Tünaydın bayanlar
Bugün biraz erken doğumdan bahsedilmiş benimde korkulu rüyam resmen diyebilirim gün sayıyorum Allahım kimseye korktuğuna uğratmasın inş
Bi ebruzerm arkadaşımız vardı hatırlarsanız erkenden suyu gelmişti şuan tekrar hamile busefer sağlıkla alır inş oda kucağına
Inşallah kuzum benide haftaya tekrar çağırdı şekeri çıkaralım aradan dedi. Doğum paketimizde muayeneden düşürmeden halledecekmişiz. 10 gün süre oluyormuş muayeneden sonra haftaya şeker yuklemesi beni beklio
Inşallah kuzum benide haftaya tekrar çağırdı şekeri çıkaralım aradan dedi. Doğum paketimizde muayeneden düşürmeden halledecekmişiz. 10 gün süre oluyormuş muayeneden sonra haftaya şeker yuklemesi beni beklio
Benim 1 erken doğumum var cnm şimdi rahim ağzına dikiş attı Dr 12 haftalıkken yatarak yuvarlanarak geçiyo günler elhamdülillah
Aslında biliyorum sizlerde evde ben gibisiniz ortam kötü biryerlere çıkılmıyo
İnş bizler zamanında doğum yaparızda ozamanda hastalıkla baya azalmış olur inş
Hepimizde sağsalim alırız miniklerimiz inş
Benim 1 erken doğumum var cnm şimdi rahim ağzına dikiş attı Dr 12 haftalıkken yatarak yuvarlanarak geçiyo günler elhamdülillah
Aslında biliyorum sizlerde evde ben gibisiniz ortam kötü biryerlere çıkılmıyo
İnş bizler zamanında doğum yaparızda ozamanda hastalıkla baya azalmış olur inş
Hepimizde sağsalim alırız miniklerimiz inş
hmm bilmiyordum çok geçmiş olsun kuzum : ) şu anda hepimiz yuvarlancak kıvama geldik zaten
inşallah önce sağlık başka halolmayacak bir şey yok bence :)
hmm bilmiyordum çok geçmiş olsun kuzum : ) şu anda hepimiz yuvarlancak kıvama geldik zaten
inşallah önce sağlık başka halolmayacak bir şey yok bence :)
Ben aslında çok takılmıyorum çünkü internet çağı ne bileyim bi sosyal medyaya giriyoruz her yer yiyecek. TV açılıyor her yer yiyecek. Ulaşılmayacak veya ulaşılması zor şeyleri yazmıyorum sadece. Ya da zorunda değilsem isim vermiyorum yinede.. Bunu anlatamadım nasıl yazacağımı bilemedim direk yazdım :))
ben gelenleri yıkadım ütüledim.. Anneme de sordum nereye koysak diye... bohça yaparız şimdilik üzerine müslin gibi atarız hiçbirşey olmaz dedi... bugün ütüler bitti ancak dün lcwden siparişlerim geldi.. artık onları bir sonraki postaya bırakıacam... çünkü 10 parça bişi ütülüyorum belim ağrıyor hemen..
Burda yemekle ilgili bisey olunca canim istemiyor görsel olarak bisey gormedigim icin ama whatsapp duruma foto atan zalımlar yok mu esimin bi tane kuzenini sildim sırf surekli canımı cektiriyor diye. 6 yılda 1 kez gordum gorusmuyoruz zaten pek görümcemde sürekli atıyor onuda silmesem de sona aldım arada bakiyorum
ama işte her işte bir hayır var, hastane pandemi hastanesi değil ve her klinik aslında ayrı bir bina gibi bir şey.
Özel Balat Or-ahayim Hastanesi.
çok eski hastane
Ya medipol de pandemi olmuş ama çok güzel tedbir almışlar. Ateşi olan hastalar başka binaya alınıyor .
Bi an t9 bahatı balat mı yazdı ki dedim bahat hastanesi de var yakında ben memnunum diye tekrar medipol tercih ettim ama şuan doğum kısmı belirsiz il dışı da olabilir şartlara göre. Zaman
aslında tamamen harcamaların ne kadar tutacağını merak ettiğimden Excel çalışması tutmaya başlamıştım.
ıvır zıvırlara 5 bin koydum.
Dolabı yatağı vs. yaklaşık 5bin tutar...
Çok zorlanıyorum ben beğenmekte onları sizler aldınız mı ? nelerelerden aldınız
bizim karşı aptnın açık otoparkı u şeklinde... bir adam karantina başladığından beri günde belki 30 tur u yapıyor hızlı tempoda... eşime dedim.. bir gün ben de katılacağım bu adama... bari yürümüş olurum
avm'lerden ziyade aslında yol üzerindeki mağazalardan bakmak daha iyi gibi geliyor bana
AVM'ler açılınca çok kalabalık olabilir.
E-bebek yol üzerindeki magazalar var ama ürün yelpazesi ne kadar geniş bilmiyorum :)
ben çarşamba gideceğim inşallah güncelleme yaparım size gittikçe.
Tabi İstanbul'da oturuyorum bu arada
Star city de ki e bebek acıkmış. Bu haramidereye giderken e5 üstünde var orası büyük ama açık mi bilmiyorum tam karşısında da babymall var. Benim aklımda oraya gitmek vardı
Burda yemekle ilgili bisey olunca canim istemiyor görsel olarak bisey gormedigim icin ama whatsapp duruma foto atan zalımlar yok mu esimin bi tane kuzenini sildim sırf surekli canımı cektiriyor diye. 6 yılda 1 kez gordum gorusmuyoruz zaten pek görümcemde sürekli atıyor onuda silmesem de sona aldım arada bakiyorum
Benim de instagram da hamile arkadaşlarım sağolsunlar gecenın yarısı yemekli tatlılı paylaşım yapıyorlar virus olayı olmasa neyse de gıder bulur yersın de evde yapmak zor gelıyor sinir oluyorum