2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bu sekıl sadece yogun olarak ıc yanlara var

Eklentiler

• IMG_20200503_175913.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 88
Detaylı ultrason yaptıramadım, şeker yüklemesi de..virüsten dolayı korkuyorum hastaneye gitmeye, İnşallah ters bir durum yoktur.. Aynı durumda olan var mı, gec kalmadıysam gideyim diyorum içim rahat degil
Detaylı ultrason bende yaptıramadım ama şeker yükleme için gideceğim ailede genetik bir hastalık çünkü. Ayrıca normal doğum düşünüyorum doğum şeklini de etkiliyormuş.

Lierac baya etkili göğsümde çatlak oluşuna kadar böyle kremler gerekli gelmiyordu bana . Yağlarla idare ediyordum . Taa ki göğsümde aşırı kaşıntı yapıp 2 ufak çatlak yapana kadar. Aldim 1 haftadır kullanıyorum izleri geçti bile.

selam kızlar,
Meme ucu yaraları olmasın diye nemlendirmekte gerekmiş
Kayınvalidem şimdiden kremle dedi bakalım deneyimliyoruz :)
şişe şişe nemlendirici yiyorum zaten

Eksik yazmışım ya. Lierac duydum da. Varislere iyi geldiğini duymadım. Benim göğüslerin büyümesi durdu sanki. En başta cok hızlı büyümüşlerdi. Karnım hızla büyüyor.

selam kızlar,
Meme ucu yaraları olmasın diye nemlendirmekte gerekmiş
Kayınvalidem şimdiden kremle dedi bakalım deneyimliyoruz :)
şişe şişe nemlendirici yiyorum zaten
Göğüsleri uyarmanın erken doğumu tetiklediğini söylerler genelde masaj yapmadan, uyarmadan çarçabuk sürün sıkıntı olmasın.
Ben haftada bir gibi hakiki kantaron yağı sürüyorum. Kabuk gibi olup acıyordu uçları, iyi geldi baya.
37-38 gibi de lansinoh krem sürmeye başlarım diye düşünüyorum.

Eksik yazmışım ya. Lierac duydum da. Varislere iyi geldiğini duymadım. Benim göğüslerin büyümesi durdu sanki. En başta cok hızlı büyümüşlerdi. Karnım hızla büyüyor.
durum aynı... göğüsler durdu karın başladı

Bende lierac ın kendi sitesinde okudum diye hatirliyorum varise de iyi geldiğini. Benimde göğüslerim yeni büyümeye başladı karnım stabil bu aralar

lansinoh kremi ilk duydum inceledim de güzel bir ürüne benziyor alınacaklar listesine eklendi :)

Ayy renkli gözlü sarışın süper olur
Benim kızımda boncuk oldu kumral , ben ise esmerim Şimdi oğlum nasıl olur bilemiyorum. Sülalede kapkarada var, sapsarıda . Bi kızıl ile zenci olmayacağı belli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…