2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de o pamuklardan sipariş ettim bir sürü. Bugün geldiler. Suyla temizleyeceğim temizleyebildiğim kadar. Baya iyi yorum okudum

Bioderma nın o suyunu bilmiyorum canım. Ama pamuk ile temizlik yapan çok kişi var. Maalesef ben kendimi biliyorum devamını getiremeyeceğimi düşündüğüm için pamuk ile temizlik fikrini eledim en başta. Keşke o istikrarda olsaydım ama biliyorum kendimi işte.. Belki cesaret edebilirsem kaka yaptığında yıkama yapabilirim ama. Benim gibiler için en güzel seçenek ıslak mendil Onda da kendim deneyimleyerek karar verme niyetindeyim bakalım.. Sadece benimle olmuyor oğluşun poposu hangisini seçecek göreceğiz

Ben de aldım ama bakalım ne kadar yapabileceğim. Annemle konuşuyoruz annem klasik yok osunu yerim yok busunu. Anneme diyorum sen ye benim midem bulanıyor O yüzden ıslak mendil de aldım

Ben ıslak mendil şampuan bebek yağını baby me aldım mustella cok pahalı geldı Bana instagram da mühendisin oglu dıye bir sayfa var detaylı icerik bilgisi vermiş hepsı için

Baby me ıslak mendil oğlumda kullandım hiç pişik olmadı. Şimdi yine baby me alacağım ama devam mendili yenidoğan kadar iyi değil.. mühendisin oğlunu bende takip ediyorum ama çok fazla reklam işinde hangi fenomen değil ki o da ayrı ama ürün inceleyenler üzerinde böyle olunca tabi şüpheye itiyor . Birde her bunye farklı oluyor bazen o doğal olan hiç-bir işe yaramıyor için rahat etmese de katkılı olanlara gidiyor insan.

Ben de aldım ama bakalım ne kadar yapabileceğim. Annemle konuşuyoruz annem klasik yok osunu yerim yok busunu. Anneme diyorum sen ye benim midem bulanıyor O yüzden ıslak mendil de aldım
O da iyiymiş
Bende yinede almıştım pamuk belki ilk banyosunu yapana kadar idare edebilirim. Böylece verniksi emilmeden önce yine koruyucu hiçbir madde değmemiş olur ponçik tenine
Bak bu fikir şuan geldi aklıma, yapabilirsem böyle yaparım ben Kendi kendimin fikrini sevdim resmen..

Ay cok mutlu oldum masallah ne guzel hamile kalmis hemen insallah saglicakla alir ❤

Ya bana da imkansız gelirdi, ama en küçük yeğenimde enn uyuşuk ablam hep böyle yaptı, o yaptıysa biz fazla fazla yaparız diyorum cesaretim oradan, yoksa ıslak mendil gibisi olur mu ya.

o suyun linkini de ekledim, kullanmak isteyenler olabilir :)

Bende bi deneyeceğim ama devamını getiremeyeceğime son derece eminim
İçeriği ne acaba bunun? Ben biraz incelerim şimdi bunu
Pamuk kullanmanın amacı şimdi kimyasal kullanmamak, mümkün olduğunca en masum şekilde temizliği sağlamak.. Bakacağım ama fiyatı da uçukmuş baya.

Benimde görümcem çocuk hastalıkları hekimi ayrıca kuzenimde hekim her ikiside kızım doğduğunda prima premium care ve unibaby önermişlerdi. Görümcem hala hastalarıma prima öneriyorum diyor. Ama ben maddi açıdan molfix ile başlayacağım bakalım bu bebekte. İnşallah skıntı yaşamam ve molfix ile devam ederim. Prima çok uçuk fiyatlar veriyor artık mecbur kalırsam geçerim.
Islak mendil olarak ne kullanacağımı şuanda bilmiyorum bakalım.

Ilık su ve pamukla siliyordum bende başlarda. Ama sonra erindim çok direk ıslak mendile geçtim. Başedemedim valla.

of canım benim yaa taşınma çok zor oluyor gerçekten, yani şu an standart ev işi bile o kadar zorluyor ki taşınmayı düşünemiyorum bile, ev içine sindi mi bari nasıl oldu? Tuzladaki ev mi oldu?
ben de bir sıkıntı yok, çatı ağrısı çok mu oluyor, neden oluyormuş ne diyor doktor?

aman aslaaaa olamaz kayınvalde anne gibi.
benimki daha hiçbir şey almadı, zaten durumları yok alcağını da sanmıyorum ama annem ne eksik varsa çıkarmış çoğunu eşten dosttan toparladı bile, geçen yıkamış asmış bana görüntüsünü attı, ütüleyip dolaba bile koymuş. bunlar da bizim paşanın eşyaları çoğu sağolsun annemin arkadaşlarından geldi.

Eklentiler

• 4E5B619B-7CB6-4368-8FA6-299834E11598.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 68
  • B5D686E3-1C53-4987-AC54-970E51C09CA4.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 23E0E7BF-8917-4E44-9253-94B01D47C348.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 67
Ilık su ve pamukla siliyordum bende başlarda. Ama sonra erindim çok direk ıslak mendile geçtim. Başedemedim valla.
Bende denerim birkaç gün sonra kötü gün dostu ıslak mendile merhabalar derim.

of canım benim yaa taşınma çok zor oluyor gerçekten, yani şu an standart ev işi bile o kadar zorluyor ki taşınmayı düşünemiyorum bile, ev içine sindi mi bari nasıl oldu? Tuzladaki ev mi oldu?
ben de bir sıkıntı yok, çatı ağrısı çok mu oluyor, neden oluyormuş ne diyor doktor?

aman aslaaaa olamaz kayınvalde anne gibi.
benimki daha hiçbir şey almadı, zaten durumları yok alcağını da sanmıyorum ama annem ne eksik varsa çıkarmış çoğunu eşten dosttan toparladı bile, geçen yıkamış asmış bana görüntüsünü attı, ütüleyip dolaba bile koymuş. bunlar da bizim paşanın eşyaları çoğu sağolsun annemin arkadaşlarından geldi.

Eklentiler

• D278CFD2-16CF-4FFB-B40B-84E5EC4CF603.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 58
  • A1EA017C-C9F7-41FF-8DE8-F653D4BA8A2A.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 78583D19-AE3F-4439-B9F4-ADD42557023A.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 61
Ayy incele vala ne güzel olur, ben ortaya attım gitti tavsiye üzerine not etmiştim hiç fırsat olmadı inan.
Ya işte bana öneren kişi de dışarda filan hayat kurtardığını söylemişti. Yoksa imkan varsa su ve pamuk diye.
Evet ucuz değilmiş ama daha geçen gün 2 lisi 100 ₺ idi, 3 5 diye diye artıyor fiyatlar sürekli

Ayy incele vala ne güzel olur, ben ortaya attım gitti tavsiye üzerine not etmiştim hiç fırsat olmadı inan.
Ya işte bana öneren kişi de dışarda filan hayat kurtardığını söylemişti. Yoksa imkan varsa su ve pamuk diye.
Evet ucuz değilmiş ama daha geçen gün 2 lisi 100 ₺ idi, 3 5 diye diye artıyor fiyatlar sürekli

Sleepy naturallemi başlasam diyorum bende onu güzel diyorlar. Oğlumda molfix kullanmıştım ilk 1 sene pişik hiç olmadı ama nemli kalma oluyordu belki içerik daha da gelişmiştir.. ıslak mendil yine baby me alırım.

Ena keske bi kac saat once atsaydin toplu alisveris yaptim hepsi buradadan o an alirdim

Ben sleepy aldım boy boy stokların brz. Küçük kızımda sleepy kullanmstm aşırı memnundum o zaman yeni cikmisti. İlk kızımda Prima ve molfiks dönüşümlü kullandım, primadan memnun değildim ağırlıklı molfiks kullandım diyebilrm. Bunda direk sleepy ile başlıyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…