nerede oturuyorsunuz ?Küçük yer şansı o konu da şanslısınız ne güzel. Oğlan var diye beraber çıkamıyoruz tek çıksam öyle tek dolanabilecek yer yok
kesinlikle öyle. zaten yapımda müsait aldım bayağı kilo ve asıl bu dönemdem sonra başlıyor ama en azından nazar değmesin kendimi kötü hissetmiyorum napayım.
Balat hastanesine gidiyorum canım ben ama hastane için değil doktorum için.
işte o ben :) hem de biraz tecrübesizlikten de ne alınacağı bilinmiyor benceİlk cocukta masraf cok oluyor kızlar. Alıncak seylerde haliyle cok oluyor. Ben oglumda 6-7 aylik hamileyken kiyafet dahil her ihtiyaci bitirmistim. Kıyafet alisverisimi 1-2 kez toplu yaparak halletmistim. Simdi tek ihtiyac kiyafet olunca rahatim. Yeterki magazalar açılsın. Tek gun yeter ihtiyaclari almama. Ama ilk cocugu olanlar kesinlikle baslasin bence en azindan buyuk ihtiyaclara.
Çocuk sıkıntılı işte. Yasak olmasa neyse de yasak var.Küçük yer şansı o konu da şanslısınız ne güzel. Oğlan var diye beraber çıkamıyoruz tek çıksam öyle tek dolanabilecek yer yok
Benimde ilk gün çok ağrım oldu. Hamilelikle ilgili hayallerim hiç böyle değildi. Yazın göbüşü gere gere gezerim diyordum, nerdee. Milllet varken sokağa çıkamıyorum :)bende aynen öyle bir de ben diyet yapıyordum tam kilo korumaya geçmeden kilo verdim 2 kilom kalmıştı kilo korumaya geçicektim hamile olduğumu öğrendim :)
dolayısıyla öyle de aldım zaten.
bir de işe giderken en azından haftada 3 kez işten eve yürüyordum yarım saat
böyle oturunca kalkarken aşırı zorlanıyorum.
Hatta karantina sürecinde 1 ay sonra ilk defa yürüyüşe çıkmıştım ve alt bacağımda kemiklerim ağrıdı.
ya çok daha iyi hastaneler var aslında hatta bende medipole çok istemiştim çünkü medipol'ün sanırım tüm kadın doğumcuları iyi kötü hiç duymadım :)Maskoya gidicem deyince konum olarak yakınsın galiba dedimbende medipole gidiyorum doktorum farklı ama hastane iyi diye o da pandemi hastanesi oldu
Birde benim ilk hamileliğimden bazı şeylerim vardı. Ara ara da alıyordum işte aylık 50-100 liralık birşeyler.İlk cocukta masraf cok oluyor kızlar. Alıncak seylerde haliyle cok oluyor. Ben oglumda 6-7 aylik hamileyken kiyafet dahil her ihtiyaci bitirmistim. Kıyafet alisverisimi 1-2 kez toplu yaparak halletmistim. Simdi tek ihtiyac kiyafet olunca rahatim. Yeterki magazalar açılsın. Tek gun yeter ihtiyaclari almama. Ama ilk cocugu olanlar kesinlikle baslasin bence en azindan buyuk ihtiyaclara.
İlk cocukta masraf cok oluyor kızlar. Alıncak seylerde haliyle cok oluyor. Ben oglumda 6-7 aylik hamileyken kiyafet dahil her ihtiyaci bitirmistim. Kıyafet alisverisimi 1-2 kez toplu yaparak halletmistim. Simdi tek ihtiyac kiyafet olunca rahatim. Yeterki magazalar açılsın. Tek gun yeter ihtiyaclari almama. Ama ilk cocugu olanlar kesinlikle baslasin bence en azindan buyuk ihtiyaclara.
Hangi medipol canim inonu tarafindaki mi?Maskoya gidicem deyince konum olarak yakınsın galiba dedimbende medipole gidiyorum doktorum farklı ama hastane iyi diye o da pandemi hastanesi oldu
ahh canım ahh.. bende öyle elbisemi giyer kahve içmeye çıkarım arkadaşlarımla ne güzel diyordum.Çocuk sıkıntılı işte. Yasak olmasa neyse de yasak var.
Ama imkanın olduğunda boydan boya yürümek için bile olsa kaç 10 dakika..
İnsanı gerçekten motive ediyor. Tabi durumu bilmiyorum ama sokakta git-gel yapsan bile kafi olur temiz hava farklı oluyor canım.
Benimde ilk gün çok ağrım oldu. Hamilelikle ilgili hayallerim hiç böyle değildi. Yazın göbüşü gere gere gezerim diyordum, nerdee. Milllet varken sokağa çıkamıyorum :)
Ilk çocukta büyük eşyalar alınacağı için bizde her aya bir eşya koyuyorduk. Şimdi de zaten al yıka 1,2 günde olacak şeyler diye 1 ay daha bekleme kararı aldım bakıp almak istiyorum
ya çok daha iyi hastaneler var aslında hatta bende medipole çok istemiştim çünkü medipol'ün sanırım tüm kadın doğumcuları iyi kötü hiç duymadım :)
Fakat doktorum çok deneyimli ve tanıdık diye annemler kayınvalidemler hep ona git dediler.
Pekte severek gitmiyorum kendisine ama umarım doğumdan sonra iyi ki ona gitmişim derim
Şu durumda öyle salına salına gezmekte, mağazalardan alışveriş yapmak pek mümkün değilahh canım ahh.. bende öyle elbisemi giyer kahve içmeye çıkarım arkadaşlarımla ne güzel diyordum.
evde elbise giyip süsleniyorum
geçen ilk kez hamilelik buhranı geçirdim valla çıkıp bir şey alamıyorum gönlümce yürüyüş yapamıyorum diye
oysa hamile kalmadan önce 2 kez falan bebek mağazasına girmiştim ne güzel kokuyor bizde böyle kendi bebeğimiz için alışveriş yapıcaz falan diye hayallerim vardı
işte o ben :) hem de biraz tecrübesizlikten de ne alınacağı bilinmiyor bence
Hangi medipol canim inonu tarafindaki mi?
Oğlusum çok iyiymiş kızlar 653 gr olmuş 23 haftalık dedi
Maşallah büyümüş beyefendiOğlusum çok iyiymiş kızlar 653 gr olmuş 23 haftalık dedi
Plesenta da öndeydi kontrol etti yukarı çıkmış sil aklından riskin yok herşeyin çok güzel dedi rahatlayıp geldim vallaMaşallah büyümüş beyefendi
Yaa çok güzel o zamann , sevindim kuzumPlesenta da öndeydi kontrol etti yukarı çıkmış sil aklından riskin yok herşeyin çok güzel dedi rahatlayıp geldim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?