Ben de o pamuklardan sipariş ettim bir sürü. Bugün geldiler. Suyla temizleyeceğim temizleyebildiğim kadar. Baya iyi yorum okudumEvet ya böyle bir durum olmuş herkes ayağa kalkmış hatta? Bu kadar güvenilir bir marka iken.
Ben prima pure yenidoğan ıslak mendil için de çok iyi şeyler okudum, zor anlat için aldım biraz ama doğrudan baby me temizleme pamuğunu ılık suyla ıslatıp temizleyeceğim.
Bir de biodermanın yenidoğan için bi suyu varmış abc sanırım, unuttum şimdi. Çok iyi duyumlar aldım onunla ilgili. O da dışarda filan çok iş görüyormuş, pamuğa bi kaç damlası yetiyormuş.
Bioderma nın o suyunu bilmiyorum canım. Ama pamuk ile temizlik yapan çok kişi var. Maalesef ben kendimi biliyorum devamını getiremeyeceğimi düşündüğüm için pamuk ile temizlik fikrini eledim en başta. Keşke o istikrarda olsaydım ama biliyorum kendimi işte.. Belki cesaret edebilirsem kaka yaptığında yıkama yapabilirim ama. Benim gibiler için en güzel seçenek ıslak mendilEvet ya böyle bir durum olmuş herkes ayağa kalkmış hatta? Bu kadar güvenilir bir marka iken.
Ben prima pure yenidoğan ıslak mendil için de çok iyi şeyler okudum, zor anlat için aldım biraz ama doğrudan baby me temizleme pamuğunu ılık suyla ıslatıp temizleyeceğim.
Bir de biodermanın yenidoğan için bi suyu varmış abc sanırım, unuttum şimdi. Çok iyi duyumlar aldım onunla ilgili. O da dışarda filan çok iş görüyormuş, pamuğa bi kaç damlası yetiyormuş.
Ben de aldım ama bakalım ne kadar yapabileceğim. Annemle konuşuyoruz annem klasik yok osunu yerim yok busunu. Anneme diyorum sen ye benim midem bulanıyorBioderma nın o suyunu bilmiyorum canım. Ama pamuk ile temizlik yapan çok kişi var. Maalesef ben kendimi biliyorum devamını getiremeyeceğimi düşündüğüm için pamuk ile temizlik fikrini eledim en başta. Keşke o istikrarda olsaydım ama biliyorum kendimi işte.. Belki cesaret edebilirsem kaka yaptığında yıkama yapabilirim ama. Benim gibiler için en güzel seçenek ıslak mendilOnda da kendim deneyimleyerek karar verme niyetindeyim bakalım.. Sadece benimle olmuyor oğluşun poposu hangisini seçecek göreceğiz
Ben ıslak mendil şampuan bebek yağını baby me aldım mustella cok pahalı geldı Bana instagram da mühendisin oglu dıye bir sayfa var detaylı icerik bilgisi vermiş hepsı için
O da iyiymişBen de aldım ama bakalım ne kadar yapabileceğim. Annemle konuşuyoruz annem klasik yok osunu yerim yok busunu. Anneme diyorum sen ye benim midem bulanıyorO yüzden ıslak mendil de aldım
Tünaydın bayanlar
Bugün biraz erken doğumdan bahsedilmiş benimde korkulu rüyam resmen diyebilirim gün sayıyorum Allahım kimseye korktuğuna uğratmasın inş
Bi ebruzerm arkadaşımız vardı hatırlarsanız erkenden suyu gelmişti şuan tekrar hamile busefer sağlıkla alır inş oda kucağına
Ya bana da imkansız gelirdi, ama en küçük yeğenimde enn uyuşuk ablam hep böyle yaptı, o yaptıysa biz fazla fazla yaparız diyorumBioderma nın o suyunu bilmiyorum canım. Ama pamuk ile temizlik yapan çok kişi var. Maalesef ben kendimi biliyorum devamını getiremeyeceğimi düşündüğüm için pamuk ile temizlik fikrini eledim en başta. Keşke o istikrarda olsaydım ama biliyorum kendimi işte.. Belki cesaret edebilirsem kaka yaptığında yıkama yapabilirim ama. Benim gibiler için en güzel seçenek ıslak mendilOnda da kendim deneyimleyerek karar verme niyetindeyim bakalım.. Sadece benimle olmuyor oğluşun poposu hangisini seçecek göreceğiz
Bende bi deneyeceğim ama devamını getiremeyeceğime son derece eminimYa bana da imkansız gelirdi, ama en küçük yeğenimde enn uyuşuk ablam hep böyle yaptı, o yaptıysa biz fazla fazla yaparız diyorumcesaretim oradan, yoksa ıslak mendil gibisi olur mu ya.
o suyun linkini de ekledim, kullanmak isteyenler olabilir :)
Bioderma H2O 2x500ml İkiz Set - Bebek ve Çocuklar İçin Fiyatı
Bioderma H2O 2x500ml İkiz Set - Bebek ve Çocuklar İçin en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ilık su ve pamukla siliyordum bende başlarda. Ama sonra erindim çok direk ıslak mendile geçtim. Başedemedim valla.Bende bi deneyeceğim ama devamını getiremeyeceğime son derece eminim
İçeriği ne acaba bunun? Ben biraz incelerim şimdi bunu
Pamuk kullanmanın amacı şimdi kimyasal kullanmamak, mümkün olduğunca en masum şekilde temizliği sağlamak.. Bakacağım ama fiyatı da uçukmuş baya.
Sagolasin fistigim. Cati agrisi bazen kuvvetli bazen de normal seyrinde ilerliyor. Ara ara girip okuyorum yazilanlari, yazmaya firmastim olmuyor.
Nihayet dun tasindik. Fakat yerlesmemiz uzun surecek gibi. Agir vasita olarak hareket ediyorum. Bir yandan da kislik/yazlik ayrimi yapip camasir yika, kurut tantanasi var. Sagolsun esim yapmasina yapiyor ama ne bileyim icime sinmiyor.
Bir kac gun daha boyle devam eder. Sende de Her sey yolundadir insallah.
aynen öyle.... ancak kocama söyleyince de yanlış düşünüyorsun diyor bana... gerçi son kıyafet muhabbetimizden sonra biraz daha hak verir olur gibi oldu ama konuyu uzatmamak için mi yoksa gerçek düşüncesi mi bilemiyorum... bir de zaten kv ye hamileliğin başında çok kızdım...daha 2.ayımda çok ciddi ateşlendim ve ateş düşürücü etki etmedi.. hastaneye gittik antibiyotik verdiler fln... daha ilk gün eşim annesine sölemesine rağmen hastalığımın 5.gününde eşimin zoruyla annesi beni aradı... nasılım diye sormak için... ama sürekli bebek nasıl diye soruyor eşime... ben de dellendim.. eşime dedimki bebğin iyi olması için önce annenin iyi olması lazım hani ben taşıyorum ya... annen bunun farkında mı dedim... o günden beri bi tık açık aramız kv ile..
Bende denerim birkaç gün sonra kötü gün dostu ıslak mendile merhabalar derim.Ilık su ve pamukla siliyordum bende başlarda. Ama sonra erindim çok direk ıslak mendile geçtim. Başedemedim valla.
Sagolasin fistigim. Cati agrisi bazen kuvvetli bazen de normal seyrinde ilerliyor. Ara ara girip okuyorum yazilanlari, yazmaya firmastim olmuyor.
Nihayet dun tasindik. Fakat yerlesmemiz uzun surecek gibi. Agir vasita olarak hareket ediyorum. Bir yandan da kislik/yazlik ayrimi yapip camasir yika, kurut tantanasi var. Sagolsun esim yapmasina yapiyor ama ne bileyim icime sinmiyor.
Bir kac gun daha boyle devam eder. Sende de Her sey yolundadir insallah.
aynen öyle.... ancak kocama söyleyince de yanlış düşünüyorsun diyor bana... gerçi son kıyafet muhabbetimizden sonra biraz daha hak verir olur gibi oldu ama konuyu uzatmamak için mi yoksa gerçek düşüncesi mi bilemiyorum... bir de zaten kv ye hamileliğin başında çok kızdım...daha 2.ayımda çok ciddi ateşlendim ve ateş düşürücü etki etmedi.. hastaneye gittik antibiyotik verdiler fln... daha ilk gün eşim annesine sölemesine rağmen hastalığımın 5.gününde eşimin zoruyla annesi beni aradı... nasılım diye sormak için... ama sürekli bebek nasıl diye soruyor eşime... ben de dellendim.. eşime dedimki bebğin iyi olması için önce annenin iyi olması lazım hani ben taşıyorum ya... annen bunun farkında mı dedim... o günden beri bi tık açık aramız kv ile..
Ayy incele vala ne güzel olur, ben ortaya attım gittiBende bi deneyeceğim ama devamını getiremeyeceğime son derece eminim
Pamuk kullanmanın amacı şimdi kimyasal kullanmamak, mümkün olduğunca en masum şekilde temizliği sağlamak.. Bakacağım ama fiyatı da uçukmuş baya.
ben güvenmediğim yere sanal kart numarası ile alışveriş yapıyorum.. tavsiye ederim kafan rahat oluyor en azından..mevlüt elbisesi alıcam varmı bildiğin bir site.ama ben kapıda ödemeli arıyorum.evhamlıyım internete kart numaramı veremembirde karta alışırsam limiti aşarım
Ayy incele vala ne güzel olur, ben ortaya attım gittiBende bi deneyeceğim ama devamını getiremeyeceğime son derece eminim
Benimde görümcem çocuk hastalıkları hekimi ayrıca kuzenimde hekim her ikiside kızım doğduğunda prima premium care ve unibaby önermişlerdi. Görümcem hala hastalarıma prima öneriyorum diyor. Ama ben maddi açıdan molfix ile başlayacağım bakalım bu bebekte. İnşallah skıntı yaşamam ve molfix ile devam ederim. Prima çok uçuk fiyatlar veriyor artık mecbur kalırsam geçerim.
Islak mendil olarak ne kullanacağımı şuanda bilmiyorum bakalım.
Ya bana da imkansız gelirdi, ama en küçük yeğenimde enn uyuşuk ablam hep böyle yaptı, o yaptıysa biz fazla fazla yaparız diyorumcesaretim oradan, yoksa ıslak mendil gibisi olur mu ya.
o suyun linkini de ekledim, kullanmak isteyenler olabilir :)
Bioderma H2O 2x500ml İkiz Set - Bebek ve Çocuklar İçin Fiyatı
Bioderma H2O 2x500ml İkiz Set - Bebek ve Çocuklar İçin en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?