2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bana doktor öğle yemeğinden önce içebilirsin demişti.. ben de ona göre yapıyorum valla :) sen bguün geç kalktım dedin ya, sonra da çay suyu koydum dedin. ondan beynim algıladı öyle..
Ben kan ilacımı kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum. O sekılde söyledi yemekten 2 saat sonra iç dedi.

Ben kan ilacımı kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum. O sekılde söyledi yemekten 2 saat sonra iç dedi.
İçtikten snra en az 1 saat süt ve süt ürünü yememek lazım. 2 saat olsa daha ii hatta. Sabah aç karnına içilmesi en doğru olanı, ünv de bı dönem kullandım demir depolarim boşaldığı icin tüp seklinde ilanı içiyordum hatta hap da değil.. hamileliklerimde de hep sabah aç karnına önerdi gittiğim burun Dr lar. Prtakal suyu vs canı c vitamini ile tüketildiğinde etkisi artıyor. Mide bulantısı yapmasın die yemekten snra da için denmiş olabilir. Doğrusu sabah aç icmektir

Bende bu şekilde biliyorum o yüzden sabah uyanınca içip kahvaltıyı 2 saat sonra falan yapıyorum.
Zaten yanıma aldım Demir ilacımı, yatak odamda Cam su şişem var zaten her daim yanımda. Gözümü açar açmaz ilaç içiyorum.
Tek düzenli kullandığım Demir zaten. Vitamini aksatıyorum aklıma gelmiyor

Aynen en doğrusu.. bnde ise giderken sabah 6 ya saat kurup ilacını içerdim 7.30 da da uyanıp kahvaltımı yapıp giderdim. Bu hamileliğimde daha demir e başlamadım bu gidişimde başlatır muhtemelen, ocean mummy kullanıyorum sadece suan

biz de bundan aldık ama bu sadece görüntüyü veriyor.. bebek uyurken ses çıkartırsa o zaman aktive olmuyor...o yüzden sesli birşeye daha ihtiyaç var :)

ben sabahları tsh içiyorum... onu içince de 4 saat başka ilaç içmemek gerekiyor... o yüzden demiri öğleden önceye aldı benim doktor

Benim vitaminde ocean mummy ama 2 gün içsem 3 gün unutuyorum içmeyi

Demir ilacını sizin de söylediğiniz gibi aç karınla almak gerekiyor, emilimi en çok o zaman iyi oluyor Ama mide yanması yaptığı için doktorlar hastaları zorlamak istemiyor, yemekten sonra da alınabilir. En makbulü aç karınla, hatta portakal suyuyla diyorlar.

Bana direk olarak demir ilacı verilmedi. Demir içeren folik asit diye geçiyor ilacım. D vitamini alıyorum bir de. İkisini bir arada içmek mi makbuldür , karıştırmamak mı lazım bilmediğim için demirli olan ilacımı sabah gün ağardığında içip 2 saat daha uyuyorum. Sonra uyanıp kahvaltı yaptıktan sonra da d vitmaini içiyorum.

Gece az su içmeye gayret etsem de deliksiz uyumak mümkün değil. Malum sebepten 5-6 kez gidiyorum tuvalete.

Bilemiyorum ezcacıda o sekılde yazmıs ilacın uzerıne. Zaten sabah ac karnına içip 2 saat beklemem imkansız ben uyanır uyanmaz çok acıkıyorum hep böleyim

Ben ogleden sonra iciyorum tok karnina. 1 saat oncesinde ve sonrasinda sut ürünleri tüketmiyorum. Hamileligin basindan beri iciyorum ben hergun 1 tane. Ama tabi benim kanım 10.8 di en son dusuktu yani. Doguma kadar icsem ancak yukselir

Gyno ferro sanol kullanıyorum ben. Tek problemim kahve ve çay benim zaten kansızlık demir eksikliği cocuklugumdan beri hep var. Ama çay kahve alışkanlığımı da aşamıyorum. Geçende çok düşük cıkmıştı değerlerim. Yarın talasemiye bakılacak hatta.

Eklentiler

• Screenshot_20200503_125339.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 27
biz de bundan aldık ama bu sadece görüntüyü veriyor.. bebek uyurken ses çıkartırsa o zaman aktive olmuyor...o yüzden sesli birşeye daha ihtiyaç var :)
Canım nasıl olmuyor?
Biz de bundan aldık. Ses direk geliyor.
Acaba ayrı monitörü olmamasından kaynaklı uygulama altta kaldığı zaman verdiği bildirimden mi bahsediyorsun?
Eğer öyleyse eski bir akıllı telefon ya da tablet ile işi çözebilirsin. Sürekli açık kalır:)

Ben kamerada telsizde almadım. Kızımda ihtiyacım olmadı die. Evim 90 m2. Duydum her ağladığında. Balkona flnda çıkmadığım için o uyurken sanırım ihtiyaç olmadı.
Şimdi olur mu siz yazınca bilemedim hiç .almam gerekir mi gerekmez mi kameranın fiyatı çook iyiymiş bu arada.

kızlar ben damla şeklinde demir kullanıyorum, hiç kullanam var mı? newvit marka

Bebek bakımı ve ebeveynlik kursuna katılmıştık. Online olcakmış kurs

Sormaa bnde :) ayda bı bitmesi gereken kutu en az 1.5 ay gidiyor 2 ye doğru yol alıyor
Yalnız değilsin benimde geçen ay aldığım ilacım daha bitmedi bitmesine de epey var
Bir ara hiç içmemişim belki 1-2 hafta.
Benimde durum aynı yaa hatırlamışken siz içeyim bari ocean mummy de b12 var diye verdi bana düşükmüş b12 . Bende diyorum neden herşeyi unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…