2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İlk kızımda sadece 1 paket canbebe kullanmak zorunda kalmistim amaaan o paket bitene kadar canım ciktiydi bezi bitmiş fartketmemisiz akşam saatiydi açık bulduğunuz markette tek o vardı mecburiyetten almistik pişik filan yapmadı ama memnun kalmamistm, görümcem kızına hep onu kullandı o memnundu ama mesela. Sizde memnun olsrsnz ins diyeyim.. :)) adını tam bilwmiyorum yeni çıkan var ya turko bilmem ne Haluk Levent in reklamında oynadığı onun da ii olacağı kanaatindeyim ben

Ben de göbek deligimin sağında hissediyorum ama kafası orda galiba. Bir haftadır bizimkini bir de hıçkırık tutmaya başladı ritmik hareketler oluyor 3-4 dk boyunca aynı yerden. O da göbek deligimin sağında oluyor.

Kuzum benim sol altta başı vardı dün gittiğim zaman. Sağ altta da sürekli hareketlerini hissettim . Ama evet aşağıda kasıklarda duruyor . Yukarıda çok hissetmiyorum bende.
1/2 haftadır böyle benimde hep aynı yerden ve belirli saatlerde oynuyor Ama tam kasıkta hissettiğimde oluyor nadiren.
Benim bazen karnim sertlesiyor, sonra hareketi hissettigim yer degismis oluyor. Ama ayagi basi nerede bilmiyorum hic.
Bu cuma randevu var. 1 aydan fazla oldu, dört gözle bekliyorum.
Bende anlayamıyorum neresi nerede
Hadi bakalım az kalmış
Sürekli dönüyorlar zaten doğum pozisyonunda olması farketmez benim ilkinde de çünkü 33te ve 36-37 gibi iki kere başaşağı döndü. Hala o zamanlarda bile dönebiliyor kuzum.
Şimdi favori pozisyonlarını bulup dururlarmış
28den sonra günde en az 10 kere hareket etmeli canım ama her bebek aynı değil bazısı çok sakin bazısı çok hareketli. Kendi içinde değerlendirmek daha doğru sanırım Zaten büyük bir yoğunlukta uyuyor bebeler genelde.
Yalnız puding gibi sallanma terimi cuk oturmuş ahaha
Benimki her yerde ya nasıl bir çocuk geliyor vallahi çok korkuyorum Dün resmen midemi tekmeliyordu. Başı poposu nerde hiç anlamıyorum. Soldaysa bir anda fıııırt sağa geçiyor resmen zıplıyor
Zıplama, titreme, takla, tekme, yumruk allah ne verdiyse bizde de oluyor Bazen merak ediyorum bunu nasıl yaptı diye düşünüyorum

Ben bezde de dokunmayı seviyorum ne yazık ki o şans olmuyor. Arkadasım çeşit çeşit marka kullandığı için onda bakabilmiştim. Evybaby canbebe bana kağıt gibi gelmişlerdi dokununca ondan hiç denemedim bilemiyorum pişik sızdırma yapar mı diye. Geçen aylardada turco marka bez tanıtımı vardı açık şekilde takmışlar bezi oda bana kağıt gbi geldi böyle sanki bez gibi değilmiş gbi.
Ama tabi bunlar tahmin kullanmadan bilinmez.

Baby turco
Geçtiğimiz aylarda tanıtım için numune gönderimi vardı ücretsiz. Bende istedim, geldi. 4 adet vardı içinde yanılmıyorsam. O kadarcık bez ile uyumu anlar mıyım hiiiç bilmiyorum
Hıçkırığını anlıyordum birkaç hafta önce şimdi anlayamıyorum yaa Gerçi dikkat etmeye fırsatım olmuyor duruyor duruyor coşuyor ortası yok çocuumun. Suç bende değil yani

kız demir hapını içtikten sonra 2 saat en az çay içilmemeli... bana hem doktorum söyledi hem de ilacın prospektüsünde yazıyor... bir bak istersen... 2 saat boyunca çay, kahve ve süt türevi yasak.. o yüzden öğle yemeğinden öne içiyorum ben..

Kızz Biliyorum ya uyanınca içiyorum ilacııı 7 gibi.
9.30 gibi de kahvaltı yapıyorum. Ne yazmışım ki dur bakayım ben mi yanlış yazdım sen mi yanlış anladın
Ama sende dikkat et aç karna içilmesi gerekiyor içip hemen yemek yersen aç karna içmiş olunmaz ben mi yanlış biliyorum

kağan kocatepe son 2 videosunda bahsetti bu konudan.. 27.haftadan sonra bebeğin karakteri oluşurmuş.. eğer sakin bir bebek olursa hareketleri azalır ama hareketli bir bebek olacaksa sürekli tekme yersiniz dedi... o yüzden 27den sonra azalırsa korkmayın dedi.. ama tabiki hiç hareket etmiosa doktorunuza gidin dedi..

Ben üstümü bir güzel örtüyorum. Her sabah üzerimi tamamen açmış şekilde uyanıyorum artık nasıl bunalıyorsam gece
o bende de var... duramıyorum hiç bir sıcaklar basıyor açıyorum... eşim de üşürüm diye kapatıyormuş... ben gene açıyormuşum

bana doktor öğle yemeğinden önce içebilirsin demişti.. ben de ona göre yapıyorum valla :) sen bguün geç kalktım dedin ya, sonra da çay suyu koydum dedin. ondan beynim algıladı öyle..

bana doktor öğle yemeğinden önce içebilirsin demişti.. ben de ona göre yapıyorum valla :) sen bguün geç kalktım dedin ya, sonra da çay suyu koydum dedin. ondan beynim algıladı öyle..
Evet bugün öyle oldu ya neden anlamadım . Ama kahvaltımı az önce yaptım daha anca.
Yine 1,5 saat geçmişti.

kızlar telsiz ne kullanıyorsunuz/ aldınız?
biz zaten çalıştığımız için uzaktan da bağlanıp görebilelim diye bir kamera aldık.. ama telsize de ihtiyacımız var evde dururken sesleri algılamak için.. uygun fiyatlı ama sesi hemen algılayan ve aynı zamanda şarjı şıp diye bitmeyecek birşey öneriniz var mı?

Loobex modelini tam bilemiyorum 5 yıl oldu alalı en basit modellerinden biriydi çok memnundum 800 mt kadar çekim gücü vardı. Bulabilirsem atarım

Ben şundan alıcam canım. Hem düşük fiyatlı hem de performans olarak oldukça başarılı. Baya yorum okudum. Gerçi sen telsiz demişsin ama bana bu yeter gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…