2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Eklentiler

• DC878BF3-C4B8-419D-A66A-48CCAAA3D10E.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 34141174-0D92-43D5-9BDE-B61131911F6B.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 25
hehehe :) evet ilk başta herkes kıyafeti düşünüyor ama kıyafet harici bir sürü şey alıncak daha,
çok haklısın bu arada gözümüz hep sevdiğimiz şeylere kaçıyor ve kendini frenlemek için ne kadar çok aldığını bilmen gerek.
bu arada mantıklı imiş bir de mevsim olarak ayırayım.

Tam kaç kilo doğacağını kestiremediğim içinde henüz kışlık pek alamıyorum :)

zaten 3*6 ay alıyorsun biri küçük biri büyük biri ortalama boyut.. o yüzden birini başta birini sonda giydiririm modundayım.. illa bir orta bulunur... benim de ilk çocuk olacak kısmetse o yüzden ortaya karışık alıyorum :) bir de normalde ben de içime atlet giymeyi severim, çocuğa kış da olsa atlet gibi giydiririm diye kolsuz çıtçıtlı body alıyorum..illaki olmazsa bahara denk gelecek şekilde giyer

Benimkilerde kızımda ay geçen çıktık ne güzel bebek eşyaları vardı Mtad baban alacaktı ama ben Zeynebin hiçbir eksiği yok doğsun ilerde alınır dedim babana demişti kayınvalidem. Kendisini gerçekten çok severim . Ama destekleri yok. Bana sorabilirdi mesela kendi eksikleri yok diyesiye kızım alıncak bişi var mı die ne bilim bende ufak tefek seyler söylerdim aa yelek aa battaniye falan gbi.
Annem ablam arkadaşlarım kuzenlerim teyzelerim gene hediyelere boğmuşlardı zeynebi. Ve annem her defasında kızım ihtiyacın var mı neleri eksik diye sorardı. Oğlumda da cinsiyet öğrenir öğrenmez almaya başladı anane.

malesef kimse kendi annen gibi olmaz canım.

Ebebekte indirim var diye ben kiyafet battaniye almıştım eşim de annesi gelince hevesli hevesli göstermişti kayinvalidem de doğmamış çocuğa neler almışsınız demişti küçük ayrıntılar belki ama o süreçlerde yaşananlar çıkmıyor akıldan. Şimdi öyle değiller de ...

malesef kimse kendi annen gibi olmaz canım.
aynen öyle.... ancak kocama söyleyince de yanlış düşünüyorsun diyor bana... gerçi son kıyafet muhabbetimizden sonra biraz daha hak verir olur gibi oldu ama konuyu uzatmamak için mi yoksa gerçek düşüncesi mi bilemiyorum... bir de zaten kv ye hamileliğin başında çok kızdım...daha 2.ayımda çok ciddi ateşlendim ve ateş düşürücü etki etmedi.. hastaneye gittik antibiyotik verdiler fln... daha ilk gün eşim annesine sölemesine rağmen hastalığımın 5.gününde eşimin zoruyla annesi beni aradı... nasılım diye sormak için... ama sürekli bebek nasıl diye soruyor eşime... ben de dellendim.. eşime dedimki bebğin iyi olması için önce annenin iyi olması lazım hani ben taşıyorum ya... annen bunun farkında mı dedim... o günden beri bi tık açık aramız kv ile..

aman sıkma canını kuzum,
onunda heyecan ve telaşesine ver, insan daha bir hassas oluyor ama ben hiç takılmıyorum :)

bir kaç sefer 1 yaş için falan aldılar kıyafet, bende de dedim ki doğunca cocugu çıplak gezdircez heralde
o zamana kadar zaten gene milyon tane şey begenecekler acele ediyorlar.
Ama ay bu çok güzel bir yaşında az daha serpildikten sonra giyer gibi düşünüyorlar
kayınvalidem şey diyor zaten şal lazım olcak sana daha cok yeni dogduğunda tutarken falan,
Anne dedim ağustos sıcağında ne şalı

Kızlar alt değiştirme masası almakla almamak arasında kararsızım. İlk bebek. Doğal olarak 0 deneyim. Nasıl temizlemeyi düşünüyorsunuz pamuk popoları?

ben kimseden birşey beklemiyorum buna aramakta dahil,bu şekilde rahatım huzurluyum kimsenin ne bende ne çocuğumda hakkı yok,bu şekilde rahatedersin canım,kimseden aramada dahil hiçbirşey medet ummamak en iyisidir.

ya bizimkilerle çok farklı düşünceler... bizimkiler hep istanbul doğma büyüme... eşimin ailesi bir köyde büyümüş... oradan fikir ayrılıkları alışkanlık farklılıkları oluyor. bir de din farkı var bizde.. o da şimdi karıştıracak ortalığı... annem hep söyledi ileride göreceksin bu farklılıklar canını sıkacak demişti de ben hallederiz bi şekilde modundaydım... ama gerçekten insanın canını sıkıyor...
kayınvalidem de hamile olduğumu öğrenince bir patik örmüş... gerçekten sokakta görsem bedava deseler almam... bir de söyledim.. zahmet etmişsiniz ama ben bu tarz sevmiyorum diye... şimdi akıllandı... model sayfasını yollamış bunlardan seç ben öreyim demiş..

Ay bunu bende yaşadım
Görümcem sordu ne eksik diye geçtiğimiz ay dedim daha kıyafet işine girmedim zıbınları vs var. 0-3 ve 3-6 ay kıyafet lazım alacaksan öyle al.
Hevesle geldi aldığını gösteriyor gözüme büyük geldi bi bakayım dedim 9 ay Ayy.. aklıma gelince yine bi garip oldum

ben kimseden birşey beklemiyorum buna aramakta dahil,bu şekilde rahatım huzurluyum kimsenin ne bende ne çocuğumda hakkı yok,bu şekilde rahatedersin canım,kimseden aramada dahil hiçbirşey medet ummamak en iyisidir.
çok haklısın... öyle diyorum bazen ama eşimi arayıp sadece bebek nasıl diye sorunca bana geliolar... ben orda bostan korkuluğu muyum diyorum...

Kızlar alt değiştirme masası almakla almamak arasında kararsızım. İlk bebek. Doğal olarak 0 deneyim. Nasıl temizlemeyi düşünüyorsunuz pamuk popoları?
Canım bebekler rutini severlermiş. Eğer üşenmem her altını açtığımda orayı kullanırım diyorsan yani aktif olarak kullanacaksan güzel olur açıkçası. Ama orada burada heryerde emannn diyip girişeceksen Fuzuli masraf yapma ama sana kalmış

Ben koltuğun üzerinde değiştirdim hep. Baby me alt açma örtüsü kullanıyorum.
Pratik oluyor mu o şekilde. Mini puf gibi alt açma yatakları gördüm uygun hem de taşınabilir de. Masa önerileri de var ama masalar çok pahalı geldi. Gereksiz yatırım yapmak istemiyorum

ben 79 tl ye gördüm bir tane ama halen alamadım... alma niyetim var... bir de eski bir tv sehpası var üzerine cam kesilmiş duruo... onu kullanırım dedim ama üşenme moduna geçtim sanırım

Alt açmak için ufak bir altlık örtü almak daha mantıklı sanırım. Masalar çok pahalı geldi ama çok gerekli bir malzeme mi emin olamadım

Pratik oluyor mu o şekilde. Mini puf gibi alt açma yatakları gördüm uygun hem de taşınabilir de. Masa önerileri de var ama masalar çok pahalı geldi. Gereksiz yatırım yapmak istemiyorum
Alt açma minderi alabilirsin ama kaka çiş gelenilir diye gene üzerine alt açma bezi koyman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…