Daha çok erken 3 ay napcaz acabaBnde geceleri oluyor ateş gibi yanıyor geceler
Aynen benim bir de ince kılcal varisler oluşmaya başladıO bende de oluyo canim vücudumuzda kan oranı ve akış hızı artığı icin oluyormuş. Arada akşamları ayak bacak ağrısı da yapiyo hatta bana
İlk kızımda sadece 1 paket canbebe kullanmak zorunda kalmistim amaaan o paket bitene kadar canım ciktiydiBez konuşulmuş
Bakalım bizde sleepy ile başlayacağız.
Ama 2 numara canbebe stoğu var. Kardeşime pişik yapmıştı bakalım biz anlaşabilecek miyizYoksa devam yine sleepy den. Katılıyorum bu arada alışma sürecenin ilk başlanılan bez ile alakalı olduğunu düşünüyorum bende.
Yaa :) Çok iyi olmuş valla. Niyetinde molfix ile başlamakmış zaten. Başka birşey isteseymişsin olacakmış
Ben de göbek deligimin sağında hissediyorum ama kafası orda galiba. Bir haftadır bizimkini bir de hıçkırık tutmaya başladıKarnım aşağı indi gibi.. Daha yukarıdaydı.
Sanırım küçük bey pozisyon değiştirdi.
hareketlerini de yoğun olarak göbek deliğimin solunda hissediyorum. Bazende aynı anda sağ altta hissediyorum. Sanırım geçen gittiğimizde başaşağı duruyordu. Sizde durumlar nasıl?
1/2 haftadır böyle benimde hep aynı yerden ve belirli saatlerde oynuyorKuzum benim sol altta başı vardı dün gittiğim zaman. Sağ altta da sürekli hareketlerini hissettim . Ama evet aşağıda kasıklarda duruyor . Yukarıda çok hissetmiyorum bende.
Bende anlayamıyorum neresi neredeBenim bazen karnim sertlesiyor, sonra hareketi hissettigim yer degismis oluyor. Ama ayagi basi nerede bilmiyorum hic.
Bu cuma randevu var. 1 aydan fazla oldu, dört gözle bekliyorum.
Sürekli dönüyorlar zaten doğum pozisyonunda olması farketmez benim ilkinde de çünkü 33te ve 36-37 gibi iki kere başaşağı döndü. Hala o zamanlarda bile dönebiliyor kuzum.Gunaydinn. En son detaylida tam dogum pozisyonundaydi. Hatta erken degil mi daha diye sormustum. Surekli yer degistiriyor bu zamanlarda, sorun degil demislerdi. Ben kizimizi hep gobek deligi cevremde hissediyorum. Ayaklari o kisma denk geliyor olabilir. Bir tekme atiyor puding gibi sallaniyo göbeğim
Biliyorum her gun bebegin hareketleri ayni olmayabilirmis. Kimi zaman hareketli kimi zaman sakin. Bazen hic durmuyor, bazen 3-4 kez hissediyorum. Surekli ayni oranda hissedebilecegim stabilize olmasi gereken bi hafta var mi? 28. haftadan sonra duzenli olmali diyorlar. Siz ne diyorsunuz?
Zıplama, titreme, takla, tekme, yumruk allah ne verdiyse bizde de oluyorBenimki her yerde ya nasıl bir çocuk geliyor vallahi çok korkuyorumDün resmen midemi tekmeliyordu. Başı poposu nerde hiç anlamıyorum. Soldaysa bir anda fıııırt sağa geçiyor resmen zıplıyor
Daha çok erken 3 ay napcaz acaba
Baby turcoİlk kızımda sadece 1 paket canbebe kullanmak zorunda kalmistim amaaan o paket bitene kadar canım ciktiydibezi bitmiş fartketmemisiz akşam saatiydi açık bulduğunuz markette tek o vardı mecburiyetten almistik pişik filan yapmadı ama memnun kalmamistm, görümcem kızına hep onu kullandı o memnundu ama mesela. Sizde memnun olsrsnz ins diyeyim.. :)) adını tam bilwmiyorum yeni çıkan var ya turko bilmem ne Haluk Levent in reklamında oynadığı onun da ii olacağı kanaatindeyim ben
Hıçkırığını anlıyordum birkaç hafta önce şimdi anlayamıyorum yaaBen de göbek deligimin sağında hissediyorum ama kafası orda galiba. Bir haftadır bizimkini bir de hıçkırık tutmaya başladıritmik hareketler oluyor 3-4 dk boyunca aynı yerden. O da göbek deligimin sağında oluyor.
Ben üstümü bir güzel örtüyorum. Her sabah üzerimi tamamen açmış şekilde uyanıyorum artık nasıl bunalıyorsam geceYaz geliyorbisi olmaz ayaklari çıkartiriz brn korkuma yorganın altindan çıkaramıyorum hasta olurum diye yana yana uyuyorum
Ben üstümü bir güzel örtüyorum. Her sabah üzerimi tamamen açmış şekilde uyanıyorum artık nasıl bunalıyorsam gece
kız demir hapını içtikten sonra 2 saat en az çay içilmemeli... bana hem doktorum söyledi hem de ilacın prospektüsünde yazıyor... bir bak istersen... 2 saat boyunca çay, kahve ve süt türevi yasak.. o yüzden öğle yemeğinden öne içiyorum ben..Yukarı baktırınca düz duruyormuş ama
Aşağı baktırmak için kıvrık durması gerekiyormuş. Hani canı yanmasın diye düz yukarı bakması gerektiğini düşünmüşler.. Kıvırmak istememişler..
Sanırım okumasam bende böyle vicdani kararlar alabilirdimSonra gelsin sürekli çiş taşıran bebeler. Boş yere beze suç atıp marka değiştirip dururduk
Ben çok erken uyanıyorum genelde 7 gibi.
Uyanır uyanmaz kahvaltı yaparsam gün boyu çok yiyorum öğünlerimi ayalarlayamıyorum diye kahvaltı saatimi 9-9.30a ayarladım
Onun öncesinde de Demir hapımı içiyorum falan iyi oluyor. Şimdi geç uyandım ama hapımı içtim, hemen çay suyu koyacağım o sırada evi toplayıp havalandırırım. Sonra kahvaltımı hazırlarım oh mis
Kızz Biliyorum ya uyanınca içiyorum ilacııı 7 gibi.kız demir hapını içtikten sonra 2 saat en az çay içilmemeli... bana hem doktorum söyledi hem de ilacın prospektüsünde yazıyor... bir bak istersen... 2 saat boyunca çay, kahve ve süt türevi yasak.. o yüzden öğle yemeğinden öne içiyorum ben..
kağan kocatepe son 2 videosunda bahsetti bu konudan.. 27.haftadan sonra bebeğin karakteri oluşurmuş.. eğer sakin bir bebek olursa hareketleri azalır ama hareketli bir bebek olacaksa sürekli tekme yersiniz dedi... o yüzden 27den sonra azalırsa korkmayın dedi.. ama tabiki hiç hareket etmiosa doktorunuza gidin dedi..Gunaydinn. En son detaylida tam dogum pozisyonundaydi. Hatta erken degil mi daha diye sormustum. Surekli yer degistiriyor bu zamanlarda, sorun degil demislerdi. Ben kizimizi hep gobek deligi cevremde hissediyorum. Ayaklari o kisma denk geliyor olabilir. Bir tekme atiyor puding gibi sallaniyo göbeğim
Biliyorum her gun bebegin hareketleri ayni olmayabilirmis. Kimi zaman hareketli kimi zaman sakin. Bazen hic durmuyor, bazen 3-4 kez hissediyorum. Surekli ayni oranda hissedebilecegim stabilize olmasi gereken bi hafta var mi? 28. haftadan sonra duzenli olmali diyorlar. Siz ne diyorsunuz?
o bende de var... duramıyorum hiç bir sıcaklar basıyor açıyorum... eşim de üşürüm diye kapatıyormuş... ben gene açıyormuşumBen üstümü bir güzel örtüyorum. Her sabah üzerimi tamamen açmış şekilde uyanıyorum artık nasıl bunalıyorsam gece
bana doktor öğle yemeğinden önce içebilirsin demişti.. ben de ona göre yapıyorum valla :) sen bguün geç kalktım dedin ya, sonra da çay suyu koydum dedin. ondan beynim algıladı öyle..Kızz Biliyorum ya uyanınca içiyorum ilacııı 7 gibi.
9.30 gibi de kahvaltı yapıyorum. Ne yazmışım ki dur bakayım ben mi yanlış yazdım sen mi yanlış anladın
Ama sende dikkat et aç karna içilmesi gerekiyor içip hemen yemek yersen aç karna içmiş olunmaz ben mi yanlış biliyorum
Evet bugün öyle oldu ya neden anlamadımbana doktor öğle yemeğinden önce içebilirsin demişti.. ben de ona göre yapıyorum valla :) sen bguün geç kalktım dedin ya, sonra da çay suyu koydum dedin. ondan beynim algıladı öyle..
Loobex modelini tam bilemiyorum 5 yıl oldu alalı en basit modellerinden biriydi çok memnundum 800 mt kadar çekim gücü vardı. Bulabilirsem atarımkızlar telsiz ne kullanıyorsunuz/ aldınız?
biz zaten çalıştığımız için uzaktan da bağlanıp görebilelim diye bir kamera aldık.. ama telsize de ihtiyacımız var evde dururken sesleri algılamak için.. uygun fiyatlı ama sesi hemen algılayan ve aynı zamanda şarjı şıp diye bitmeyecek birşey öneriniz var mı?
Ben şundan alıcam canım. Hem düşük fiyatlı hem de performans olarak oldukça başarılı. Baya yorum okudum. Gerçi sen telsiz demişsin ama bana bu yeter gibi geliyorkızlar telsiz ne kullanıyorsunuz/ aldınız?
biz zaten çalıştığımız için uzaktan da bağlanıp görebilelim diye bir kamera aldık.. ama telsize de ihtiyacımız var evde dururken sesleri algılamak için.. uygun fiyatlı ama sesi hemen algılayan ve aynı zamanda şarjı şıp diye bitmeyecek birşey öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?