2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim anne bebek çantasının içinden çıkmıştı o tarz pofuduk mat, alt değiştirme masasına gitmediğimde onu serip baby me tek kullanımlık serip kullanıyordum, çoğu zaman sadece tek kullanımlık örtüyle koltukta

Ya ben de çok fazla olumlu yorum duydum ama üşenirim gibime de geliyor. Tabii koltukta değiştirirken oğluş pıtır pıtır çiş yaparsa hoş da olmaz. Emin olamadım

o olay sünnet sonrası olmuştu bizde minnacık bir şey kaldı zaten aşağı da inmiyordu beline beline çıkıyordu hep, biraz toparlayınca orası normale döndük

Yok canım daha incelemedim bende. şu durumda yapmayız ama sanırım benim düşüncem o yönde..
Yapacak bile olsak kıyafet beden sorunu olur gibi sanki bilemedim. Pas diyorum o yüzden soruna:))
ben kızıma yenidoğan almıştım olmuştu.çok pahalı almıcam zaten,bir kere giyiliyor fuzuli para

Tamam birçok anne bu şekilde yapmış bana da mantıklı geldi. Ürün olarak ben de Mustela düşünüyorum. Teşekkür ederim

İçeriğindeki maddeleri araştırdım internette ama hepsi için güvenli diyor
Geçen sene idi sanırım içeriği değişerek etken madde olarak “Phenoxyethanol” eklenmiş. Elinde paket varsa içeriğine bak istersen. Raf ömrünü uzatmak için kullanılan bir kimyasal kendisi. İddia ettiği gibi içeriği sadece su ve pamuktan oluşmamış oluyor böylece canım.
Bu benim geçen sene alınmış unibaby yenidoğan paketimin içeriği;
Su ve potasyum sorbat(koruyucu)

Eklentiler

• 63194552-E497-428D-A703-571965CA395A.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 26
  • C2F7BA58-AE8A-409A-8C06-15E1C8B25FD1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 32
Ben ıslak mendil şampuan bebek yağını baby me aldım mustella cok pahalı geldı Bana instagram da mühendisin oglu dıye bir sayfa var detaylı icerik bilgisi vermiş hepsı için

Ben ıslak mendil şampuan bebek yağını baby me aldım mustella cok pahalı geldı Bana instagram da mühendisin oglu dıye bir sayfa var detaylı icerik bilgisi vermiş hepsı için
Ben 2018 ekim-kasımdan beri takipçisiyim o zaman da hamileydim, daha mama karşılaştırması yapıyordu o zamanlar..
sevmeyenler var kendisini ama faydalı buluyorum en azından bazı şeyleri canlı canlı karşılaştırma imkanım oluyor az buçuk içerik okumayı da öğrendim. Sadece kendi paylaşımıyla değil kendim de görerek karar veriyorum bazı şeylere. Yaptığı şeyin faydası kanıksanamaz bence bu yüzden.
mustela banada tuzlu geldi o yüzden bende kendi imkanlarıma göre ortalama birşeyler baktım ama içeriğine ve kullanıcı yorumlarına da dikkat ederek

Bu maddeyi araştırdım zaten internette güvenli koruyucu diyor, su içeren ürünlerde hiç koruyucu olmaması zaten bakteri, küf , mantar nedeni diyor, formaldehit yerine güvenli olduğu için kullanılıyormuş

Eklentiler

• A9445E42-8B1C-4717-861E-F7C739AB0175.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 29C758B2-1CF9-4EBA-9B9A-81729EC4A37C.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 1707F32B-3689-4473-A226-935C7EABE23F.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 25
Zaten %100 güvenli ürün yok maalesef saf pamuk ve su kullanmak lazım ama onun için de zaman ve enerji yok, her yerde de kullanılamaz. Kötünün iyisini bulmaz artık

Bu maddeyi araştırdım zaten internette güvenli koruyucu diyor, su içeren ürünlerde hiç koruyucu olmaması zaten bakteri, küf , mantar nedeni diyor, formaldehit yerine güvenli olduğu için kullanılıyormuş
Ben uyarımı yaparım geri kalan seçme hakkı size kalmış valla.. Hangisi daha güvenilir geldiyse onu kullanın beni açıkçası bağlamıyor
Potasyum sorbat mı daha güvenilir yoksa Phenoxyethanol mı orası size kalmış.

O da gıdalara konan koruyucu e 202 diye geçiyor. Onun da zararlarıyla ilgili çok şey okudum.İkisi de birbirinden üstün değil kendini çok kandırma yani güvenli ürün kullanıyorum diye maalesef yok öyle bir şansımız

Kendimi kandırmıyorum. seçenekler arası karar veriyorum sadece.. Sen yanlış anlıyorsun bence.

Allah göstermesin canım tabi ki sağlığımız için nasıl gerekiyorsa öyle olsune zaten sezeryanda istiyormuşsunbenim plasenta aşağıda rahim ağzını tam kapamış,dr bi ihtimal çıkabilir dedi ama yinede sezaryan olursun dedi,1normal 1sezeryanım var zaten bu da sezeryan olsun farketmez sağlıkla alayım kucağımada

Kendimi kandırmıyorum. seçenekler arası karar veriyorum sadece.. Sen yanlış anlıyorsun bence.
Ben sana herhangi bir yorum yapmadan kullandığım ürünün içeriğinin değiştiğini söyledin. Bende değişen ürün içeriğini araştırdım güvenli olduğunu söyledim. Sen de ne kullanırsan kullan beni bağlamaz diyerek ukalaca cevap verdin.Ben de bir hekim olarak bu konuları araştırıyorum, yaş olarak da senden oldukça büyüğüm. Her şeyi bilmiyorsun ben de bilmiyorum burada bilgi paylaşımı yapıyoruz. Herkes istediğini kulllanmakta Özgür demekle beni bağlamaz diye ifade etmek çok farklı, yazdıktan sonra bir kez daha oku öyle cevapla ya bas istersen

Aynen oyle önemli olan sağlıkla almak kucağımıza inşallah kuzum
Benim bi arkadaşım da eylül sonu bekliyordu agustosun basında doğurdu normal istiyordu ama onun plesenta previa olduğunu 32. Hafta sancılar yaşamaya başlamış o zaman fark etmişler. 35 dede doğurdu kız. Dikkat et sende bol bol dinlen erken doğum riski baya yüksek diyorlar previada maalesef..

Evet ya böyle bir durum olmuş herkes ayağa kalkmış hatta? Bu kadar güvenilir bir marka iken.
Ben prima pure yenidoğan ıslak mendil için de çok iyi şeyler okudum, zor anlat için aldım biraz ama doğrudan baby me temizleme pamuğunu ılık suyla ıslatıp temizleyeceğim.

Bir de biodermanın yenidoğan için bi suyu varmış abc sanırım, unuttum şimdi. Çok iyi duyumlar aldım onunla ilgili. O da dışarda filan çok iş görüyormuş, pamuğa bi kaç damlası yetiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…