aman hee he de sen bildiğini oku kuzum. hiç canını sıkma öyle şeylereya bizimkilerle çok farklı düşünceler... bizimkiler hep istanbul doğma büyüme... eşimin ailesi bir köyde büyümüş... oradan fikir ayrılıkları alışkanlık farklılıkları oluyor. bir de din farkı var bizde.. o da şimdi karıştıracak ortalığı... annem hep söyledi ileride göreceksin bu farklılıklar canını sıkacak demişti de ben hallederiz bi şekilde modundaydım... ama gerçekten insanın canını sıkıyor...
kayınvalidem de hamile olduğumu öğrenince bir patik örmüş... gerçekten sokakta görsem bedava deseler almam... bir de söyledim.. zahmet etmişsiniz ama ben bu tarz sevmiyorum diye... şimdi akıllandı... model sayfasını yollamış bunlardan seç ben öreyim demiş..
hiç düşünme ve duyma tatlım.böylelikle hem araya mesafede girer.daha iyi olur senın ıcın.benim kayınvalidemde iyidir.ama maddiyatta yardım etmez ama kızına yağdırır.o sebepten mesafe iyidir canım.kim ne derse desin ne yaparsa yapsın kulağını tıka ve duymaçok haklısın... öyle diyorum bazen ama eşimi arayıp sadece bebek nasıl diye sorunca bana geliolar... ben orda bostan korkuluğu muyum diyorum...
Resim var mı bi bakayım merak ettimben 79 tl ye gördüm bir tane ama halen alamadım... alma niyetim var... bir de eski bir tv sehpası var üzerine cam kesilmiş duruo... onu kullanırım dedim ama üşenme moduna geçtim sanırım
Yani matlar oluyor onlardan alabilirsin. Bir de yenidoğan bebeğin günde 8-10 kez bez değiştirdiği düşünülürse üşengeçlik olması kaçınılmaz benim açımdanAlt açmak için ufak bir altlık örtü almak daha mantıklı sanırım. Masalar çok pahalı geldi ama çok gerekli bir malzeme mi emin olamadım
benim eşim dünyadaki en vurdumduymaz insanlardan biri... ciddi meselelerde de çok umursamıyor... kv ve kp artık öğrendi... ciddi bi konu varsa direk benimle konuşuyorlar. birkaç kez büyük kavga çıkartmış olabilirimaman hee he de sen bildiğini oku kuzum. hiç canını sıkma öyle şeylere
onlarda bir süre sonra görüyorlar ki sen gene bildiğini okuyorsun
Ben kına düğün vs. zamanında saçma sapan şeyler yaşamıştım. Sonrasında da devam etti ilk bayramımı ağlayarak geçirmiştim.
sonra ama aldım karşıma konuştum ettim ve susmadım :)
herkes aynı olmak zorunda değil, ben anneme nasıl söyleyebiliyorsam ona da söylemem lazım.
orta yolda buluşuyoruz o daha az alıngan ve soruyor ben daha sakin söylüyorum :)
zaten bebişin ayakları hemen büyücek ve eğer yakınında değilse kayınvaliden kaç kez görcek :) göreceği zaman giydirirsin 1 kaç saat
benim dediğim de ped diye geçio sanırım... bulursam yollicam canım... her seferinde kaybedip her seferinde buluyorum.... yani alt açma örtüsü gibi incecik değil ama camın üzerine koyunca camın sertliği ve soğukluğunu geçirmeyecek birşey.... aynısının biraz daha kalını 99 du aynı sitedeResim var mı bi bakayım merak ettim
Yani matlar oluyor onlardan alabilirsin. Bir de yenidoğan bebeğin günde 8-10 kez bez değiştirdiği düşünülürse üşengeçlik olması kaçınılmaz benim açımdan
Genelde kız tarafıyla erkek tarafi arasinda mutlaka boyle farklar oluyor canim cok takılmaBenimkilerde kızımda ay geçen çıktık ne güzel bebek eşyaları vardı Mtad baban alacaktı ama ben Zeynebin hiçbir eksiği yok doğsun ilerde alınır dedim babana demişti kayınvalidem. Kendisini gerçekten çok severim . Ama destekleri yok. Bana sorabilirdi mesela kendi eksikleri yok diyesiye kızım alıncak bişi var mı die ne bilim bende ufak tefek seyler söylerdim aa yelek aa battaniye falan gbi.
Annem ablam arkadaşlarım kuzenlerim teyzelerim gene hediyelere boğmuşlardı zeynebi. Ve annem her defasında kızım ihtiyacın var mı neleri eksik diye sorardı. Oğlumda da cinsiyet öğrenir öğrenmez almaya başladı anane.
SelamlarKızlar alt değiştirme masası almakla almamak arasında kararsızım. İlk bebek. Doğal olarak 0 deneyim. Nasıl temizlemeyi düşünüyorsunuz pamuk popoları?
Hahahahhaha kesinlikleÖzellikle erkek annelerini bol çişli günler bekliyor. Oğlu olup kazaya uğramayan duymadım
ceyda düvencinin bir hamilelik videosunda bundan bahsedio... çok umutla aldım ama kullanamıyorum vazgeçtim deiye...Baby&me ıslak mendillerde hediye pipiped oluyor bakalım işe yarayacaklar mı?
Bir de nerede okudum hatırlamıyorum büyük ihtimal Kkda ama.. Bebeğin pipisini doğru yerleştirmedikleri için (alta doğru bakması gerekiyormuş) sürekli bezi taşan bir anne çok komik bir dille yazmıştı bu yaşadığını. Nereden bileyim düz yukarı bakması gerektiğini düşünmüştük eşimle birlikte demiş. O geldi aklımaDoktora gidince doktorda anlıyorlar yanlış yaptıklarını.
Tamam canım şimdi anladım biraz ilk başta neyden bahsettiğini sindirememiştim Ondan merak ettiydimbenim dediğim de ped diye geçio sanırım... bulursam yollicam canım... her seferinde kaybedip her seferinde buluyorum.... yani alt açma örtüsü gibi incecik değil ama camın üzerine koyunca camın sertliği ve soğukluğunu geçirmeyecek birşey.... aynısının biraz daha kalını 99 du aynı sitede
Zaten taktik geliştiriliyormuş elle alta baktırmak istenmeyen kazaları önleyebiliyormuş canım. Pipiped birazda işin cafcaflı tarafı oluyorceyda düvencinin bir hamilelik videosunda bundan bahsedio... çok umutla aldım ama kullanamıyorum vazgeçtim deiye...
Bu şekilde benim anne bakım çantasının ekinde var. Oda bu şekilde. Ama pek kullanmadım bunu. Dışarda fln bikaç kez. Buz gbi oluyordu muşambalı kısmı ondan heralde gene üstüne bişi serip alıyordumben şu alt açmadan aldım açılmış hali çok güzel toplanıncada portföy gibi oluyor.2 tanede cebi var içinde tavsiye ederim dışarda kullanılacak bişey.kaldırdığım için resim atamıyorum
Neyse ki yaza denk gelecek bahaneyle bol bol üst değiştiririz duş alırız napalımHahahahhaha kesinliklebezini bi acıcaksiniz acar acmaz suluycak ama ilk zamanlar oluyor bu genelde
İlk defa pipipedi duydumZaten taktik geliştiriliyormuş elle alta baktırmak istenmeyen kazaları önleyebiliyormuş canım. Pipiped birazda işin cafcaflı tarafı oluyor
benim aldığım muşambalı değil canım,piko gibi kumaş işi dikim yani.içinde naylon yok .Bu şekilde benim anne bakım çantasının ekinde var. Oda bu şekilde. Ama pek kullanmadım bunu. Dışarda fln bikaç kez. Buz gbi oluyordu muşambalı kısmı ondan heralde gene üstüne bişi serip alıyordum
piko ne oluyorkiiibenim aldığım muşambalı değil canım,piko gibi kumaş işi dikim yani.içinde naylon yok .
Ahahh huni birşey içi pamuklu garipİlk defa pipipedi duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?