Benim anne bebek çantasının içinden çıkmıştı o tarz pofuduk mat, alt değiştirme masasına gitmediğimde onu serip baby me tek kullanımlık serip kullanıyordum, çoğu zaman sadece tek kullanımlık örtüyle koltuktabenim dediğim de ped diye geçio sanırım... bulursam yollicam canım... her seferinde kaybedip her seferinde buluyorum.... yani alt açma örtüsü gibi incecik değil ama camın üzerine koyunca camın sertliği ve soğukluğunu geçirmeyecek birşey.... aynısının biraz daha kalını 99 du aynı sitede
Ya ben de çok fazla olumlu yorum duydum ama üşenirim gibime de geliyor. Tabii koltukta değiştirirken oğluş pıtır pıtır çiş yaparsa hoş da olmaz. Emin olamadımSelamlarBen kullanan bir kaç kişiden çok olumlu yorumlar aldım, hatta ikeada şifonyer gibi modelleri de var. Eğer oradan oda takımı alacaksam şifonyer ve alt açma masası bir arada olan modeli alacaktım ama henüz karar veremedim.
Benim yeğenlerde filan hiç yoktu, yatakta filan açıyorduk, bir de o esnada acayip keyifli oldukları için uzun uzun oynuyorduk bezleyip, onu düşününce masada napcam bebekle de diyorum
Baby&me ıslak mendillerde hediye pipiped oluyor bakalım işe yarayacaklar mı?
Bir de nerede okudum hatırlamıyorum büyük ihtimal Kkda ama.. Bebeğin pipisini doğru yerleştirmedikleri için (alta doğru bakması gerekiyormuş) sürekli bezi taşan bir anne çok komik bir dille yazmıştı bu yaşadığını. Nereden bileyim düz yukarı bakması gerektiğini düşünmüştük eşimle birlikte demiş. O geldi aklımaDoktora gidince doktorda anlıyorlar yanlış yaptıklarını.
ben kızıma yenidoğan almıştım olmuştu.çok pahalı almıcam zaten,bir kere giyiliyor fuzuli paraYok canım daha incelemedim bende. şu durumda yapmayız ama sanırım benim düşüncem o yönde..
Yapacak bile olsak kıyafet beden sorunu olur gibi sanki bilemedim. Pas diyorum o yüzden soruna:))
Tamam birçok anne bu şekilde yapmış bana da mantıklı geldi. Ürün olarak ben de Mustela düşünüyorum. Teşekkür ederimBizim park yatağın alt değiştirme ünitesi vardı genelde orda değiştirdim ama çok da elzem değil bence olmasa ayrıyetten almazdım, popo temizliği için de ilk günler mustela kullandım sonra unibaby yenidoğan. Sadece saf su ve pamuk içerikli parfüm vs yok. Alerji yapmadı 19 aylık hala onu kullanıyorum
Orası Öyle canımben kızıma yenidoğan almıştım olmuştu.çok pahalı almıcam zaten,bir kere giyiliyor fuzuli para❤
İçeriğindeki maddeleri araştırdım internette ama hepsi için güvenli diyorUnibaby içerik değişti haberin olsun canım.
Geçen sene idi sanırım içeriği değişerek etken madde olarak “Phenoxyethanol” eklenmiş. Elinde paket varsa içeriğine bak istersen. Raf ömrünü uzatmak için kullanılan bir kimyasal kendisi. İddia ettiği gibi içeriği sadece su ve pamuktan oluşmamış oluyor böylece canım.İçeriğindeki maddeleri araştırdım internette ama hepsi için güvenli diyor
Ben 2018 ekim-kasımdan beri takipçisiyim o zaman da hamileydim, daha mama karşılaştırması yapıyordu o zamanlar..Ben ıslak mendil şampuan bebek yağını baby me aldım mustella cok pahalı geldı Bana instagram da mühendisin oglu dıye bir sayfa var detaylı icerik bilgisi vermiş hepsı için
Bu maddeyi araştırdım zaten internette güvenli koruyucu diyor, su içeren ürünlerde hiç koruyucu olmaması zaten bakteri, küf , mantar nedeni diyor, formaldehit yerine güvenli olduğu için kullanılıyormuşGeçen sene idi sanırım içeriği değişerek etken madde olarak “Phenoxyethanol” eklenmiş. Elinde paket varsa içeriğine bak istersen. Raf ömrünü uzatmak için kullanılan bir kimyasal kendisi. İddia ettiği gibi içeriği sadece su ve pamuktan oluşmamış oluyor böylece canım.
Bu benim geçen sene alınmış unibaby yenidoğan paketimin içeriği;
Su ve potasyum sorbat(koruyucu)
Ben uyarımı yaparım geri kalan seçme hakkı size kalmış valla.. Hangisi daha güvenilir geldiyse onu kullanın beni açıkçası bağlamıyorBu maddeyi araştırdım zaten internette güvenli koruyucu diyor, su içeren ürünlerde hiç koruyucu olmaması zaten bakteri, küf , mantar nedeni diyor, formaldehit yerine güvenli olduğu için kullanılıyormuş
O da gıdalara konan koruyucu e 202 diye geçiyor. Onun da zararlarıyla ilgili çok şey okudum.İkisi de birbirinden üstün değilBen uyarımı yaparım geri kalan seçme hakkı size kalmış valla.. Hangisi daha güvenilir geldiyse onu kullanın beni açıkçası bağlamıyor
Potasyum sorbat mı daha güvenilir yoksa Phenoxyethanol mı orası size kalmış.
Kendimi kandırmıyorum. seçenekler arası karar veriyorum sadece.. Sen yanlış anlıyorsun bence.O da gıdalara konan koruyucu e 202 diye geçiyor. Onun da zararlarıyla ilgili çok şey okudum.İkisi de birbirinden üstün değilkendini çok kandırma yani güvenli ürün kullanıyorum diye maalesef yok öyle bir şansımız
Allah göstermesin canım tabi ki sağlığımız için nasıl gerekiyorsa öyle olsunCanım bastan bilinmesi iyi en azından bilerek ilerliyoruz. Benim plesentam yukarı çıkmış ama beyin tumoru var bende prolaktin yüksekliğine bagli normal doğum yine yapamıyorum ıkınmadan beyin kanaması riskim olduğu için. Doktorum istersen normali yapalim ama ben tavsiye etmiyorum senide bebeği de riske atamam dedi bugün bende zaten epidural sezeryan istediğim icin hay hay dedim
Ben sana herhangi bir yorum yapmadan kullandığım ürünün içeriğinin değiştiğini söyledin. Bende değişen ürün içeriğini araştırdım güvenli olduğunu söyledim. Sen de ne kullanırsan kullan beni bağlamaz diyerek ukalaca cevap verdin.Ben de bir hekim olarak bu konuları araştırıyorum, yaş olarak da senden oldukça büyüğüm. Her şeyi bilmiyorsun ben de bilmiyorum burada bilgi paylaşımı yapıyoruz. Herkes istediğini kulllanmakta Özgür demekle beni bağlamaz diye ifade etmek çok farklı, yazdıktan sonra bir kez daha oku öyle cevapla ya bas istersenKendimi kandırmıyorum. seçenekler arası karar veriyorum sadece.. Sen yanlış anlıyorsun bence.
Aynen oyle önemli olan sağlıkla almak kucağımıza inşallah kuzumAllah göstermesin canım tabi ki sağlığımız için nasıl gerekiyorsa öyle olsune zaten sezeryanda istiyormuşsun benim plasenta aşağıda rahim ağzını tam kapamış,dr bi ihtimal çıkabilir dedi ama yinede sezaryan olursun dedi,1normal 1sezeryanım var zaten bu da sezeryan olsun farketmez sağlıkla alayım kucağımada
Evet ya böyle bir durum olmuş herkes ayağa kalkmış hatta? Bu kadar güvenilir bir marka iken.Geçen sene idi sanırım içeriği değişerek etken madde olarak “Phenoxyethanol” eklenmiş. Elinde paket varsa içeriğine bak istersen. Raf ömrünü uzatmak için kullanılan bir kimyasal kendisi. İddia ettiği gibi içeriği sadece su ve pamuktan oluşmamış oluyor böylece canım.
Bu benim geçen sene alınmış unibaby yenidoğan paketimin içeriği;
Su ve potasyum sorbat(koruyucu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?