2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yeriniz müsaitse mantıklı, ben de düşündüm bunları ama yanıma sığmayacaktı. Prego anne yanı aldık bekliyoruz bakalım. Düşünürken araştırmıştım ggbaby diye markadan çok memnun kalanlar olmuş bu tarz beşiklerde.

Evet canim valla nasil olsun etsin derken :) kulplari bide oglum kendi istedigi olsun istiyor beyfendi 3 yasinda daha ugur bocekli oldu onun tarafi.
Meme ucu icin lansinoh kullandim ben iyi gelmisti
Oo koca adam ama o yaa ister tabi Evet o krem de aklımda bakalım, bir hal çaresini bulacağız artık :)

Aynen ben de orayı düşündüm. Daha sakin oluyor. Çeşitlilik de fazla.
Ora bana da yakın olcak taşınınca, ev ararken bı kere gittim ben yemek yemiştik çok buyukbiyer gibi gelmemisti hatta burda hiç mağaza yok demiştim, çeşit çoksa iyiymiş sevndm smdi :))

İlk kızımda göğüslerim o kadar yara oldu ki kan geliyordu resmen, lanaioh almstm hamileyken ne fayda.. denemediğim şey kalmadı ayva kremi mi, bal mumu mu ne duyduys denedim yaklaşık 20-25 gün çektim emzirmeyi bikakmayi bile düşündüm o derece canım açıyordu.sinra hangisi fayda etti bilmem yaram bı swkilde düzelmeye başladı ve bı teyze kızım emzirdikten snra sütünü brz sık meme ucuna sür dedi. Her emzirmede yaptım... Oymuş ne yara ne bişey, 2. Doğumda da aynı şeyi uyguladım onda hiç bı sorun yaşamadım. Hicbisey surmenize gerek yok, sütünüzü brz sürün yeter

Ora bana da yakın olcak taşınınca, ev ararken bı kere gittim ben yemek yemiştik çok buyukbiyer gibi gelmemisti hatta burda hiç mağaza yok demiştim, çeşit çoksa iyiymiş sevndm smdi :))
Çok aman aman büyük değil ama gerekli tüm mağazalar var. Gereksiz kalabalığı yok. Fazla kalabalık değil. Geldiğinizde daha ayrıntılı da görürsünüz zaten. Bebekle zor bir süre ama sineması da güzel

Arkadaşlar düşünen olursa Lcw'da böyle harfli yastık kılıfları ve küçük havlular var. Bütün harfleri göremedim ama

Eklentiler

• l_20162-9wv213z8-eew_a.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 33
  • l_20162-0sr293z1-lqb_a.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 28

D vitaminini öğlen almak gerekiyormuş . Güneşten öğlen alındığı için vücudunda bir ritmi olduğu için

Güzelmiş ay bi gidip bakayım sayfaya dedim sonra çocuğun bir adı olmadığı aklıma geldi
Bizim de daha isim yok görünce heveslendim
Bugün bir müşteri ile görüştüm isim panosu yaptıracak oğluna. Doğuma 90 gün var diyo. Oh dedim herkes ismini belirledi panosunu da yaptırıyor biz daha isim koyamadık

ilk başta kavanoz kapağı diyordum oğlum da minika çocuk olsun diye arada minika diyorum bu çocuğa normal bir isim şart

merhabalar 20 haftalık gebeyım gogsu ıkı gogsu bırden bu sekıl olan varmı twdırgın oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…