Şöyle bi düşününce sende iyi yapmışsın kuzumTüm alışverişin ne zaman yapılacağı sana kalmış canım ama en azından ilk kıyafetleri vs bulunsun bence.
Gerisi maddi duruma bakar. Bir günde toplu alışveriş yapılır. Ama şöyle bir en az 2-3 bin tutacağını unutmayın
sanırımBenimde eşim 7 aylık doğmuş. Doktor erken doğum genetik değil sizle alakalı değil demişti -Bende sormuştum hemen demekki hepimiz aynı seyleri düşünüp soruyoruz doktorlara.
Ben baya azaltarak dedim 2-3 bin zaruri ihtiyaçlar için kesin tutuyor.çıkabilsek bu aylarda çok güzel olur ağırlaşmadan yavaş yavaş keyifle yaparız ama çıkamıyoruz
5 bin diye hesap etmiştim ben fazla fazla..
Bakalım Çarşamba günü Masko'ya gideceğim. Orda bebek mağazalarına giriyorsun zaten bir liste veriyorlarmış
bir kaç kıyafeti var ilk doğduğunda giymek için ama ben check list yapmadan takip edemiyorum
Aynen bizde de durum aynı. Market siparişlerini de biz uygulamalardan veriyoruz. Ekmeği kendim yapıyorum. Baya kapandık eve. İnsanın psikolojisi bozulmuyor değil. Bir yandan da korku var tabii... Umarım kısa sürede biter
aslında tamamen harcamaların ne kadar tutacağını merak ettiğimden Excel çalışması tutmaya başlamıştım.Ben baya azaltarak dedim 2-3 bin zaruri ihtiyaçlar için kesin tutuyor.
İşin içine hevesler lüksler girince 10 binde tutabilir ona ben karışamam
Şaka bir yana ben hamileliğin başından beri alıyorum.. Arabası, dolabı yatağı vs derken çok rahat 5-6 bin harcamışımdır.
Daha eksikler bitmedi ama zaruri ihtiyaçlarımız tam. Gerisi birazda alması bana kalan şeyler..
intaslar kumaş canım. Hepsini çok beğenerek aldım. Soft ve pastel renklere bayılıyorum da ben biraz. :))Nerden aldın canım bunları? Çok güzeller ben de alıyım böyle şeyler :)
eheheŞöyle bi düşününce sende iyi yapmışsın kuzumaldıklarını bile yıkayıp ütüleyip bi çarşafa bohça gibi yapıp hurca koyabilirsin,ablam ikizlere hamileyken bu haftalarda haxırlamıştı her şeyi,hatta prematüre kıyafetleride aldı ama ikizler 3er kilo doğunca onlar öyle kaldı
1 Mayıs'a çok şartlamıştım kendimi bende, şimdi hayaller bayram sonrasına.Inşallah. Artık psikolojik yoruyor bi ara tam psikolojik vurmuştu sonra toparladık devam ediyoruz ev hayatına. Bazen oğlum cam da birini görüyor aa anne bi çocuk var orada bir insan var diyorbirini görmek şaşırtıyor artık.. dışarıdan bi haberiz her akşam eşime diyorum dışarısı nasıl diye sokaklar dolu diyor isi olmayan insanlarda keşke bizim kadar dikkat etse de şu evde kalma süremiz azalsa
Ben öyle oda takımı vs almadım ayrı ayrı aldım her şeyini..aslında tamamen harcamaların ne kadar tutacağını merak ettiğimden Excel çalışması tutmaya başlamıştım.
ıvır zıvırlara 5 bin koydum.
Dolabı yatağı vs. yaklaşık 5bin tutar...
Çok zorlanıyorum ben beğenmekte onları sizler aldınız mı ? nelerelerden aldınız
yaaa süper yapmışsın gerçektenBen öyle oda takımı vs almadım ayrı ayrı aldım her şeyini..
Mesela odasında dolap, yatak, perde ve halısı için toplam masrafım 1000 tl falan olmuştur. Hepside ergonomik olduğunu düşündüğüm ve beğenerek aldığım parçalar oldu.
Aralık ayından beri büyük indirimleri takip ediyorum. Bazı şeyleri çok komik fiyata aldım. Oda için 1000 tl belki tutmuştur harcamam. Fazlası değil kesinlikle :))
Bebek arabamızı ebebek aralık indiriminde aldım mesela. Taksitle. Taksit ödediğimizi anlamadan bitti gitti bile.
1 Mayıs'a çok şartlamıştım kendimi bende, şimdi hayaller bayram sonrasına.
İnşallah her şey normale döner en kısa sürede...
Tam yürüyüş yapmamız gereken şu dönemlerde evde kalıp hareket etmeye çalışmak zor geliyor
zaten sürekli olmak bağışıklık sistemini de güçsüzleştirir, ben en azından haftada 2 kez çıkıp yürüyorum akşam saatlerinde kimse yok.Inşallah. Hareketsizlik yoruyor bedenidışarı çıkıp yürümeleri özledim.
İntaşların model ve kumaşı güzel. Ama ben dikiş bilmiyorum kenarlarını yapamam diye alamamıştım ordan kumaş.intaslar kumaş canım. Hepsini çok beğenerek aldım. Soft ve pastel renklere bayılıyorum da ben biraz. :))
eheheŞimdiliik 28. haftaya erteledim kuzum taksit taksit yıkamaktansa biraz daha kıyafet alışverişi yapıp öyle yıkarım paketlerim mis olur çiçek olur
İlk başta bende öyleydim.. Bir şeyler aldıkça oturmaya başlıyor kafanda bazı şeyler.yaaa süper yapmışsın gerçektenben çok kafamda da hayal edemediğim için neresinden başlasam bilemedim. bir başlasam takip edeceğim ama
Annem sağolsun halledecek kuzumİntaşların model ve kumaşı güzel. Ama ben dikiş bilmiyorum kenarlarını yapamam diye alamamıştım ordan kumaş.
zaten sürekli olmak bağışıklık sistemini de güçsüzleştirir, ben en azından haftada 2 kez çıkıp yürüyorum akşam saatlerinde kimse yok.
Bir de sağolsun doktorum çok kilo aldım diye sürekli laf ediyor, sanki ben bayılıyorum bu duruma
Ben eşim erken gelince artık gel çıkalım diyorum. Çıkıyoruz birkaç akşamdır 10 civarında.Inşallah. Hareketsizlik yoruyor bedenidışarı çıkıp yürümeleri özledim.
aynen öyle her şey iki günde nasılsa geliyor artık kargo ile.İlk başta bende öyleydim.. Bir şeyler aldıkça oturmaya başlıyor kafanda bazı şeyler.
Bir de bazı istediklerimi tam olarak yapamadım ama yinede şükür diyeyim. Eksik gedik olmaması asıl önemli olan. Çocuk her şekilde büyür.. Zaten çocuğun yediği helal giydiği harammış. Öyle derler. Önemli olan sağlıklı olsunlar. Gerisi hallolur :)
kesinlikle öyle. zaten yapımda müsait aldım bayağı kilo ve asıl bu dönemdem sonra başlıyor ama en azından nazar değmesin kendimi kötü hissetmiyorum napayım.Kilo olayını şu durumda kontrol altında tutmak zor ya.. bizim burada yürüme alanı yok yakında birde bende malum benim yasaklı 3 yaş oğlum var.. biz akşamları arabayla gidiyorduk öyle gezip geliyorduk.. hangi hastaneye gidiyorsun sen
Ben eşim erken gelince artık gel çıkalım diyorum. Çıkıyoruz birkaç akşamdır 10 civarında.
Ama bizim burası sakin bir yer.
Yoksa hamlıyorum kendimi iyi hissetmiyorum.
bende aynen öyle bir de ben diyet yapıyordum tam kilo korumaya geçmeden kilo verdim 2 kilom kalmıştı kilo korumaya geçicektim hamile olduğumu öğrendim :)Ben eşim erken gelince artık gel çıkalım diyorum. Çıkıyoruz birkaç akşamdır 10 civarında.
Ama bizim burası sakin bir yer.
Yoksa hamlıyorum kendimi iyi hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?