2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben İstanbul'dayım. 1 buçuk aydır çooook zorunlu sebepler olmadıkça çıkmadım. Burnumu dışarı uzatmıyorum

En son 6 martta arkadaş geldi il dışından diye deniz kenarına gitmiştik. Sonrası hep ev. Market dahil eşim gelirken alıyor. Oğlumun astımı var yakalanırsa boyutu ene olur riske atamıyoruz, hamilelikte ne olacak diye kendim de riske giremiyorum. Eşim işe gel git devam

Aslında aldıklarını şimdiden yapmış olsan hem agirlasmadan aradan çıkmış olur
Bende aynı şekilde düşünüp bi posta yıkadım mağaza mikrobu gitsin diye hem ama ütülemedim. 30. Hafta gibi hepsini bir kere daha yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim hastane çantamızı özellikle de ayakkabiliga koyacağı. Planli sezeryan gözükse de aniden bi durumla plansız sezeryan da olabilir Allah korusun plesenta önde olunca yukari çıkmazsa 32. Hafta dan sonra sancilanmalar oluyormuş .

Hamilelikte denize girmek konusunda ne dusunuyorsunuz? Yuzmeyi oneriyolar ama mikrop kapmsmak sartiyla. Buradaki deniz oyle pis bir deniz de degil ama riske atmaya değer mi bilemiyorum
Hamilelikte temiz denize girebilirsin canım. Havuz önerilmiyor genelde klorden dolayı. Ama deniz yüzmek anne karnındaki bebek içinde mutlu edici bir aktivite.
Sadece ıslak mayo ile bekleme, üzerinde kurumasın. Çıkar çıkmaz bikini altını değiştir ıslak beklerse mantar olabilirsin.

Kızlar Selam tekrardan :) her gün gireyim bakayım dedim nasıl bir yoğunluğa girdim belli değil :)

Hamileliğimin 27. haftasındayım daha oda falan hiç bir şey hazır değil :) Çarşamba günü işten izin aldım bir aksilik olmaz ise inşallah artık bakmaya gideceğim :)
Haziran annelerinden doğum yapanlar varmış :) daha bu kadar erken gelmez heralde birazcık daha müsade etsin minnoşlar.
İnternet alışverişinde de zorlanıyor ne yalan söyliyim :/

Haziran sonunda işi bırakmayı düşünüyorum ben sizce geç mi olur ki

Bende kısa programda tozu fln gitsin die yıkadım heeseyi ütülemedim dolaba kaldırdım.32 hafta gbi hepsini baştan yıkar ütüler kendi yerlerine yerleştiririm☺

Kasım 2017 annelerinde grubunda Haziranda doğan mucize bebeğimiz vardı. Temmuzdada oldu agustostada hepside sağlıkla kavuştu şükür acı yaşamadık hiç. İçinizi rahat tutun .

Onu bende düşündüm de tozlanır gibime geldi o zamana kadar kuzum ya. Bilemedim ki.

Ben hastaneye gidecekleri citcitli poşetlere koymuştum dağılmazsın diye çok iyi olmuştu. 1 bez 1 takım kıyafet olarak böylece kim alırsa alsin diger eşyayı aramak zorunda kalmamıştı. Evde de diğerlerinin üstüne örtü örtmüştüm

bende aldıklarımı ütülüyorum, gerekirse tekrar yıkanır ya ütülenir :) ütülemek bile çok eğlenceli :)
Belki ayakta ütüleyemeyebiliriz ama otururuz

benimde planlı sezeryan gözüküyor şimdilik ama plasenta previa var aşağıda rahim ağzını kapatmışne olurum bilmem,evdeki hesap çarşıya uymayabilir
Güzel haberlerle gel canım

Tüm alışverişin ne zaman yapılacağı sana kalmış canım ama en azından ilk kıyafetleri vs bulunsun bence.
Gerisi maddi duruma bakar. Bir günde toplu alışveriş yapılır. Ama şöyle bir en az 2-3 bin tutacağını unutmayın

Kasım 2017 annelerinde grubunda Haziranda doğan mucize bebeğimiz vardı. Temmuzdada oldu agustostada hepside sağlıkla kavuştu şükür acı yaşamadık hiç. İçinizi rahat tutun .

ben normalde 7 aylık doğmuşum doktoruma sordum. sen 7 aylıksın diye erken doğacak diye bir şey yok dedi
risk bile görmedi doktorum biraz rahat benim galiba

Evet çarşafla sarılabilir. Ben 34 de hazır etmiştim hoş 2 hafta beklemişlersi ama genede sarmıştım.
Valizide bir içlikli çoraplı tam takım halinde bezde dahil küçük hurçlamıştım. Diğer takımlarıda öyle kimse aramıyordu hiçbirsey böylece valiz için bana soru gelmiyordu anneler tarafından herseyi takım takım paketlemiştim.

Aynen bizde de durum aynı. Market siparişlerini de biz uygulamalardan veriyoruz. Ekmeği kendim yapıyorum. Baya kapandık eve. İnsanın psikolojisi bozulmuyor değil. Bir yandan da korku var tabii... Umarım kısa sürede biter

Bana doktor 26. Haftada erken doğum deyince bende çantasını hazırlamıştım yatak odasında göz önünde duruyordu. Beşiği kurunca hepsini yan yana uzerine de bi ortu ortmustum toz inmesin diye oyle 39 u gormustuk doktor 26. Haftadan sonra her muayene de erken dogum dedi 38+6 da sezeryan günü verdi

ben normalde 7 aylık doğmuşum doktoruma sordum. sen 7 aylıksın diye erken doğacak diye bir şey yok dedi
risk bile görmedi doktorum biraz rahat benim galiba
Benimde eşim 7 aylık doğmuş. Doktor erken doğum genetik değil sizle alakalı değil demişti - Bende sormuştum hemen demekki hepimiz aynı seyleri düşünüp soruyoruz doktorlara.

Yaa o da benim aklımda ama henüz onlar için erken gibi geliyor çünkü bizim kıyafet alışverişi tamamlanmadı.
Poşetlesem falanda içime sinmez gibi. Dur bakalım birkaç hafta daha geçsin öyle yaparım olmadı

çıkabilsek bu aylarda çok güzel olur ağırlaşmadan yavaş yavaş keyifle yaparız ama çıkamıyoruz
5 bin diye hesap etmiştim ben fazla fazla..
Bakalım Çarşamba günü Masko'ya gideceğim. Orda bebek mağazalarına giriyorsun zaten bir liste veriyorlarmış
bir kaç kıyafeti var ilk doğduğunda giymek için ama ben check list yapmadan takip edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…