- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Hadi hayırlı olsun canım güzel indirim güzel fırsat değerlendirmen iyi olmuş@skrpty
canım bebek arabasında bagi easyfold hoşunuza gitmişti.
Vipbebek sayfasında bugun indirimde. 1750₺ye düştü. Normalde 2890₺ di .
vip01 koduyla 82₺ daha indirim yapıyorlar .
Yani toplam 1662₺ ye denk geliyor.
Ben aldım
Teşekkür ederim canımHadi hayırlı olsun canım güzel indirim güzel fırsat değerlendirmen iyi olmuş
Daha fazlasini yasiyorum içerden doktor dikisleri kontrol ediyor. Bi problem yok, olmaz da insallahYaa hiç direk şikayetim yoktu dikişlerden vs ama bugün sızlayınca baya baya korktum açıldı sandım. Güçlüce canım yandı anlık sızlama girdi 2 dakika sürdü. Kalbim güm güm etti stres oldum. Geçince rahatladım. Seninde bu şekilde oluyor mu?
Kucak işi daha da sakat aslındaah paranoyaklık ..
yaa harika bir indirim olmuş, güle güle sürün
Kızlar bebek arabası arayışında olan varsa bu arabayı aldım.
Bagi Easyfold tercih etmemin sebepleri
-Katlandığında az yer kaplaması
-Kolay kapanıp açılması
-Diğer travellere göre hafif olması(9-9,5kg)
-Çift yönlü kullanılabilmesi
-Tam yatar pozisyonu olması
Fiyatı 2890₺ di . Bugün için vipbebek indirim yaptı. Ayrıyetten instagramda canlı yayın yaparak vip01 ekstra inidirim kodu verdiler.
1662₺ye almış oldum.
İnşallah olmaz canım. Bende 2 gün önce doktordaydım bir sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum. Dikişi mi ölçtürüyorsun? Doktor ne şekilde Bilgi veriyor sana.Daha fazlasini yasiyorum içerden doktor dikisleri kontrol ediyor. Bi problem yok, olmaz da insallah
Teşekkür ederizyaa harika bir indirim olmuş, güle güle sürünBen de sizden duyum inceledim baya beğenmiştik eşimle ama bi denemek istiyorduk açıkçası. Hiç fırsatınız oldu mu sizin?
Kızlaar, bu sefer sizden bebek bakımı-yenidoğan ile ilgili kitap önerisi istiyorum.
Nereden başlanır bilmiyorum. Sizin önerileriniz olursa belki onlarla bir adım atmış olurum.
Ahahahaman ben aldım inan forum daha yararlı
Benim doktorum kendi hamileliğinde 30 kilo almış hiç laf edemiyor dkkat etmek lazım ama aç kalma ve sağlıklı besnlerden hiç kısma zaten hamur işi tatlı vs ne bebeğe ne de bize faydası var. virüs öncesi yesende yürü bol bol diyordu Doktorum şimdi evde leslie vs yapmaya çalışıyorum bebişinde keyfi yernde görünüyor
25-30 kilo alan biliyorum cnm, 6-7 kilo alan daDr lar 15-16 ya kadar normal diyorlar seninki brz abartmış sanki haa 16 almazsın 20 alırsın dunyanin sonu değil ya eğer bebekte bı problem yoksa şeker vs, gereksiz yere kendini strese sokma hamileyken kilo almak gibisi var mı ben ilkinde 17 kilo aldım Dr um hiç problem etmedi normal doğum yaptım çok da rahat doğdu. 2. Sinde kendim inat ettm bunda daha fazla almalıyım die evet evet brz cinslik var 20 kg aldım. O da yine aynı sekilde sorunsuz oldu tek sorun ilkinde verebildigim kadar kolay veremedim aldığım kiloları bı kısmı uzun bı süre yapıştı bana. Oyuzden bunda ne kadar az alırsam o kadar iyi diyorum ama şuan 8 kilo aldim, en a bı 8 daha alırım diye düşünüyorum.. soeun değil kilo yeter ki çocukta problem olmasın buna bağlı...
banada dedi kaç ay önce hatta diyetisyene git dedi.ama ben gitmedim.nedenmi canım kızımı 56 kiloyla hamile kalıp 84le doğurdum kısa bir sürede eski kiloma döndüm.buna üzülme verirsin.kilo tamam iyi değil ama alıyorsakta napalım ölelimmi yani,ben belki 20 kilo aldım şimdi tartı yok evimde .bilmiyorum ama umrumdada değil.bir tane düşüğüm oldu ikinci çocuğum düştü,ne yaşadığını insan kendisi bilir.bence en iyisi sağlıklı ve mutlu olmamız gerisi teferruat.takma kafana.
Canim ben dogumdan sonra o kadar hizli kilo verdim ki. Hatta sonlara dogru keske bu kadar erken gitmeselerdi demistimkızlar çok sağolun, böyle fazla kilo alan rahat doğum yapan ve çabuk veren arkadaşları okuyunca biraz olsun ferahladım
sanırım doktor babamda şeker olması nedeniyle bir de bu karantina yüzünden yürüyemiyoruz diye yemekten kısmam için gaz verdi, yine de haksız sayılmaz hiç yürüyemiyorum gerçekten. o nedenle onu da anlıyorum. bir de hiç mide bulantım olmadı, başta biraz kusaydım şimdiye az kilo almış olacaktımhayatımda hiç iştahım kesilip midemin bulandığı dönem olmadığından hamilelikte de olmadı camış gibi hello 65 kilolar. boyum da kısa bu arada 1.60 kadarım
aman ben aldım inan forum daha yararlı
Kızlaar, bu sefer sizden bebek bakımı-yenidoğan ile ilgili kitap önerisi istiyorum.
Nereden başlanır bilmiyorum. Sizin önerileriniz olursa belki onlarla bir adım atmış olurum.
canım nasıl oldun sesin çıkmıyor hiç?tatlicincap
hala adını ilkin sana benzeyenler var olarak aratıyorum yaa
Ah ahhh doğumdan çok kafama takıyorum benim kızımda ciddi derecede dil altı bağı vardı ben farkedene kadar olan oldu 40 gün ayaklarımı yerlere vura vura emzirdim.sinra geçti ben sezeryani acısını fln hep unutmuştum.en son bin türlü krem denedikten sonra tahinin üzerindeki yag iyi gelmişti yada iyileşecegi vardı bilmiyorum çünkü Dr 40 gün sonra geçecek dedi ve geçti.son ay tahin yağını sürmeye başlayacağım o kadar kafama takiyorumHem de ne yarabeni en sarsan şey emzirmek olmuştu ilk aylar ayrılmıyor memeden bir de düzgün kavrayamıyor alışıp öğreninceye kadar epey eziyet çektim. Göğüs yapısı da etkili tabi annem de bizi hep kanaya kanaya emzirmiş, ben silikon göğüs ucuyla fln hafifletmiştim, krem sürüp göğüs kalkanı takıyordum ona rağmen 2 kez mastit oldum, 1 kez de acillik oldum geliyor yine gelmekte olan
Bu haftada hala kusan ve 10 kilo alarak 94 u gören biri var buradakızlar çok sağolun, böyle fazla kilo alan rahat doğum yapan ve çabuk veren arkadaşları okuyunca biraz olsun ferahladım
sanırım doktor babamda şeker olması nedeniyle bir de bu karantina yüzünden yürüyemiyoruz diye yemekten kısmam için gaz verdi, yine de haksız sayılmaz hiç yürüyemiyorum gerçekten. o nedenle onu da anlıyorum. bir de hiç mide bulantım olmadı, başta biraz kusaydım şimdiye az kilo almış olacaktımhayatımda hiç iştahım kesilip midemin bulandığı dönem olmadığından hamilelikte de olmadı camış gibi hello 65 kilolar. boyum da kısa bu arada 1.60 kadarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?