Benimde görümcem çocuk hastalıkları hekimi ayrıca kuzenimde hekim her ikiside kızım doğduğunda prima premium care ve unibaby önermişlerdi. Görümcem hala hastalarıma prima öneriyorum diyor. Ama ben maddi açıdan molfix ile başlayacağım bakalım bu bebekte. İnşallah skıntı yaşamam ve molfix ile devam ederim. Prima çok uçuk fiyatlar veriyor artık mecbur kalırsam geçerim.
Islak mendil olarak ne kullanacağımı şuanda bilmiyorum bakalım.
Ben iki kızımda da Prima kullandım ve çok memnundum. Ama bu sefer Sleppy Natural ile başlamayı düşünüyorum. İkinci seçenek Molfix. Sıkıntı yaşarsam Primaya geçerim.
Islak mendilde de Baby&me 'ye karar verdim bakalım.
Ben sleepy aldım boy boy stokların brz. Küçük kızımda sleepy kullanmstm aşırı memnundum o zaman yeni cikmisti. İlk kızımda Prima ve molfiks dönüşümlü kullandım, primadan memnun değildim ağırlıklı molfiks kullandım diyebilrm. Bunda direk sleepy ile başlıyorum bakalım..
Bez konuşulmuş
Bakalım bizde sleepy ile başlayacağız.
Ama 2 numara canbebe stoğu var. Kardeşime pişik yapmıştı bakalım biz anlaşabilecek miyiz Yoksa devam yine sleepy den. Katılıyorum bu arada alışma sürecenin ilk başlanılan bez ile alakalı olduğunu düşünüyorum bende.
Kızlar bez dedik bez hediye geldi Keske buyuk bi ihtiyactan bahsedeydik Arkadasim 2 ay once dogum yapti elimizde 120 li hic acılmamis molfiks kaldı kabul edersen sana vermeyi düşünüyorum yazmis ❤ Sag olsun. Olur dedim. İkili almislar ama bebek biraz hızlı kilo almis sanirim 2 numaraya gecmisler hemen
Yukarı baktırınca düz duruyormuş ama
Aşağı baktırmak için kıvrık durması gerekiyormuş. Hani canı yanmasın diye düz yukarı bakması gerektiğini düşünmüşler.. Kıvırmak istememişler..
Sanırım okumasam bende böyle vicdani kararlar alabilirdim Sonra gelsin sürekli çiş taşıran bebeler. Boş yere beze suç atıp marka değiştirip dururduk
Ben çok erken uyanıyorum genelde 7 gibi.
Uyanır uyanmaz kahvaltı yaparsam gün boyu çok yiyorum öğünlerimi ayalarlayamıyorum diye kahvaltı saatimi 9-9.30a ayarladım
Onun öncesinde de Demir hapımı içiyorum falan iyi oluyor. Şimdi geç uyandım ama hapımı içtim, hemen çay suyu koyacağım o sırada evi toplayıp havalandırırım. Sonra kahvaltımı hazırlarım oh mis
Karnım aşağı indi gibi.. Daha yukarıdaydı.
Sanırım küçük bey pozisyon değiştirdi.
hareketlerini de yoğun olarak göbek deliğimin solunda hissediyorum. Bazende aynı anda sağ altta hissediyorum. Sanırım geçen gittiğimizde başaşağı duruyordu. Sizde durumlar nasıl?
hareketlerini de yoğun olarak göbek deliğimin solunda hissediyorum. Bazende aynı anda sağ altta hissediyorum. Sanırım geçen gittiğimizde başaşağı duruyordu. Sizde durumlar nasıl?
Kuzum benim sol altta başı vardı dün gittiğim zaman. Sağ altta da sürekli hareketlerini hissettim . Ama evet aşağıda kasıklarda duruyor . Yukarıda çok hissetmiyorum bende.
Benim bazen karnim sertlesiyor, sonra hareketi hissettigim yer degismis oluyor. Ama ayagi basi nerede bilmiyorum hic.
Bu cuma randevu var. 1 aydan fazla oldu, dört gözle bekliyorum.
Ben sleepy aldım boy boy stokların brz. Küçük kızımda sleepy kullanmstm aşırı memnundum o zaman yeni cikmisti. İlk kızımda Prima ve molfiks dönüşümlü kullandım, primadan memnun değildim ağırlıklı molfiks kullandım diyebilrm. Bunda direk sleepy ile başlıyorum bakalım..
Gunaydinn. En son detaylida tam dogum pozisyonundaydi. Hatta erken degil mi daha diye sormustum. Surekli yer degistiriyor bu zamanlarda, sorun degil demislerdi. Ben kizimizi hep gobek deligi cevremde hissediyorum. Ayaklari o kisma denk geliyor olabilir. Bir tekme atiyor puding gibi sallaniyo göbeğim
Biliyorum her gun bebegin hareketleri ayni olmayabilirmis. Kimi zaman hareketli kimi zaman sakin. Bazen hic durmuyor, bazen 3-4 kez hissediyorum. Surekli ayni oranda hissedebilecegim stabilize olmasi gereken bi hafta var mi? 28. haftadan sonra duzenli olmali diyorlar. Siz ne diyorsunuz?
Benimki her yerde ya nasıl bir çocuk geliyor vallahi çok korkuyorum Dün resmen midemi tekmeliyordu. Başı poposu nerde hiç anlamıyorum. Soldaysa bir anda fıııırt sağa geçiyor resmen zıplıyor