Ben hastaneye gidecekleri citcitli poşetlere koymuştum dağılmazsın diye çok iyi olmuştu. 1 bez 1 takım kıyafet olarak böylece kim alırsa alsin diger eşyayı aramak zorunda kalmamıştı. Evde de diğerlerinin üstüne örtü örtmüştüm
benimde planlı sezeryan gözüküyor şimdilik ama plasenta previa var aşağıda rahim ağzını kapatmışne olurum bilmem,evdeki hesap çarşıya uymayabilir
Güzel haberlerle gel canım
Canım bastan bilinmesi iyi en azından bilerek ilerliyoruz. Benim plesentam yukarı çıkmış ama beyin tumoru var bende prolaktin yüksekliğine bagli normal doğum yine yapamıyorum ıkınmadan beyin kanaması riskim olduğu için. Doktorum istersen normali yapalim ama ben tavsiye etmiyorum senide bebeği de riske atamam dedi bugün bende zaten epidural sezeryan istediğim icin hay hay dedim
Bana doktor 26. Haftada erken doğum deyince bende çantasını hazırlamıştım yatak odasında göz önünde duruyordu. Beşiği kurunca hepsini yan yana uzerine de bi ortu ortmustum toz inmesin diye oyle 39 u gormustuk doktor 26. Haftadan sonra her muayene de erken dogum dedi 38+6 da sezeryan günü verdi
Canım bastan bilinmesi iyi en azından bilerek ilerliyoruz. Benim plesentam yukarı çıkmış ama beyin tumoru var bende prolaktin yüksekliğine bagli normal doğum yine yapamıyorum ıkınmadan beyin kanaması riskim olduğu için. Doktorum istersen normali yapalim ama ben tavsiye etmiyorum senide bebeği de riske atamam dedi bugün bende zaten epidural sezeryan istediğim icin hay hay dedim
Yaa ben normal doğum istiyordum. Siz böyle söyleyince düşünmeye başladım. Benm de hipofiz tümörüm var. Prolaktin yüksekliğine bağlı. Pazartesi doktor randevum var gittiğimde hatırlatacağım tekrar. Bana hiç bahsetmedi çünkü.
Şu durumda öyle salına salına gezmekte, mağazalardan alışveriş yapmak pek mümkün değil Düşündükçe benide sinir basıyor geriliyorum iyi hissetmiyorum kendimi cidden. Akşamları yürüyüşe vs de çıkmasam kesin kafayı yerdim ben.
Virüs olacağını bilsem şu durumların olacağını bilsem hamile kalmazdım valla, çok istediğim halde yapmazdım. Bilim kurgu filmi gibi gelişiyor herşey. Sokakta maskeli eldivenli insanlar, dışarı çıkma yasakları falan. Ürkünç ya.
bende düşünmedim değil onu, hamile kalmaz az ertelerdikte.
ertele ertele kaç sene oldu evliyim :)
kendimizi şöyle sakinleştirelim en azından eylüle kadar etraf az daha durulur ve kısa kısa yürüyüşler yaparız bebişlerle
şimdi doğanları düşün bir de, işyerimde iki tane var eşi doğum yapan arkadaşım. zor gerçekten
psikolojik olarak bizlerden daha zor
Yaa ben normal doğum istiyordum. Siz böyle söyleyince düşünmeye başladım. Benm de hipofiz tümörüm var. Prolaktin yüksekliğine bağlı. Pazartesi doktor randevum var gittiğimde hatırlatacağım tekrar. Bana hiç bahsetmedi çünkü.
Ben internet üzerinde araştırıp okuyup oyle sordum doktoruma bugün siz doktorsunuz internet üzerinden yönlenmem istemiyorum dedim. Doğru kanama riskin var dedi beyin kanaması mi dedim evet mikro mu makro mu dedi mikro bendeki ama ne durumda şuan göremiyoruz tabi mr yasak
Ben mikronda isteyenlere yapıyorum ama asla tavsiye etmiyorum makro olsan asla müsaade etmezdim ama yine söylüyorum küçük de olsa benim rızam yok Ali Urazla seni riske atamam dedi
Balat dimi orayı bilmiyorum. Ben doğum da çok memnun kalmıştım oyuzden tekrar oraya başladım. . Güzel hatırlayacak süreç kalsın inşallah geriye ya .Tabi hamilelikte kaç kişi karantinaya denk gelir
ama işte her işte bir hayır var, hastane pandemi hastanesi değil ve her klinik aslında ayrı bir bina gibi bir şey.
Özel Balat Or-ahayim Hastanesi.
çok eski hastane
Tünaydın bayanlar
Bugün biraz erken doğumdan bahsedilmiş benimde korkulu rüyam resmen diyebilirim gün sayıyorum Allahım kimseye korktuğuna uğratmasın inş
Bi ebruzerm arkadaşımız vardı hatırlarsanız erkenden suyu gelmişti şuan tekrar hamile busefer sağlıkla alır inş oda kucağına
Maşallah.
Mayısta avm ler Açılacak bakalım burada çok kalabalık olmayan bir avm var ebebek - hm-boyner-lcw hepsini bir çatıda hallederim diye düşünüyorum. Zaten olmaz inşallah ama acil bir durumda giyecekleri var.
Hareket etme konusu çok sıkıntılı evde oturdukça hantallaşıyorum. Çocuklar olduğu için de çıkamıyorum. Yasak kalksa da kıyıdan köşeden biraz yürüyüş yapsak.
Maşallah.
Mayısta avm ler Açılacak bakalım burada çok kalabalık olmayan bir avm var ebebek - hm-boyner-lcw hepsini bir çatıda hallederim diye düşünüyorum. Zaten olmaz inşallah ama acil bir durumda giyecekleri var.
Hareket etme konusu çok sıkıntılı evde oturdukça hantallaşıyorum. Çocuklar olduğu için de çıkamıyorum. Yasak kalksa da kıyıdan köşeden biraz yürüyüş yapsak.
avm'lerden ziyade aslında yol üzerindeki mağazalardan bakmak daha iyi gibi geliyor bana
AVM'ler açılınca çok kalabalık olabilir.
E-bebek yol üzerindeki magazalar var ama ürün yelpazesi ne kadar geniş bilmiyorum :)
ben çarşamba gideceğim inşallah güncelleme yaparım size gittikçe.
Tabi İstanbul'da oturuyorum bu arada
Maşallah.