2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bu arada ailede kimseye de benmem... bir tek gözlerimin yapısı babama benzer.. onun dışında zerre alakam yok.. ablam sürekli dalga geçer seni cami avlusundan aldılar da söylemiyorlar diye
İyiymiş .Ben gene ikisinede benziyorum. Bu nedenle baba tarafım yıllardıe ayy aynı babası der, anne tarafım da ay aynı annesi
Rengim fln annem, yüz hatlarım ve gülüşüm babam..
Ama biz kuzenlerde komple aynıyız
Birimizin diğerinden farkı yok.

göz rengini hesaplamak da eğlenceliymiş, maşallah şimdiden bizim kahve kere kahve olduğundan dolayı öyle bir merakım olmadı bebişim için

Günaydın güzel anneler nasılsınız. Valla güne baya erken başlıyorsunuz bir ben geç kalıyorum sanitim bu ara sahura da kalkınca bence kızlar annelerine benzemeli bizim oğlanlar ne bana nede babalarına tam benziyor baya karışıklar. Inş kızım bana benzer Ela gözlu kumral olsun çok isterim.

Ahah o da ayrı heyecan
Benim en meraksız olduğum konu göz rengi çünkü eşimle ikimizin sülalesinde de en renkli göz ela. Baya kahverengi bir şey çıkacak bizden

Oglum benle esimin karışımı tip olarak ama huy tamamen esim
Kız bakalim nasil olucak
Ayyy tip neyse de huy önemli ya
Eşimde aslan valla idare etmesi zor, bir de Aslan oğlum olunca eyvah diyorum ben
İkimizden de güzel huyları alsın inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, çok hızlısınız yetişemiyorum hızınıza haftasonu yazlık-kışlık değişimi, temizlik falan derken okuyamadım hiç.
Benim oğlumda aynı eşim ve o tarafa benziyor ama gözler yeşil ten kumral . Benim iki dedem de yeşil mavi gözlüydü hiç bir torununa çocuğuna tutmamış bize vurdu cok iyi oldu
Şimdi 2 numara bana benzesin diye dua ediyorum ama fotoğraflarda yine eşime benzetiyorlar

Ayyy tip neyse de huy önemli ya
Eşimde aslan valla idare etmesi zor, bir de Aslan oğlum olunca eyvah diyorum ben
İkimizden de güzel huyları alsın inşallah
Yaa hakkaten sevgili aslanlar üzerine alınmasın ama, aslan bir abladan çok çekmiş bir yengeç olarak napıcam ben de bilmiyorum
Evet şöyle en iyi huyu suyu alsınlar, vatana millete faydalı, hayırlı evlat olsunlar diyelim Kaşı gözü ne olsa tapmayacak mıyız sankii ❤

Eşim babasına benziyor, oğlumda babasına benziyordu (dolayısıyla kp benziyordu)
Bu oğluşta abisinn ultrason resimlerine baya benziyor. Yine ben eşimin fotokopisini doğuracağım yani Bence
Tek istediğim burnu bana çeksin de ilerde estetik olmak durumunda kalmasın başka itirazım olmaz

Öyle tabi kii ♥

Uff şifonyerin yerini değiştirdim. Sonra beşiği odadan yatak odaya taşıdım. Dolap gelince yer olsun diye çok yoruldum. Eşim çıldırdı arayıp görünce. 3 gün evdeydim şimdi ben işe gidince mi yaptınn diye. Yapılcak bissürü iş var diye. Sıkıcı bissürü şeyi sıraladı. Ya yoruldum ama bebeler için olunca eğlenceli , gündelik işler sıkıcıö

Yaa evet bebeğin işleri çok eğlenceli geliyor ama birazcık hak verdim ağır vs kaldırdıysan
Bende geçen bebek arabasını kurdum diye kızdı niye güç kullanmışım, ağır haliyle kaldırmışım diye fırça attı bana

Oglum benle esimin karışımı tip olarak ama huy tamamen esim
Kız bakalim nasil olucak
en korktuğum şey :) ben de eşime huy olarak benzemesin istiyorum... eşim aşırı vurdumduymaz... konuşmayı sevmez... duygularını belli etmez... böyle deyince niye evlendim diye sorgulamıyorum değil zaten ona da diyorum çocuğum sana çekerse ben deliririm diye.. iki tane evde konuşmayan tip.. telefonla bile maks konuşması 10 sn sürer

hello kızlar of be güzel muhabbet dönmüş
ben de şeker yüklemesine geldim umarım çıkmaz çok gergindim dün akşam, sürekli rüyamda gördüm
Hayırlı haberlerle gel canım gerilecek bir şey yok bende tatlıya aşırı düşkünüm kesin şeker çıkacak diyordum ama temiz geldi şükür..
İyi düşün iyi olsun..

Bugun aksam 19:00'de genel kontrolumuz var. Tam olarak 25. haftamiz doldu. insallah her sey yolundadir.

Canim yavrucugumun kac gram oldugu konusunda esimle bahse girdik, 750-800 gram arasiysa ben kazanicam. 801-850 gramsa o.

Yani tabi en onemlisi saglik ve tek onceligimiz saglikli olmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…