2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
selam hoşgeldin :)

hiç stres yapma kendine öyle şeyleri erken doğumlar azınlık zaten :)
öyle bile olsa artık hastanelerde, tıpta çok gelişti :)

Doğumu konuşmak için erken diye düşünüp birşey dememiş olabilir canım. Sen kendin sor bence, doktorun birşey demesini bekleme.
En başında normal doğum istediğimi söylemiştim 41. Haftaya kadar beklerim demişti. Pazartesi tekrar soracağım bakalım.

heheh anammmmm gerçekten öyleymiş biz 1 saatte hallettik yaklaşık müsaitti heralde pozisyonu

inşallah 2 hafta sonra gideceğim görebiliriz umarım...
Inşallah kuzum benide haftaya tekrar çağırdı şekeri çıkaralım aradan dedi. Doğum paketimizde muayeneden düşürmeden halledecekmişiz. 10 gün süre oluyormuş muayeneden sonra haftaya şeker yuklemesi beni beklio

24 ile 26. hafta arasında yapılıyor benimde bildiğim
ben yaptırdım benimde en korktuğum doğum şekeri idi. şimdi sıradaki korkum yüksek tansiyon

24 ile 26. hafta arasında yapılıyor benimde bildiğim
ben yaptırdım benimde en korktuğum doğum şekeri idi. şimdi sıradaki korkum yüksek tansiyon
Valla bende diyet yapmak istemiyorum inşallah yoktur . Gerçi herhangi bi kısıtlama da yapmıyorum kendime patates kızartması olmadan yaşayamam da

selam hoşgeldin :)

hiç stres yapma kendine öyle şeyleri erken doğumlar azınlık zaten :)
öyle bile olsa artık hastanelerde, tıpta çok gelişti :)
Benim 1 erken doğumum var cnm şimdi rahim ağzına dikiş attı Dr 12 haftalıkken yatarak yuvarlanarak geçiyo günler elhamdülillah
Aslında biliyorum sizlerde evde ben gibisiniz ortam kötü biryerlere çıkılmıyo
İnş bizler zamanında doğum yaparızda ozamanda hastalıkla baya azalmış olur inş
Hepimizde sağsalim alırız miniklerimiz inş

Valla bende diyet yapmak istemiyorum inşallah yoktur . Gerçi herhangi bi kısıtlama da yapmıyorum kendime patates kızartması olmadan yaşayamam da
inşallah canım belirtilerin yoksa ve kilo artışın fazla değilse genelde sıkıntı çıkmıyor bir de ailede yok ise tabi...

bende ilk 2 ay sufleye düşmüştüm ondan kilo aldık zaten.
Kışın şu sufle çay beni bitiriyor hamile olmasam da

Yüklemenin öncesi günü mantı yedim gittim. Bende ki deli cesareti Üzgünüm isim verdim ama çok ulaşılmaz bir şey değil diye yazdım.

hmm bilmiyordum çok geçmiş olsun kuzum : ) şu anda hepimiz yuvarlancak kıvama geldik zaten
inşallah önce sağlık başka halolmayacak bir şey yok bence :)

Yüklemenin öncesi günü mantı yedim gittim. Bende ki deli cesareti Üzgünüm isim verdim ama çok ulaşılmaz bir şey değil diye yazdım.
upssss isim verilmiyor dimi ya bende yazıyorum bir önceki yorumda.
Ben çok aşerme yaşamadığım için pardon kızlar

hmm bilmiyordum çok geçmiş olsun kuzum : ) şu anda hepimiz yuvarlancak kıvama geldik zaten
inşallah önce sağlık başka halolmayacak bir şey yok bence :)
İnş cnm burdaki ve tüm hamile adaylarımız sağlıkla zamanında doğum yaparız inş

upssss isim verilmiyor dimi ya bende yazıyorum bir önceki yorumda.
Ben çok aşerme yaşamadığım için pardon kızlar
Ben aslında çok takılmıyorum çünkü internet çağı ne bileyim bi sosyal medyaya giriyoruz her yer yiyecek. TV açılıyor her yer yiyecek. Ulaşılmayacak veya ulaşılması zor şeyleri yazmıyorum sadece. Ya da zorunda değilsem isim vermiyorum yinede.. Bunu anlatamadım nasıl yazacağımı bilemedim direk yazdım :))

Onu bende düşündüm de tozlanır gibime geldi o zamana kadar kuzum ya. Bilemedim ki.
ben gelenleri yıkadım ütüledim.. Anneme de sordum nereye koysak diye... bohça yaparız şimdilik üzerine müslin gibi atarız hiçbirşey olmaz dedi... bugün ütüler bitti ancak dün lcwden siparişlerim geldi.. artık onları bir sonraki postaya bırakıacam... çünkü 10 parça bişi ütülüyorum belim ağrıyor hemen..

Burda yemekle ilgili bisey olunca canim istemiyor görsel olarak bisey gormedigim icin ama whatsapp duruma foto atan zalımlar yok mu esimin bi tane kuzenini sildim sırf surekli canımı cektiriyor diye. 6 yılda 1 kez gordum gorusmuyoruz zaten pek görümcemde sürekli atıyor onuda silmesem de sona aldım arada bakiyorum

muhtemelen doğumum başka hastanede olacak

ama işte her işte bir hayır var, hastane pandemi hastanesi değil ve her klinik aslında ayrı bir bina gibi bir şey.
Özel Balat Or-ahayim Hastanesi.
çok eski hastane

Ya medipol de pandemi olmuş ama çok güzel tedbir almışlar. Ateşi olan hastalar başka binaya alınıyor .
Bi an t9 bahatı balat mı yazdı ki dedim bahat hastanesi de var yakında ben memnunum diye tekrar medipol tercih ettim ama şuan doğum kısmı belirsiz il dışı da olabilir şartlara göre. Zaman

hahaha benim gibi excel tutan biri varmış... tek değilmişim

Inşallah. Hareketsizlik yoruyor bedeni dışarı çıkıp yürümeleri özledim.
bizim karşı aptnın açık otoparkı u şeklinde... bir adam karantina başladığından beri günde belki 30 tur u yapıyor hızlı tempoda... eşime dedim.. bir gün ben de katılacağım bu adama... bari yürümüş olurum

Star city de ki e bebek acıkmış. Bu haramidereye giderken e5 üstünde var orası büyük ama açık mi bilmiyorum tam karşısında da babymall var. Benim aklımda oraya gitmek vardı

Benim de instagram da hamile arkadaşlarım sağolsunlar gecenın yarısı yemekli tatlılı paylaşım yapıyorlar virus olayı olmasa neyse de gıder bulur yersın de evde yapmak zor gelıyor sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…