2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hadi hayırlı olsun canım güzel indirim güzel fırsat değerlendirmen iyi olmuş

Daha fazlasini yasiyorum içerden doktor dikisleri kontrol ediyor. Bi problem yok, olmaz da insallah

yaa harika bir indirim olmuş, güle güle sürün Ben de sizden duyum inceledim baya beğenmiştik eşimle ama bi denemek istiyorduk açıkçası. Hiç fırsatınız oldu mu sizin?

Daha fazlasini yasiyorum içerden doktor dikisleri kontrol ediyor. Bi problem yok, olmaz da insallah
İnşallah olmaz canım. Bende 2 gün önce doktordaydım bir sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum. Dikişi mi ölçtürüyorsun? Doktor ne şekilde Bilgi veriyor sana.

yaa harika bir indirim olmuş, güle güle sürün Ben de sizden duyum inceledim baya beğenmiştik eşimle ama bi denemek istiyorduk açıkçası. Hiç fırsatınız oldu mu sizin?
Teşekkür ederiz
Hiç denemedim maalesef. Açıkcası suan virüsten dolayı stokları biten bir araba .Sonrasında pahalanır diye alalım mı diye düşünürken indirim görünce dayanamadık.

Kızlaar, bu sefer sizden bebek bakımı-yenidoğan ile ilgili kitap önerisi istiyorum.
Nereden başlanır bilmiyorum. Sizin önerileriniz olursa belki onlarla bir adım atmış olurum.

kızlar çok sağolun, böyle fazla kilo alan rahat doğum yapan ve çabuk veren arkadaşları okuyunca biraz olsun ferahladım
sanırım doktor babamda şeker olması nedeniyle bir de bu karantina yüzünden yürüyemiyoruz diye yemekten kısmam için gaz verdi, yine de haksız sayılmaz hiç yürüyemiyorum gerçekten. o nedenle onu da anlıyorum. bir de hiç mide bulantım olmadı, başta biraz kusaydım şimdiye az kilo almış olacaktım hayatımda hiç iştahım kesilip midemin bulandığı dönem olmadığından hamilelikte de olmadı camış gibi hello 65 kilolar. boyum da kısa bu arada 1.60 kadarım

Canim ben dogumdan sonra o kadar hizli kilo verdim ki. Hatta sonlara dogru keske bu kadar erken gitmeselerdi demistim hep zayif bi insan olarak. Gider sendende bence. Uykusuzluk, yorgunluk nasil kalcak kilo

aman ben aldım inan forum daha yararlı
Kızlaar, bu sefer sizden bebek bakımı-yenidoğan ile ilgili kitap önerisi istiyorum.
Nereden başlanır bilmiyorum. Sizin önerileriniz olursa belki onlarla bir adım atmış olurum.

dur yine de söyliyim hadi hamilelik doğum ve bebek, bu hem doğumu hem de sonrasını içeren bir kitap.

Eklentiler

• image.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 28
canım nasıl oldun sesin çıkmıyor hiç? tatlicincap
hala adını ilkin sana benzeyenler var olarak aratıyorum yaa

Sagolasin fistigim. Cati agrisi bazen kuvvetli bazen de normal seyrinde ilerliyor. Ara ara girip okuyorum yazilanlari, yazmaya firmastim olmuyor.

Nihayet dun tasindik. Fakat yerlesmemiz uzun surecek gibi. Agir vasita olarak hareket ediyorum. Bir yandan da kislik/yazlik ayrimi yapip camasir yika, kurut tantanasi var. Sagolsun esim yapmasina yapiyor ama ne bileyim icime sinmiyor.

Bir kac gun daha boyle devam eder. Sende de Her sey yolundadir insallah.

Ah ahhh doğumdan çok kafama takıyorum benim kızımda ciddi derecede dil altı bağı vardı ben farkedene kadar olan oldu 40 gün ayaklarımı yerlere vura vura emzirdim.sinra geçti ben sezeryani acısını fln hep unutmuştum.en son bin türlü krem denedikten sonra tahinin üzerindeki yag iyi gelmişti yada iyileşecegi vardı bilmiyorum çünkü Dr 40 gün sonra geçecek dedi ve geçti.son ay tahin yağını sürmeye başlayacağım o kadar kafama takiyorum

Bu haftada hala kusan ve 10 kilo alarak 94 u gören biri var buradakizimdada 20 kilodan çok almıştım ve ilk üç ay serumla besleniyordum .yiyorum midem bulanıyor naneli ciklet cigniuorum hemen acikiyorum sonra yine yemek bulantı şeklinde sürüyor hayatım.

Gerçekten forum daha faydalı. Bir-çok şeyi kadınlar kulübünden öğrendim. Herkes aynı dönemden geçiyor. Birde her çocuk farklı ve çocuk yön veriyor insana . Hiçbirşey bilmiyorken bir anda usta oluyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…