- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Normalde benimde d vit almam gerekiyor ama içemiyorum ya aklıma gelmiyor bu hamilelikte umursamaz mı oldum bilmiyorum ki.Demir ilacını sizin de söylediğiniz gibi aç karınla almak gerekiyor, emilimi en çok o zaman iyi oluyor Ama mide yanması yaptığı için doktorlar hastaları zorlamak istemiyor, yemekten sonra da alınabilir. En makbulü aç karınla, hatta portakal suyuyla diyorlar.
Bana direk olarak demir ilacı verilmedi. Demir içeren folik asit diye geçiyor ilacım. D vitamini alıyorum bir de. İkisini bir arada içmek mi makbuldür , karıştırmamak mı lazım bilmediğim için demirli olan ilacımı sabah gün ağardığında içip 2 saat daha uyuyorum. Sonra uyanıp kahvaltı yaptıktan sonra da d vitmaini içiyorum.
Gece az su içmeye gayret etsem de deliksiz uyumak mümkün değil. Malum sebepten 5-6 kez gidiyorum tuvalete.
Bir haftadır ayaklarımın altı yanıyor resmen. İsyerinde çok yoruldum gibi düşünmüştüm. 3 gündür dinleniyorum hala geçmedi. Ödem de yok
yani kısık sesle deneme yaptık.. bebek uyurken çıkarttığı gibi minik sesler.. onda olmuyor.. normal konuşma tonunu iletiyor sadeceCanım nasıl olmuyor?
Biz de bundan aldık. Ses direk geliyor.
Acaba ayrı monitörü olmamasından kaynaklı uygulama altta kaldığı zaman verdiği bildirimden mi bahsediyorsun?
Eğer öyleyse eski bir akıllı telefon ya da tablet ile işi çözebilirsin. Sürekli açık kalır:)
Aynen ben de orayı düşündüm. Daha sakin oluyor. Çeşitlilik de fazla.Metromall çok güzel eryaman tarafındasın diye hatirliyorum seni
Ben yapmıycam canim ya cok bana göre degil böyle şeyler nedense ama siz bana bakmayin ben dugun icinde ayriyetten foto cektirmemis insanimBu arada hamilelik çekimi yapacak olan var mı?
Baktığınız elbise vs model olursa buraya da atar mısınız Kızlar. Tam eşime dedim bir iki fotoğraf çekilmeye yukarılara doğru çıkalım diye kii yağmurlu hava geldi. Hava düzelince gideceğiz..
Şöyle güzel ve uygun bir elbise bulursamda alıp Temmuz gibi (tam şişmeden ama yeterince büyük göbekle) yine bir hatıra resmî çekilmek istiyorum.
Ben yapmıycam canim ya cok bana göre degil böyle şeyler nedense ama siz bana bakmayin ben dugun icinde ayriyetten foto cektirmemis insanimgüzel anı olur yaptiranlar icin.
Doktor bana doğumdan sonra bir kısmı geçer dedi ama bizde genetik çok da sanmıyorum. Doğumdan sonra onlar için de doktora gideceğim. Lierac duymadım hiç. Ama almayı düşünüyorum. Palmer’s almıştım çatlaklar için. O da güzel nemlendiriyor ama çok katı. Sürmesi çok zor.Bol bol yukarı uzatarak otur kuzum bide lierac catlak kreminin varis e de faydası olduğunu okumuştum yanlış hatırlamıyorsam
Bunu ben de merak ediyorum. Kamera aynı zamanda telsiz gibi de iş görüyor mu? Uygulamanın sürekli açık mi kalması gerekiyor?Canım nasıl olmuyor?
Biz de bundan aldık. Ses direk geliyor.
Acaba ayrı monitörü olmamasından kaynaklı uygulama altta kaldığı zaman verdiği bildirimden mi bahsediyorsun?
Eğer öyleyse eski bir akıllı telefon ya da tablet ile işi çözebilirsin. Sürekli açık kalır:)
Ya meme ucu yaraları için süper çözüm deniyor ya, ne iyi demek rahat atlattınız o süreciValla gümüş kalkan nedir ne ise yariyodur hic bi fikrim yokoglumda lazim olmadı demekki. Ne icindi o?
Dolap yaptiriyoruz biz yaOglum icin kucuk almisiz simdi ikisi icin buyuk bisey olsun istedim
Aa ben de tsh içiyorum ama hiç bilmiyordum başka ilaç içmemem gerektiğini. Sadece yarım saat 1saat bir şey yemiyorum. Ama neyse ki demiri öğle yemeğinden 1-2 saat sonra içiyormuşum :) Ama o esnada da acıkıyorum, elma filan yemeye çalışıyorum C vit olsun diye.ben sabahları tsh içiyorum... onu içince de 4 saat başka ilaç içmemek gerekiyor... o yüzden demiri öğleden önceye aldı benim doktor
Ya meme ucu yaraları için süper çözüm deniyor ya, ne iyi demek rahat atlattınız o süreciKime sorsam heba olmuşlar emzirirken. Neyse bi dursun dedim ben de şimdilik.
Kolay gelsin ya yaptırmak da ayrı iş değil mi. Ben kendimde o enerjiyi bulamadım, hazır bir oda alacağız artık bu hafta.
Bende bunun beyazını almayı düşünüyorum boyutu gayet iyi bence oda yapmıcam o yuzden odama sığacak olan en uygun bu benım için deEki Görüntüle 2629423
Merhaba arkadaşlar, sayenizde yavaş yavaş alınacaklara ben de kafayı taktım. Bu beşik olayı baya kafamı kurcalıyor. Anne yanı olmasında karar kıldım. Chicco, kraft, prego hangisi olsun derken bu beşikleri 6 ay dahi kullanamama, içinde kalınca bi yatak olmaması, bebek üşür mü endişesi derken en az 1 yaşına kadar yatsın sürekli sürekli beşik mi araştıracağım derdiyle bu tarz beşiklere yöneldim. Kullanan, kullanandan duyan, bilgisi olan var mı? Markası tahteravalli, ölçüsü 70 e 130 baya büyükçe. yatağı bunun da ince kendi aldığınız yatağı koyamazsınız dediler. Sallanabiliyor. 4 tane de yükseklik ayarı var 24 aya kadar kullanılabilinir deniyor, fiyatı da 1000 tl gibi birşey siz ne dersiniz?
benim hem endokrinci hem de kendi doktorum söyledi tshtan sonra yarım saat yemek yenmiyor, 4 saat boyunca da başka ilaç içilmemeliymiş... demirden sonra da 2 saat boyunca çay, kahve, süt ürünü yasak :) allahtan başka ilaç yok şimdilik bende.. sadece akşam yemeği gibi vitamşn d damlalıklı içiyorum...Aa ben de tsh içiyorum ama hiç bilmiyordum başka ilaç içmemem gerektiğini. Sadece yarım saat 1saat bir şey yemiyorum. Ama neyse ki demiri öğle yemeğinden 1-2 saat sonra içiyormuşum :) Ama o esnada da acıkıyorum, elma filan yemeye çalışıyorum C vit olsun diye.
Vitamin, omega ve magnezyumu da gece yatmadan içiyorum. İnşallah karıştırarak hata etmiyorumdurAma her gün içiyorum hiç değilse.
Evet canim valla nasil olsun etsin derken :) kulplari bide oglum kendi istedigi olsun istiyor beyfendi 3 yasinda dahaYa meme ucu yaraları için süper çözüm deniyor ya, ne iyi demek rahat atlattınız o süreciKime sorsam heba olmuşlar emzirirken. Neyse bi dursun dedim ben de şimdilik.
Kolay gelsin ya yaptırmak da ayrı iş değil mi. Ben kendimde o enerjiyi bulamadım, hazır bir oda alacağız artık bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?