2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende küçük şehirdeyim bebek mağazası bi elin beş parmağını geçmez. İnternete dadandım o yüzden. Geçen rapor paramı almaya inmek zorunda kaldım çarşı aşırı kalabalıktı şok oldum. Caddeden geçmemek için yolumu uzattım paramı aldım direk eve geldim.

2 aydır tetenoz dışında dışarı çıkmadım. İki ay önce de perinatolog, detaylı ulturasona gitmiştim. Artık dr. a gitmem gerektiğine kanaat ettim. Önümüzdeki hafta sonunda kızımı görmeye gideceğim. Gitmeme sebebim dr um özel hastane de. Ve orası da pandemi hastanesi olmuştu.

İnşallah canım

Benim bulunduğum yerde de yerel küçük dükkanlar yok 2 avm var evime yakın mecbur ordaki dükkanlara gidiyorum. Ordakilerde nettede var zaten.
Çarşı var küçük bebek dükkanlarının olduğu ama orayada gidemem şuanda. Kızımda da ağırlaştım die gidememiştim zaten dar dar caddeler sokaklar çünkü ve çok kalabalık.

Dar sokaklı falansa hiç girme zaten canım hele o kalabalık
Herkesin mi işi var ben anlamıyorum haftaiçi tıklım tıklım heryer. Ama ben biraz da bankaların ve kurumsal yerlerin saatlerinin daralmasından da olduğunu düşünüyorum herkes aynı saat içinde işini görmeye çalışınca gereksiz kalabalık çıkıyor ortaya. Ptt de bile dünyanın sırasını bekledim ayakta.

Bu arada şu 3 müslini sipariş ettim dün
Bakalım ne zaman gelecekler

Eklentiler

• 755E5D88-DA52-4457-94D9-3FA391BFDEF6.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 9B812C6A-7023-4BA1-BB89-9FBAC520915A.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 42
  • A3CBC6F2-5D26-4E43-B613-38A6F24C870F.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 39
Kuvoz direkt erken dogum ile baglantili degil tabii ki. Bebegin disaridan bir destege ihtiyaci olup olmamasiyla alakali bir durum. Dedigim gibi 33te dogup buna ihtiyac olmadan eve gonderilenler var ama senin ornegindeki gibi normal doğup kuvozde kalanlar olabiliyor. Solunum destegine zamaninda dogan bebekler de sik sik ihtiyac duyuyomus. Nadir bir durum degilmis. Gecen gun izledigim belgeselde aciklanilar. Bebek dogunca aglamadi. Bir sure kuvozde ozel bakim yaptilar. Solunum yollarini temizlediler, oksijen vererek stabilize ettiler sanirim. Annesiyle agladim ben de. Bebegim niye aglamiyo dedi. Ebe bu cok sik karsilastigimiz bi durum ama yeni dogum yapmis bir anneye bir sorun olmadigini anlatmak zor oluyor dedi. Iyi dusunelim iyi olsun.

Aynen canım bende öyle diyorum zaten aynı şeyden bahsediyoruz
Yine de tedbirli olun diye yazdım ben. Hiç alışveriş yapmayanlar var çünkü, bu amaçla canlı örnekle hatırlatma yapmak istedim.
Hiçbir sorun olmasa dahi sonu Ağustos sonu olanlardan bile, Ağustos başında doğum yapanlar olacak hatta şöyle ki Ağustos’un yarısı olduğunda(10-15i) hemen hemen hepimiz doğurmuş olacağız.

Hamilelikte denize girmek konusunda ne dusunuyorsunuz? Yuzmeyi oneriyolar ama mikrop kapmsmak sartiyla. Buradaki deniz oyle pis bir deniz de degil ama riske atmaya değer mi bilemiyorum

Himm bu sekilde sıkıntı olur tabi canim. Ben Bursa nin kucuk bi ilçesinde yasiyorum cok sukur vaka sayısı vs az. İnsallah hersey normale döndü derlerse çıkarım ben ihtiyaclari almaya. daha temkinli çıkarım tabi

Hamilelikte denize girmek konusunda ne dusunuyorsunuz? Yuzmeyi oneriyolar ama mikrop kapmsmak sartiyla. Buradaki deniz oyle pis bir deniz de degil ama riske atmaya değer mi bilemiyorum

Ben temiz oldugunu bildigim denize girerdim Yuzmeyi cok seviyorum

Guzel haberlerle gel canim bende ozledim kızımı ya. Halbuki 10 gun once detaylidaydim daha
Inşallah ya hoca doğumdan çıkmış normalde koridor boş olur 4 aile bekliyoruz
Ben 1 ay oldu neredeyse en son detayliya gireli sırf özledim diye randevu aldım esimde girebiliyordu en son şimdi oda yasaklanmış giremiyormuş ya çok üzüldüm

Günaydın kızlar hastaneye geldim ismimin yanmasını ve ogluşumu görmeyi bekliyorum
Ben daha birkaç gün önce doktordaydım ama göremedim bile düzgün Özlem gideremedik oğluşla.
Ama sen yazınca farkettim 10 gün sonra randevumuz var
Güzel haberlerle gel canım bol bol bak oğluşa

İyi yapmissin Canim zamani uzun tutarak bende 2 haftadan once gitmem sanırım.. toplam 3-4 hafta olur nerden baksan. Alıştık artik bu durumlara normalde 10 gunde 1 gidiyodum

Haziran annelerinden bile doğum yapan olmuş hemde birkaç kişi Topikleri şöyle bir gezeyim derken denk geldim. ☺
Yıkama-ütüleme işi için 30.Haftayı bekliyordum da ürkmedim değil.

Aslında aldıklarını şimdiden yapmış olsan hem agirlasmadan aradan çıkmış olur

İyi yapmissin Canim zamani uzun tutarak bende 2 haftadan once gitmem sanırım.. toplam 3-4 hafta olur nerden baksan. Alıştık artik bu durumlara normalde 10 gunde 1 gidiyodum
Valla iki hafta sonraya sanirim şeker yüklemesine çağırır birde sorcam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…