2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Star city de ki e bebek acıkmış. Bu haramidereye giderken e5 üstünde var orası büyük ama açık mi bilmiyorum tam karşısında da babymall var. Benim aklımda oraya gitmek vardı
Daha fazla dayanamadım Perşembe günü gittim e bebeğe cok sey aldım bir sefer daha gidersem tamamlarım

doktorun kim acaba??

Ahaha kocanı da al

Keşke canım ya. Ben evde uzun kolluyla dolaşıyorum. Geçen camdan baktım insanlar kısa kollu elbiselerle geziyor Aaa dedim dışarı bahar gelmiş

Tamam canım çok sağol ben de alıcam :) Çok beğendim

Star city de ki e bebek acıkmış. Bu haramidereye giderken e5 üstünde var orası büyük ama açık mi bilmiyorum tam karşısında da babymall var. Benim aklımda oraya gitmek vardı
aaa süper starcity'deki açık değil diye biliyordum ben. yakınım aslında oraya, ordan başlayabilirim

Benim de instagram da hamile arkadaşlarım sağolsunlar gecenın yarısı yemekli tatlılı paylaşım yapıyorlar virus olayı olmasa neyse de gıder bulur yersın de evde yapmak zor gelıyor sinir oluyorum
Ya dikkat etmek lazım insanın canı istiyor hamile olunca sevdigi gördüğü şeyleri fotograf olarak gorunce. Ben yapmaya çalışıyorum ama sonu yokki hep atıyolar..

İyi yapmışsın canım güzel fikir olmuş. Bende birkaç hafta sonraya erteledim şöyle bir düşününce. Zaten yağışlı gösteriyor. Sıcak havada hemen kurutuveririrm diye planladım. O zamana yeni cicilerde katılmış olur aramıza hem :))

Keşke canım ya. Ben evde uzun kolluyla dolaşıyorum. Geçen camdan baktım insanlar kısa kollu elbiselerle geziyor Aaa dedim dışarı bahar gelmiş

Aynı şeyi albüme bakarken bende dedim En son deniz kenarına montla gitmişiz son oldu zaten. Biz çıktığımızda mevsim kışmış dedim

Tamam canım çok sağol ben de alıcam :) Çok beğendim
Canım kenarları dikili olmayacak büyük ihtimal, buna dikkat et sende. Benim annemin makinası var o yapacak hem kenarlarını hem de diğer aldığım müslinden ağız bezini..
Terzi ne kadara dikiverir bilmiyorum ama çok alacağını sanmam.

Darısı başıma güle güle kullansın ebebek in modelleri de çok güzel boş çıkmak zor oradan
Amin inşallah
Ya dikkat etmek lazım insanın canı istiyor hamile olunca sevdigi gördüğü şeyleri fotograf olarak gorunce. Ben yapmaya çalışıyorum ama sonu yokki hep atıyolar..
Aynen sonu yok malesef onlar yapsınlar ben o saate anca meyve yerim üşengeçlik böyle bir sey

İnsanın canı birşey çekmeye meyilli olmasın. Daha az önce eşim arkadaşını etiketlemiş, soyadı yiyecek bir şeyin adı idi, mesaj attım eşime, olsaydı da yeseydik diye

Anneme yaptırırım canım ben de orası kolay. Renkler ve desenler nasıl da güzel :) Çok sağol :)

hem ne aldığını görmek açısından hem de bütçe açısından iyi oluyor diye düşünüyorum.
Gruplandırıyorum bir de
ben gereklililer diye liste yaptım... bir de ay ay böldüm... mesela 3-6 ay alacaksam kış ayına denk geliyor ona göre alıyorum... hem de tek bişiye takılmamış oluyorum... exceli yapmamış olsam kendimi tutamayıp 435748937498 adet çıtçıtlı body alabilirdim... çok seviyorum çıtçıtlı bodyleri... ama bakıyorum sayısına aa yok daha almayayım deyip tutuyorum kendimi artık.. bir de işte annemler ablamlar hediye yapacaklarını söyledi. onların hediyelerini de not aldım. kendim bakmıyorum hiç... kv de sözde herşeyi sen alıyorsun kıyafetlerde bize de bişi bırak dedi... ben de kıyafet harici alınacak çok şey var dedim diye bozuldu... ama haksız mıyım yani... annem travel sistem alacak, dolap ve beşik onun evden getirecek... ablam yıkama seti ve yeğenimden kalan diğer şeyleri getirecek... kv sadece kıyafet almayı düşünüyorsa ayıp eder...kıyafeti zaten ben kendi zevkime göre alıyorum.. kv nin zevkiyle benimki alakasız... eşime de söyledim.. annen bize onaylatmadan bişi alırsa biliyorsun beğenmezsem giydirtmem dedim... o da biliyorum dedi garibim bilio karısı az cazgır değil

Ayyy çok sevindim. Öyle üzülmüştüm ki kızını kaybetmesine. Allahım bu defa sağlıkla kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…