2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydınlar hepinizee

Yaa benim ve tüm çevrenin en merak ettiği şey de bu, ben baya esmer eşim sapsarışın bir insan, çocukluğu hele tam Hans Bana da kumral olur gibi geliyor ama bakalım Sizde eş faktörü nasıldı da kumral bebiş oldu ?

Özür dileyerek cevap veriyorum eşi de esmerimsi Özellikle baktım şimdi
Ama sülalede var demiş gen aktarımıyla belki öyle kumral olmuştur..
Ama bakınca gerçekten ne alaka dedim ben Mtad Bu arada kızın sana benziyor bence. Babasından ne rengini ne tipini almış

Benim ise annem sarışın hele çocukken sapsarıymış ama ben esmerim. Gerçi esmer olmakla bi sorunum yok

Eşim kumral kahve rengi gözlü, kızım sapsarı doğdu şimdi yavaş yavaş kumrallaşıyor ondan kumral dedim
İlk zamanlar parkta bakıcısı gbi duruyordum
Benim kızım babamın kopyası. Birebir dede oldu
Hoş kayınpederimde mavi yeşil gözlü ama tipleri benzemiyor kızımla.

Benimde yok ta. Kızım doğunca şaşırmıştık. Evet babama benzediği için babadan çok beni andırıyor cimcimem.

Benimde yok ta. Kızım doğunca şaşırmıştık. Evet babama benzediği için babadan çok beni andırıyor cimcimem.
Ayy doğunca deyince..
Kardeşim ilk odaya geldi, şapkasını takıyoruz bembeyaz pamuk gibi, şapkayı çıkarıyoruz esmer oluyordu (siyah saçlarından ötürü)

hahah benim annemle babam da esmer değil.. ablam ilk doğduğunda bembeyaz ten, sarı tüyler, yeşil göz doğmuş... ardından ben doğduğumda... simsiyah bir ten, simsiyah tüyler, siyah göz... annem beni görünce hemşireye demişki yanlış bebeği getirdiniz ve geri iade etmiş hemşire de demişki yanlış olamaz bugün doğumhanede sizden başka kızdoğuran olmamış... annem de başlamış ağlamaya bu ne esmerlik diye hahahahha

şimdi ablamın kızı bembeyaz ötesi beyaz bir ten, sapsarı kıvırcık saçlar ve mavi göz şeklinde doğdu.. ablam da eniştem de çok koyu değil... şimdi benimki ne olacak en büyük merak konusu... çünkü ben hala esmerim (ailede bir tek dedem esmer, ben de ona çekmişim) eşim de kumral ki bebekliği altın sarısı imiş... bakalım merakla bekliyoruz

Geri iade etmiş dedin ya

Nasılda emince yanlış bebeği getirdiniz demiş ay güldüm kusura bakma

Genelde ortaya karışık oluyorlar. Kimin kucağındaysa ona benziyormuş gibi
heheheh çok iyi nedense ben eşime benzeyecek diye düşünüyorum

Eşim açık kumral-sarışın gibi
ben bir tık daha koyu kumralım
Tenimiz beyaz artık beyaz olmazsa bir sıkıntı olabilir

Geri iade etmiş dedin ya
ama gerçekten iade etmiş hatta anneannem ben bakarım fln demiş... hep anlatırlar :) sonra annem çocuk doktoruna demişki ben bu kadar esmer çocuk görmeye alışkın değilim nasıl açarız rengini fln... doktor da bari tüylerim dökülsün diye bir karışım yağ söylemiş... annemin demesine göre annem her sabah akşam onu sürünce beyaz müslinin üstü benim tüylerim oluyormuş...

Benim bi arkadasim var sarisin denecek kadar kumral, beyaz tenli. Esi esmerimsi ama oyle kapkara da degil. Ogullari kara oldu. Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi esmer cocugumun olacagi gelmezdi diyor. Kaynanasi epey esmermis megerse. Oglu cok tatli ama zeytin gozlu, kirpikleri falan tu tu masallah.

Ben goz rengini merak ediyorum. Cocugumuz beyaz olur gibi geliyor, esmer bir aile değiliz. Beni daha dusunduren kismi goz rengi. Epey olasilik hesapladim. Esimin babasi ve abisi mavi gozlu. Annesi ve esimin gozleri bal rengi, hatta guneste elaya benziyor. Benim annem ela. Anneannem ve dedem yesil. Diger dedem ela, babaannem kahverengi. Babaannemden oturu babam kahverengi olmus, ben de kahverengi olmuşum. Ama esimde de bende de genlerde yesil mavi gözler var. Kahverengi baskin ama umarim bu sefer basmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…