- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Onu bende düşündüm de tozlanır gibime geldi o zamana kadar kuzum ya. Bilemedim ki.Aslında aldıklarını şimdiden yapmış olsan hem agirlasmadan aradan çıkmış olur
Ben İstanbul'dayım. 1 buçuk aydır çooook zorunlu sebepler olmadıkça çıkmadım. Burnumu dışarı uzatmıyorum
Bende aynı şekilde düşünüp bi posta yıkadım mağaza mikrobu gitsin diye hem ama ütülemedim. 30. Hafta gibi hepsini bir kere daha yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim hastane çantamızı özellikle de ayakkabiliga koyacağı. Planli sezeryan gözükse de aniden bi durumla plansız sezeryan da olabilir Allah korusun plesenta önde olunca yukari çıkmazsa 32. Hafta dan sonra sancilanmalar oluyormuş .Aslında aldıklarını şimdiden yapmış olsan hem agirlasmadan aradan çıkmış olur
Hamilelikte temiz denize girebilirsin canım. Havuz önerilmiyor genelde klorden dolayı. Ama deniz yüzmek anne karnındaki bebek içinde mutlu edici bir aktivite.Hamilelikte denize girmek konusunda ne dusunuyorsunuz? Yuzmeyi oneriyolar ama mikrop kapmsmak sartiyla. Buradaki deniz oyle pis bir deniz de degil ama riske atmaya değer mi bilemiyorum
Bende kısa programda tozu fln gitsin die yıkadım heeseyi ütülemedim dolaba kaldırdım.32 hafta gbi hepsini baştan yıkar ütüler kendi yerlerine yerleştiririm☺Bende aynı şekilde düşünüp bi posta yıkadım mağaza mikrobu gitsin diye hem ama ütülemedim. 30. Hafta gibi hepsini bir kere daha yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim hastane çantamızı özellikle de ayakkabiliga koyacağı. Planli sezeryan gözükse de aniden bi durumla plansız sezeryan da olabilir Allah korusun plesenta önde olunca yukari çıkmazsa 32. Hafta dan sonra sancilanmalar oluyormuş .
Kasım 2017 annelerinde grubunda Haziranda doğan mucize bebeğimiz vardı. Temmuzdada oldu agustostada hepside sağlıkla kavuştu şükür acı yaşamadık hiç. İçinizi rahat tutun .Kızlar Selam tekrardan :) her gün gireyim bakayım dedim nasıl bir yoğunluğa girdim belli değil :)
Hamileliğimin 27. haftasındayım daha oda falan hiç bir şey hazır değil :) Çarşamba günü işten izin aldım bir aksilik olmaz ise inşallah artık bakmaya gideceğim :)
Haziran annelerinden doğum yapanlar varmış :) daha bu kadar erken gelmez heralde birazcık daha müsade etsin minnoşlar.
İnternet alışverişinde de zorlanıyor ne yalan söyliyim :/
Haziran sonunda işi bırakmayı düşünüyorum ben sizce geç mi olur ki
Onu bende düşündüm de tozlanır gibime geldi o zamana kadar kuzum ya. Bilemedim ki.
benimde planlı sezeryan gözüküyor şimdilik ama plasenta previa var aşağıda rahim ağzını kapatmışBende aynı şekilde düşünüp bi posta yıkadım mağaza mikrobu gitsin diye hem ama ütülemedim. 30. Hafta gibi hepsini bir kere daha yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim hastane çantamızı özellikle de ayakkabiliga koyacağı. Planli sezeryan gözükse de aniden bi durumla plansız sezeryan da olabilir Allah korusun plesenta önde olunca yukari çıkmazsa 32. Hafta dan sonra sancilanmalar oluyormuş .
Tüm alışverişin ne zaman yapılacağı sana kalmış canım ama en azından ilk kıyafetleri vs bulunsun bence.Kızlar Selam tekrardan :) her gün gireyim bakayım dedim nasıl bir yoğunluğa girdim belli değil :)
Hamileliğimin 27. haftasındayım daha oda falan hiç bir şey hazır değil :) Çarşamba günü işten izin aldım bir aksilik olmaz ise inşallah artık bakmaya gideceğim :)
Haziran annelerinden doğum yapanlar varmış :) daha bu kadar erken gelmez heralde birazcık daha müsade etsin minnoşlar.
İnternet alışverişinde de zorlanıyor ne yalan söyliyim :/
Haziran sonunda işi bırakmayı düşünüyorum ben sizce geç mi olur ki
Kasım 2017 annelerinde grubunda Haziranda doğan mucize bebeğimiz vardı. Temmuzdada oldu agustostada hepside sağlıkla kavuştu şükür acı yaşamadık hiç. İçinizi rahat tutun .
Evet çarşafla sarılabilir. Ben 34 de hazır etmiştim hoş 2 hafta beklemişlersi ama genede sarmıştım.Ben hastaneye gidecekleri citcitli poşetlere koymuştum dağılmazsın diye çok iyi olmuştu. 1 bez 1 takım kıyafet olarak böylece kim alırsa alsin diger eşyayı aramak zorunda kalmamıştı. Evde de diğerlerinin üstüne örtü örtmüştüm
Aynen bizde de durum aynı. Market siparişlerini de biz uygulamalardan veriyoruz. Ekmeği kendim yapıyorum. Baya kapandık eve. İnsanın psikolojisi bozulmuyor değil. Bir yandan da korku var tabii... Umarım kısa sürede biterEn son 6 martta arkadaş geldi il dışından diye deniz kenarına gitmiştik. Sonrası hep ev. Market dahil eşim gelirken alıyor. Oğlumun astımı var yakalanırsa boyutu ene olur riske atamıyoruz, hamilelikte ne olacak diye kendim de riske giremiyorum. Eşim işe gel git devam
Bende aynı şekilde düşünüp bi posta yıkadım mağaza mikrobu gitsin diye hem ama ütülemedim. 30. Hafta gibi hepsini bir kere daha yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim hastane çantamızı özellikle de ayakkabiliga koyacağı. Planli sezeryan gözükse de aniden bi durumla plansız sezeryan da olabilir Allah korusun plesenta önde olunca yukari çıkmazsa 32. Hafta dan sonra sancilanmalar oluyormuş .
Benimde eşim 7 aylık doğmuş. Doktor erken doğum genetik değil sizle alakalı değil demişti -ben normalde 7 aylık doğmuşumdoktoruma sordum. sen 7 aylıksın diye erken doğacak diye bir şey yok dedi
risk bile görmedidoktorum biraz rahat benim galiba
İyisini yapiyorsun canim ben cok tehlikeli olmayan bi yerde oldugum halde boyle yaptimBen İstanbul'dayım. 1 buçuk aydır çooook zorunlu sebepler olmadıkça çıkmadım. Burnumu dışarı uzatmıyorum
Yaa o da benim aklımda ama henüz onlar için erken gibi geliyor çünkü bizim kıyafet alışverişi tamamlanmadı.Ben hastaneye gidecekleri citcitli poşetlere koymuştum dağılmazsın diye çok iyi olmuştu. 1 bez 1 takım kıyafet olarak böylece kim alırsa alsin diger eşyayı aramak zorunda kalmamıştı. Evde de diğerlerinin üstüne örtü örtmüştüm
çıkabilsek bu aylarda çok güzel olur ağırlaşmadan yavaş yavaş keyifle yaparız ama çıkamıyoruzTüm alışverişin ne zaman yapılacağı sana kalmış canım ama en azından ilk kıyafetleri vs bulunsun bence.
Gerisi maddi duruma bakar. Bir günde toplu alışveriş yapılır. Ama şöyle bir en az 2-3 bin tutacağını unutmayın
Nerden aldın canım bunları? Çok güzeller ben de alıyım böyle şeyler :)Bu arada şu 3 müslini sipariş ettim dün
Bakalım ne zaman gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?