2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bütün Kayınvalideler böyle mı ya ben cınsiyeti ögrendim gun alışveriş yapmak için avm gittik eşimi aradı daha erken dogsun alırsın almayın bir şey demişti cok sinir oldum ilk cocugum yanı hevesım var ne karışıyorsun kı kızı hamıle oldugunu ögrendiği gun alışverişe başladı. Al kızım anca biter diyor şimdi ona

Kızlar bu arada bana bir hediye geldi, lunanino marka müslin banyo örtüsü, havludan önce suyunu alması için. Çok tatlı ve de uygun fiyatlıydı trendyolda aklınızda olsun biri kundak biri panço, daha büyüdüğünde kullanılması için, deniz kenarınıda filan da çok tatlı olmaz mı

çok güzelmiş.benim kızımdan kalan bir havlum var.bambuydu bir tarafı böyleydi,diğer taraf havlu.9 sene önce 70 tlye almıştım onu.çok kullanışlı bunlar iyi gümçnlerde kullan.

Biliyorum bunu Ara ara indirime giriyor hesabınıbilenanne paylaşıyor geçenlerde 30 TL idi sanırım hala aynı fiyatta mı bilmiyorum ama :)
Bu arada güle güle kullanın

Biliyorum bunu Ara ara indirime giriyor hesabınıbilenanne paylaşıyor geçenlerde 30 TL idi sanırım hala aynı fiyatta mı bilmiyorum ama :)
Bu arada güle güle kullanın
alışveriş nerde A April wind oradanerde ne var valla sana sorcaz.iyice sıkıntıdan alışveriş delisi olduk

alışveriş nerde A April wind oradanerde ne var valla sana sorcaz.iyice sıkıntıdan alışveriş delisi olduk
mevlüt elbisesi alıcam varmı bildiğin bir site.ama ben kapıda ödemeli arıyorum.evhamlıyım internete kart numaramı veremembirde karta alışırsam limiti aşarım

Denk geliyor illaki ya özellikle aramıyorum
mevlüt elbisesi alıcam varmı bildiğin bir site.ama ben kapıda ödemeli arıyorum.evhamlıyım internete kart numaramı veremembirde karta alışırsam limiti aşarım
AA ne Mevlüt’ü virüs var dur acele etme onun icabına doğumdan sonra bakarız

ay yok alayım aradan çıksın canım,sonra ortam düzelirse en azından gene cıkmam hazır olur,giymese bile hatıra kalsın.büyük kızımın var onunda olsun kendisine ait.giydiremesem bile ben evde giydirir foto çekerim.yabana gitmez

doğum yapınca onun peşine düşecek kadar iyi olmuyorum canım.kızımdada öyle olmuştu,normal doğum zor oluyor benim.dikişim çok oluyor .değil dışarı çıkmak evde mutfağa gitcek halim olmuyor.

Işte insan destek de beklemiyor ama moral de bozsunlar istemiyorlar. He şimdi öyle değiller ama ilk gebelik sürecim kötüydü hastaneden eve gelirken ağlıyordum eve gitmek istemiyorum diye.. kızlara karşı daha farklı oluyorlar

doğum yapınca onun peşine düşecek kadar iyi olmuyorum canım.kızımdada öyle olmuştu,normal doğum zor oluyor benim.dikişim çok oluyor .değil dışarı çıkmak evde mutfağa gitcek halim olmuyor.
Yok canım daha incelemedim bende. şu durumda yapmayız ama sanırım benim düşüncem o yönde..
Yapacak bile olsak kıyafet beden sorunu olur gibi sanki bilemedim. Pas diyorum o yüzden soruna:))

Kızlar alt değiştirme masası almakla almamak arasında kararsızım. İlk bebek. Doğal olarak 0 deneyim. Nasıl temizlemeyi düşünüyorsunuz pamuk popoları?
Bizim park yatağın alt değiştirme ünitesi vardı genelde orda değiştirdim ama çok da elzem değil bence olmasa ayrıyetten almazdım, popo temizliği için de ilk günler mustela kullandım sonra unibaby yenidoğan. Sadece saf su ve pamuk içerikli parfüm vs yok. Alerji yapmadı 19 aylık hala onu kullanıyorum

Unibaby içerik değişti haberin olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…