2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende Sleepy ile başlıcam insallah bebişime iyi gelir

Ben ilk 1 sene cesaret edememiştim pişik olur falan diye sonra nerede indirim ona geçtik
Bende ilk 1.5 sene kadar prima premium care ve aktif bebek kullandim son zamanlarinda. Ama 1.5 seneden sonra molfikse gecmistim premium care fiyatini aşırı ucurunca. O yuzden simdi direk molfiks düşündüm.

Bende ilk 1.5 sene kadar prima premium care ve aktif bebek kullandim son zamanlarinda. Ama 1.5 seneden sonra molfikse gecmistim premium care fiyatini aşırı ucurunca. O yuzden simdi direk molfiks düşündüm.

Benim 4 yegenimden 3üne de pişik yapınca prima hiç denemedim. Ama şuan da da fiyat olarak onden önden gidiyor. Birde daha da yenilenmiş prima daha da artmıştır

Hic sorma canim. Diger evdeyken bir kac seyi paketledim sadece kalan is esimdeydi. Sagolsun her seyi halletti. Lakin bu evde yerlesmek icin ciddi ugrasiyorum. Su karantina muhabbeti olmasaydi kizkardeslerim gelip yapacakti her seyi. Simdi is basa dustu. Anca mutfak bitti. Her seyi tek tek makineye at, sil, yerlestir derken bitap dustum resmen. Yarin kismetse kalan kiyafetler yikanacak, kislik yazlik ayrimi yapilacak. Bir de kitaplar yerlesti mi (ki bu da epey zorlu olacak cunku esim karisik paketlemis hepsini kitap boyuna gore) rahat nefes alabilecegim. Gerci mutfak haric her sey esimde ama sinmiyor icime ya, illa karisasin geliyor.

Evet canim, Tuzla’ya geldik. Cati agrisi normalmis, kramp, kasilma olmadigi surece sorun gormuyor doktor. Gecen haftaya nazaran nispeten daha iyi ama. Bir de Omer’imin pozisyonuna bagli degisiyor.

Oyyy gule gule giysin pasamiz. Anneannesinin de ellerine saglik.

Ben sleepy den çok memnundum 3 sene öncesinden bahsediyorum içeriği su an daha da iyi diyebilirim. Neysle başlarsanız ona alışıyor çocuk aslnda brz da

Kolay gelsin

Bnde tasincam yaa Haziran'da tasincaktm kiracı o zaman çıkacak ama bakalım çıkabilecek mi zor , hicbisey yapmadım daha taşınması değil de yerleşmesi daha zor yıka et herkeste bitmiyor. Doğumdan önce bi taşındaydım hayirlisiyla. Kolay gelsn

Kızlar bez dedik bez hediye geldi Keske buyuk bi ihtiyactan bahsedeydik Arkadasim 2 ay once dogum yapti elimizde 120 li hic acılmamis molfiks kaldı kabul edersen sana vermeyi düşünüyorum yazmis Sag olsun. Olur dedim. İkili almislar ama bebek biraz hızlı kilo almis sanirim 2 numaraya gecmisler hemen

Aa ne iyi denk gelmiş :) Hmm o zaman konuyu bebek arabalarına, oda takımlarına filan getirebiliriz gerçi 2. yi 3.yü bekleyenlerde o dert pek yok dimi olmadı gümüş kalkanlardan bahsedelim?

Aa ne iyi denk gelmiş :) Hmm o zaman konuyu bebek arabalarına, oda takımlarına filan getirebiliriz gerçi 2. yi 3.yü bekleyenlerde o dert pek yok dimi olmadı gümüş kalkanlardan bahsedelim?
Valla gümüş kalkan nedir ne ise yariyodur hic bi fikrim yok oglumda lazim olmadı demekki. Ne icindi o?
Dolap yaptiriyoruz biz ya Oglum icin kucuk almisiz simdi ikisi icin buyuk bisey olsun istedim

Çok merkezi olmayan ama geniş marka yelpazeli bir avm var. Ona güveniyorum çarşı çok daha kalabalık oluyor ve insanlar mesafeye uymaz sanmıyorum.

Kızlar alt değiştirme masası almakla almamak arasında kararsızım. İlk bebek. Doğal olarak 0 deneyim. Nasıl temizlemeyi düşünüyorsunuz pamuk popoları?
Alt açma örtüleri yeterli oluyor. Koltukta, yatakta, yerde vs. Zaten bir süre sonra yakalamaya çalışacaksın nerde tutarsan

Bu bilgi iyi oldu iki kızdan sonra nereye baktırıcam bunun ucunu sorunsalı yaşabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…