Star city de ki e bebek acıkmış. Bu haramidereye giderken e5 üstünde var orası büyük ama açık mi bilmiyorum tam karşısında da babymall var. Benim aklımda oraya gitmek vardı
ya çok daha iyi hastaneler var aslında hatta bende medipole çok istemiştim çünkü medipol'ün sanırım tüm kadın doğumcuları iyi kötü hiç duymadım :)
Fakat doktorum çok deneyimli ve tanıdık diye annemler kayınvalidemler hep ona git dediler.
Pekte severek gitmiyorum kendisine ama umarım doğumdan sonra iyi ki ona gitmişim derim
bizim karşı aptnın açık otoparkı u şeklinde... bir adam karantina başladığından beri günde belki 30 tur u yapıyor hızlı tempoda... eşime dedim.. bir gün ben de katılacağım bu adama... bari yürümüş olurum
Inşallah. Artık psikolojik yoruyor bi ara tam psikolojik vurmuştu sonra toparladık devam ediyoruz ev hayatına. Bazen oğlum cam da birini görüyor aa anne bi çocuk var orada bir insan var diyor birini görmek şaşırtıyor artık.. dışarıdan bi haberiz her akşam eşime diyorum dışarısı nasıl diye sokaklar dolu diyor isi olmayan insanlarda keşke bizim kadar dikkat etse de şu evde kalma süremiz azalsa
Star city de ki e bebek acıkmış. Bu haramidereye giderken e5 üstünde var orası büyük ama açık mi bilmiyorum tam karşısında da babymall var. Benim aklımda oraya gitmek vardı
Benim de instagram da hamile arkadaşlarım sağolsunlar gecenın yarısı yemekli tatlılı paylaşım yapıyorlar virus olayı olmasa neyse de gıder bulur yersın de evde yapmak zor gelıyor sinir oluyorum
Ya dikkat etmek lazım insanın canı istiyor hamile olunca sevdigi gördüğü şeyleri fotograf olarak gorunce. Ben yapmaya çalışıyorum ama sonu yokki hep atıyolar..
ben gelenleri yıkadım ütüledim.. Anneme de sordum nereye koysak diye... bohça yaparız şimdilik üzerine müslin gibi atarız hiçbirşey olmaz dedi... bugün ütüler bitti ancak dün lcwden siparişlerim geldi.. artık onları bir sonraki postaya bırakıacam... çünkü 10 parça bişi ütülüyorum belim ağrıyor hemen..
İyi yapmışsın canım güzel fikir olmuş. Bende birkaç hafta sonraya erteledim şöyle bir düşününce. Zaten yağışlı gösteriyor. Sıcak havada hemen kurutuveririrm diye planladım. O zamana yeni cicilerde katılmış olur aramıza hem :))
o evde bisikletle yapıo sporunu... bizim apt nın da u şeklinde açık otoparkı hatta çıkışı biraz yokuş... onu da deneyebilirim ama aptdakiler deli mi bu diye bakar karşı apt alıştı adama :)
Canım kenarları dikili olmayacak büyük ihtimal, buna dikkat et sende. Benim annemin makinası var o yapacak hem kenarlarını hem de diğer aldığım müslinden ağız bezini..
Terzi ne kadara dikiverir bilmiyorum ama çok alacağını sanmam.
Ya dikkat etmek lazım insanın canı istiyor hamile olunca sevdigi gördüğü şeyleri fotograf olarak gorunce. Ben yapmaya çalışıyorum ama sonu yokki hep atıyolar..
İnsanın canı birşey çekmeye meyilli olmasın. Daha az önce eşim arkadaşını etiketlemiş, soyadı yiyecek bir şeyin adı idi, mesaj attım eşime, olsaydı da yeseydik diye
Canım kenarları dikili olmayacak büyük ihtimal, buna dikkat et sende. Benim annemin makinası var o yapacak hem kenarlarını hem de diğer aldığım müslinden ağız bezini..
Terzi ne kadara dikiverir bilmiyorum ama çok alacağını sanmam.
ben gereklililer diye liste yaptım... bir de ay ay böldüm... mesela 3-6 ay alacaksam kış ayına denk geliyor ona göre alıyorum... hem de tek bişiye takılmamış oluyorum... exceli yapmamış olsam kendimi tutamayıp 435748937498 adet çıtçıtlı body alabilirdim... çok seviyorum çıtçıtlı bodyleri... ama bakıyorum sayısına aa yok daha almayayım deyip tutuyorum kendimi artık.. bir de işte annemler ablamlar hediye yapacaklarını söyledi. onların hediyelerini de not aldım. kendim bakmıyorum hiç... kv de sözde herşeyi sen alıyorsun kıyafetlerde bize de bişi bırak dedi... ben de kıyafet harici alınacak çok şey var dedim diye bozuldu... ama haksız mıyım yani... annem travel sistem alacak, dolap ve beşik onun evden getirecek... ablam yıkama seti ve yeğenimden kalan diğer şeyleri getirecek... kv sadece kıyafet almayı düşünüyorsa ayıp eder...kıyafeti zaten ben kendi zevkime göre alıyorum.. kv nin zevkiyle benimki alakasız... eşime de söyledim.. annen bize onaylatmadan bişi alırsa biliyorsun beğenmezsem giydirtmem dedim... o da biliyorum dedi garibim bilio karısı az cazgır değil
Tünaydın bayanlar
Bugün biraz erken doğumdan bahsedilmiş benimde korkulu rüyam resmen diyebilirim gün sayıyorum Allahım kimseye korktuğuna uğratmasın inş
Bi ebruzerm arkadaşımız vardı hatırlarsanız erkenden suyu gelmişti şuan tekrar hamile busefer sağlıkla alır inş oda kucağına