2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben iki kızımda da Prima kullandım ve çok memnundum. Ama bu sefer Sleppy Natural ile başlamayı düşünüyorum. İkinci seçenek Molfix. Sıkıntı yaşarsam Primaya geçerim.
Islak mendilde de Baby&me 'ye karar verdim bakalım.

Bez konuşulmuş
Bakalım bizde sleepy ile başlayacağız.
Ama 2 numara canbebe stoğu var. Kardeşime pişik yapmıştı bakalım biz anlaşabilecek miyiz Yoksa devam yine sleepy den. Katılıyorum bu arada alışma sürecenin ilk başlanılan bez ile alakalı olduğunu düşünüyorum bende.
Yaa :) Çok iyi olmuş valla. Niyetinde molfix ile başlamakmış zaten. Başka birşey isteseymişsin olacakmış

Bu bilgi iyi oldu iki kızdan sonra nereye baktırıcam bunun ucunu sorunsalı yaşabilirdim
Yukarı baktırınca düz duruyormuş ama
Aşağı baktırmak için kıvrık durması gerekiyormuş. Hani canı yanmasın diye düz yukarı bakması gerektiğini düşünmüşler.. Kıvırmak istememişler..
Sanırım okumasam bende böyle vicdani kararlar alabilirdim Sonra gelsin sürekli çiş taşıran bebeler. Boş yere beze suç atıp marka değiştirip dururduk
Gunaydın ☺ bu gunler de uyanır uyanmaz acıkıyorum önceden öğleye kadar yemesem aclık hıssetmezdım
Ben çok erken uyanıyorum genelde 7 gibi.
Uyanır uyanmaz kahvaltı yaparsam gün boyu çok yiyorum öğünlerimi ayalarlayamıyorum diye kahvaltı saatimi 9-9.30a ayarladım
Onun öncesinde de Demir hapımı içiyorum falan iyi oluyor. Şimdi geç uyandım ama hapımı içtim, hemen çay suyu koyacağım o sırada evi toplayıp havalandırırım. Sonra kahvaltımı hazırlarım oh mis

Bir haftadır ayaklarımın altı yanıyor resmen. İsyerinde çok yoruldum gibi düşünmüştüm. 3 gündür dinleniyorum hala geçmedi. Ödem de yok

Bir haftadır ayaklarımın altı yanıyor resmen. İsyerinde çok yoruldum gibi düşünmüştüm. 3 gündür dinleniyorum hala geçmedi. Ödem de yok
O bende de oluyo canim vücudumuzda kan oranı ve akış hızı artığı icin oluyormuş. Arada akşamları ayak bacak ağrısı da yapiyo hatta bana

Karnım aşağı indi gibi.. Daha yukarıdaydı.
Sanırım küçük bey pozisyon değiştirdi.
hareketlerini de yoğun olarak göbek deliğimin solunda hissediyorum. Bazende aynı anda sağ altta hissediyorum. Sanırım geçen gittiğimizde başaşağı duruyordu. Sizde durumlar nasıl?

Kuzum benim sol altta başı vardı dün gittiğim zaman. Sağ altta da sürekli hareketlerini hissettim . Ama evet aşağıda kasıklarda duruyor . Yukarıda çok hissetmiyorum bende.

Benim bazen karnim sertlesiyor, sonra hareketi hissettigim yer degismis oluyor. Ama ayagi basi nerede bilmiyorum hic.
Bu cuma randevu var. 1 aydan fazla oldu, dört gözle bekliyorum.

Ben de hem sleepy hem prima premium care aldım. İkisi çok önerilmişti. Hangisi küçük poposuna pişik yapmazsa onunla devam ederim herhalde :)

Gunaydinn. En son detaylida tam dogum pozisyonundaydi. Hatta erken degil mi daha diye sormustum. Surekli yer degistiriyor bu zamanlarda, sorun degil demislerdi. Ben kizimizi hep gobek deligi cevremde hissediyorum. Ayaklari o kisma denk geliyor olabilir. Bir tekme atiyor puding gibi sallaniyo göbeğim

Biliyorum her gun bebegin hareketleri ayni olmayabilirmis. Kimi zaman hareketli kimi zaman sakin. Bazen hic durmuyor, bazen 3-4 kez hissediyorum. Surekli ayni oranda hissedebilecegim stabilize olmasi gereken bi hafta var mi? 28. haftadan sonra duzenli olmali diyorlar. Siz ne diyorsunuz?

Benimki her yerde ya nasıl bir çocuk geliyor vallahi çok korkuyorum Dün resmen midemi tekmeliyordu. Başı poposu nerde hiç anlamıyorum. Soldaysa bir anda fıııırt sağa geçiyor resmen zıplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…