçükmüş,burda baska yazablarda olmustu sanırım siteyle ilgili tek sıkıntı kaliplarj
Evet canim tek sıkıntı kucuk kalip ben hepsini iade etmek durumunda kaldim. 0-3 ama gercekten kucuk

Ahtapot Anne canım dikişlerin ne durumda arada sızlama vs oluyor mu?
Az önce baya korktum ara ara sızlama oluyor, oğlanın hareketlerde biraz güçlendi. Gerdirdi baya kendini iki taraftan baskı hissettim. Sende durumlar nasıl?

Başka doğumu yakın olan var mıydı ve sezaryenle? Tam bir sene oldu ben doğum yapalı

Ayy teyzemlerin yalovada da evleri var. Normalde haftasonları kaçıyorlardı malum durumlardan şehirlerarası olaydan geçememişti aylardır şimdi resim attı dedim nasıl izin aldınız istanbuldan oraya gitmek için .
Evdeki tüm vileda ve fırça sopalarını yükledik arabaya ben de bissürü irsaliye aldım yanıma dedi
Yani ne yasaklar ne başka bişey bizim insanımıza işlemiyor valla.
Neyse allahtan kimse yok orda. Bi eşi kendi olacak.

Bnde çok seviyorum Gökçe ismini, diğer kizimin adı Ayça çok kararsız kalmıştım Gökçe mi olan Ayça mi olsn diye, Gökçe koymak da kısmet oldu bı de Eylül üm var aynen tecrübeden heralde ne de olsa olur havası, ilk hamileliğimde 30. Haftada hastane çantam bile hazır arabanın arkasindaydi, herşeyi tam di fazla fazla o kadar çok şey almışım ki çoğunu giydiremedim bile.. 2. 3. Öyle olmuyor

Cillim.com da avent göğüs kalkanı 65,90 civarı bir fiyata iniyor...
Alsam mı almasam mı bende kararsızım. Hiç bilmiyorum..
Çok uyguna geliyor alabilirsin, bende bir sitede tesadüfen indirimde görüp almıştım iyi ki almışım özellikle ilk aylar çok işime yaramıştı

Lonelylady
Canım benim günaha girmek istemıyorum ama hamıleyken oruc tutmak nedir ya bu artık sevap kazanmaktan cok günah oluyor. Bebeğinin güzel beslenmesi gerekırken yazık gunah degıl mı ona ben oruc tutmaman taratfarıyım. Bu benım düşüncem.
Onun haricinde havucun amniyon sıvısını arttırdığını duymuştum. Onu Bi arastırabılırsin tabi boool bool su içmelisin.

Yara olan çok mu ki?
Hem de ne yara beni en sarsan şey emzirmek olmuştu ilk aylar ayrılmıyor memeden bir de düzgün kavrayamıyor alışıp öğreninceye kadar epey eziyet çektim. Göğüs yapısı da etkili tabi annem de bizi hep kanaya kanaya emzirmiş, ben silikon göğüs ucuyla fln hafifletmiştim, krem sürüp göğüs kalkanı takıyordum ona rağmen 2 kez mastit oldum, 1 kez de acillik oldum geliyor yine gelmekte olan

Ayy inanmıyorum, Bizim Gökçe'nin de kızı Ayça, yeğenim :) çok uyumlu çok güzel isimler, Eylül de çok güzel, adlarıyla yaşasınlar ne güzel 3 kız kardeş ❤❤

Ben sezaryen olalı 1,5 yol oldu. Arada sanki geriliyormuş gibi hissediyorum oraya bastırıyor gibi, normaldir diye düşünüyorum ama

Boyner siparişimi vereli epey oldu. Şimdi bir kısmını yollamışlar. Diğer kısım kimbilir ne zaman gelecek. Nese acelesi yokta. Acelesi olanlar napıor. Bebişin tshirtü kızımın elbisesi ve bana 1 adet alet gelmiş ( 3 atlet almıştım)

Acimaz mı hem de nasıl... karnim dikislerim belim zorluyor beni. Bir de evde yalnızken mecbur kalıyorum kucagima aliyorum vs derken epey canım acıyor

Acimaz mı hem de nasıl... karnim dikislerim belim zorluyor beni. Bir de evde yalnızken mecbur kalıyorum kucagima aliyorum vs derken epey canım acıyor
Yaa hiç direk şikayetim yoktu dikişlerden vs ama bugün sızlayınca baya baya korktum açıldı sandım. Güçlüce canım yandı anlık sızlama girdi 2 dakika sürdü. Kalbim güm güm etti stres oldum. Geçince rahatladım. Seninde bu şekilde oluyor mu?
Kucak işi daha da sakat aslında ah paranoyaklık ..

L Leotruck
canım bebek arabasında bagi easyfold hoşunuza gitmişti.
Vipbebek sayfasında bugun indirimde. 1750₺ye düştü. Normalde 2890₺ di .
vip01 koduyla 82₺ daha indirim yapıyorlar .
Yani toplam 1662₺ ye denk geliyor.

Ben aldım

Kızlar bebek arabası arayışında olan varsa bu arabayı aldım.
Bagi Easyfold tercih etmemin sebepleri
-Katlandığında az yer kaplaması
-Kolay kapanıp açılması
-Diğer travellere göre hafif olması(9-9,5kg)
-Çift yönlü kullanılabilmesi
-Tam yatar pozisyonu olması

Fiyatı 2890₺ di . Bugün için vipbebek indirim yaptı. Ayrıyetten instagramda canlı yayın yaparak vip01 ekstra inidirim kodu verdiler.
1662₺ye almış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…