2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
canım 1.52 yim 66 kiloyum şuan boyun benden uzun kilon az bence çok takıntı yapma normal yani ilk hamileliğimde 62 ile doğuma girmiştim şuan daha 3 ay var 66 kiloyum ben napcam asıl doğuma kadar bilemiyorum

Ben 73 le doguma girmistim simdi 63 üm. Önümde 3.5 ay var cok rahat 73 ü geçerim. Ama veririz ya ne yapalim :) saglik problemi olmasında.

Bu karantina psikolojisi cok farkli ya. Normalde hamur işini 1 senedir bırakmıştık çok nadir arada yapardık. Sağlıklı yaşama geçmiştik ama şimdi bisey yapıyorum o biterken ne yapsam diye düşünüyorum. Sürekli hamur işi dönüyor evde .

Ben yapmamaya çalışıyorum ama oluyo ya haftada 1 bazen 2 bikac gun once borek yaptim, gozleme yaptim yetmedi 3 tane kurabiye yedim. Simdi 3-4 gun daha yapmiycam. Sonrasinda bi hedefim var senin yapma sıklıgın ne?

Ben yapmamaya çalışıyorum ama oluyo ya haftada 1 bazen 2 bikac gun once borek yaptim, gozleme yaptim yetmedi 3 tane kurabiye yedim. Simdi 3-4 gun daha yapmiycam. Sonrasinda bi hedefim var senin yapma sıklıgın ne?

20 kilo un gitti diyeyim normalde ekmekte yemezdim hafta da 1 ekmek yapardım şimdi gün aşırı diğer alıştırmalık bittiği gün diğeri başlıyor. Yapilan 2,3 gün gidiyor

20 kilo un gitti diyeyim normalde ekmekte yemezdim hafta da 1 ekmek yapardım şimdi gün aşırı diğer alıştırmalık bittiği gün diğeri başlıyor. Yapilan 2,3 gün gidiyor
Amanın kız sen ne yaptın bende kendime hamurisi düşkünü diyorum daha 5 kilo un anca bitmiştir 2 ayda. Senin 20 kiloyu görünce oldum Seker yuklemesi yaptırdın mi? İnsallah cıkmaz hiçbirimizde

Amanın kız sen ne yaptın bende kendime hamurisi düşkünü diyorum daha 5 kilo un anca bitmiştir 2 ayda. Senin 20 kiloyu görünce oldum Seker yuklemesi yaptırdın mi? İnsallah cıkmaz hiçbirimizde

Yok yaptırmadım doktor yediklerine dikkat et acelesi yok şikayetin olmadıkça gelme dedi.. abarttık ya benim oğlan düşkün hamur işine eşim de öyle evde durdukça bende bisiler yapmak istiyorum psikolojik bi etken söz konusu oğlumdayken çıkmamıştı genelde açlık sekerim de düşük çıkar ama 3 aydır tahlilde yaptırmadım çıkmasın ya kimse de çıkmasın şu süreçte o eksik kalsın zaten insan eve kapandı hareket yok

Evet kesinlikle psikolojik bi etken sozkonusu dedigin gibi canim. Benim eşim cok sever ama durduruyor beni bazen bisey yapmak istedigimde. Sekerim cikabilir diye haklı da. Abartıyorum bazen.
Bencede ya hicbirimizde cıkmasın hamurisi de oyle guzel bisey ki insan kendisini tutamiyor siradaki yapacağım seyin hayalini ne zamandir kuruyorum ama araya baska hamurisleri girince firsatim olmadı onuda yemeye sırası kaydı

Şeker riski kısmı olmasa aslında şu ara yemek mutluluk veriyor insanın da mutlu olmaya ihtiyacı var ne diye soracam ama benim canım öyle duyunca çekmiyor başkasının çeker diye de soramıyorum
Şimdi 3 gün eşim evde bizim evde hamur işi garanti akşam yemeginden sonra oturunca ne yesem düşüncesi başlıyor hiç yememiş gibi ah ah hamilelikte dikkat etmek gerekirken ben hamilelikte bozdum öncesinde sadece 2 öğün arada tek lokma bile yoktu ve hamur işi çok nadirdi

Çok çok geçmiş olsun, faydalı olabilir bizlere diye sormak istedim, kaç çıkıyor tansiyonunuz ve nabzınız ? Ve kaça düşürebildiler ?

Tamamen katılıyorum, iyiki bu forumu bulmuşum, bende çok şey ögreniyorum

Çok çok geçmiş olsun, faydalı olabilir bizlere diye sormak istedim, kaç çıkıyor tansiyonunuz ve nabzınız ? Ve kaça düşürebildiler ?
Şöyleki o kadar değişken ki,ilk ölçümler benmelde 13-8 üzeri maksimum 14-100 bile gördüm beş dk dinleniyorum nefes alio veriyorum yavaş yavaş dusuyir son olcumler genelde 12-8,11-8 e oluyor ben ilk ölçümleri baz alıp doktoea gidiyorum.nabzim da ortalama 100-120 arası atiyor

Oyle imkansız veya alısılmadık bisey degil canim simit pogaca. Ama insan uzun sure canı isteyip yiyemeyince sıradanlıktan çıkıyor
Benim esim surecin basından beri evde. Ama o yeter artik yapma yemeyelim cok kilo alıyoruz hem sana zararlı diye diye haftada 1-2 yapiyorum iste eger yapma etme demese kendimi durduramazdim iste o zaman bi 20 kilo unda bizde bitmisti o kesin
Hamilelikten once bu kadar faLa yapmiyodum hamurisini yada karantinadan önce. Bu surec itti birazda hepimizi sanırım

Ben 73 le doguma girmistim simdi 63 üm. Önümde 3.5 ay var cok rahat 73 ü geçerim. Ama veririz ya ne yapalim :) saglik problemi olmasında.
bende 56 ile hamile kalmıştım 62 ile doğuma gitmiştim birkaç ay sonra verdim hepsini hiç kalmadı kilo falan 50 kiloya düşmüştüm veriliyo kilo ben çok takıntı yapmamaya çalışıyorum

bende 56 ile hamile kalmıştım 62 ile doğuma gitmiştim birkaç ay sonra verdim hepsini hiç kalmadı kilo falan 50 kiloya düşmüştüm veriliyo kilo ben çok takıntı yapmamaya çalışıyorum
Bencede canim. Yeterk seker cikmasin, saglik problemimiz olmasinda 30 kilo alayim hic sorun degil verilir

Bak benimde akşam aklıma simit geldiydi ekmeğinde katkısı büyük un da
Kilo kısmında korkum yok şeker ve sağlıksız olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…