2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İlk cocukta masraf cok oluyor kızlar. Alıncak seylerde haliyle cok oluyor. Ben oglumda 6-7 aylik hamileyken kiyafet dahil her ihtiyaci bitirmistim. Kıyafet alisverisimi 1-2 kez toplu yaparak halletmistim. Simdi tek ihtiyac kiyafet olunca rahatim. Yeterki magazalar açılsın. Tek gun yeter ihtiyaclari almama. Ama ilk cocugu olanlar kesinlikle baslasin bence en azindan buyuk ihtiyaclara.

Maskoya gidicem deyince konum olarak yakınsın galiba dedim bende medipole gidiyorum doktorum farklı ama hastane iyi diye o da pandemi hastanesi oldu

işte o ben :) hem de biraz tecrübesizlikten de ne alınacağı bilinmiyor bence

Küçük yer şansı o konu da şanslısınız ne güzel. Oğlan var diye beraber çıkamıyoruz tek çıksam öyle tek dolanabilecek yer yok
Çocuk sıkıntılı işte. Yasak olmasa neyse de yasak var.
Ama imkanın olduğunda boydan boya yürümek için bile olsa kaç 10 dakika..
İnsanı gerçekten motive ediyor. Tabi durumu bilmiyorum ama sokakta git-gel yapsan bile kafi olur temiz hava farklı oluyor canım.
Benimde ilk gün çok ağrım oldu. Hamilelikle ilgili hayallerim hiç böyle değildi. Yazın göbüşü gere gere gezerim diyordum, nerdee. Milllet varken sokağa çıkamıyorum :)

Maskoya gidicem deyince konum olarak yakınsın galiba dedim bende medipole gidiyorum doktorum farklı ama hastane iyi diye o da pandemi hastanesi oldu
ya çok daha iyi hastaneler var aslında hatta bende medipole çok istemiştim çünkü medipol'ün sanırım tüm kadın doğumcuları iyi kötü hiç duymadım :)
Fakat doktorum çok deneyimli ve tanıdık diye annemler kayınvalidemler hep ona git dediler.
Pekte severek gitmiyorum kendisine ama umarım doğumdan sonra iyi ki ona gitmişim derim

Birde benim ilk hamileliğimden bazı şeylerim vardı. Ara ara da alıyordum işte aylık 50-100 liralık birşeyler.
Onları da almasaydım batarmışım ihtiyaçları tamamlayasıya kadar

Ilk çocukta büyük eşyalar alınacağı için bizde her aya bir eşya koyuyorduk. Şimdi de zaten al yıka 1,2 günde olacak şeyler diye 1 ay daha bekleme kararı aldım bakıp almak istiyorum

Hangi medipol canim inonu tarafindaki mi?

ahh canım ahh.. bende öyle elbisemi giyer kahve içmeye çıkarım arkadaşlarımla ne güzel diyordum.
evde elbise giyip süsleniyorum

geçen ilk kez hamilelik buhranı geçirdim valla çıkıp bir şey alamıyorum gönlümce yürüyüş yapamıyorum diye
oysa hamile kalmadan önce 2 kez falan bebek mağazasına girmiştim ne güzel kokuyor bizde böyle kendi bebeğimiz için alışveriş yapıcaz falan diye hayallerim vardı

Ilk çocukta büyük eşyalar alınacağı için bizde her aya bir eşya koyuyorduk. Şimdi de zaten al yıka 1,2 günde olacak şeyler diye 1 ay daha bekleme kararı aldım bakıp almak istiyorum

Aynen bende oyle canim. Bi boynerden aldim 200 kusur tllik kiyafet o kadar

Balat dimi orayı bilmiyorum. Ben doğum da çok memnun kalmıştım oyuzden tekrar oraya başladım. . Güzel hatırlayacak süreç kalsın inşallah geriye ya .Tabi hamilelikte kaç kişi karantinaya denk gelir

Şu durumda öyle salına salına gezmekte, mağazalardan alışveriş yapmak pek mümkün değil Düşündükçe benide sinir basıyor geriliyorum iyi hissetmiyorum kendimi cidden. Akşamları yürüyüşe vs de çıkmasam kesin kafayı yerdim ben.
Virüs olacağını bilsem şu durumların olacağını bilsem hamile kalmazdım valla, çok istediğim halde yapmazdım. Bilim kurgu filmi gibi gelişiyor herşey. Sokakta maskeli eldivenli insanlar, dışarı çıkma yasakları falan. Ürkünç ya.

işte o ben :) hem de biraz tecrübesizlikten de ne alınacağı bilinmiyor bence

Bebek arabasini netten alabilirsin veya buyuk magazalarin bazilari acik e bebek gibi civil gibi. Ordan görüp alabilirsin ayni sekilde besik vs de. Nettende oralardan da. Ben simdi buyuk bi dolap yaptiriyorum mesela 2 cocugum icin olcak netten bulduk adamları guzele benziyor ürünleri insallah oyle olur yakinlarda bi imalatci. Boyle boyle buyuk alisverisleri tamamlarsan seninde tek bi gunde magazaya gidip kiyafet bakim urunu gibi ihtiyaclari alman kalir canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…