ya bizim çocuk öyle tekmelemiyor da hareket ediyor gibi geliyor bana, valla o kadar mutlu oluyorum ki keşke 7/24 hareket etse hiç rahatsız edici şekilde vurmadı, ya karnım çok geniş hissetmiyorum ya da uysal uysal vuruyor
Ufaklığı gördüm sonunda (bu çocuğa bir isim lazım da erkek ismi ne zormuş :) Kendisi uzun bir bebekmiş. 1 hafta da önden gidiyor oynağım. Yalnız kafa hala aşağı dönmemiş. Sizde durumlar nasıl kızlar? Şeker sonucum da bugün çıkacak
Ufaklığı gördüm sonunda (bu çocuğa bir isim lazım da erkek ismi ne zormuş :) Kendisi uzun bir bebekmiş. 1 hafta da önden gidiyor oynağım. Yalnız kafa hala aşağı dönmemiş. Sizde durumlar nasıl kızlar? Şeker sonucum da bugün çıkacak
Son vakite kadar aşağı dönme ihtimali var canım. Çokta önemli değil daha nasıl durduğu.
Benim dile getirme sebebim göbüşüm aşağıda gibi gözüküyordu, acaba ondan mı diye merak etmiştim.
Maşallah bu arada bebişine.
Son vakite kadar aşağı dönme ihtimali var canım. Çokta önemli değil daha nasıl durduğu.
Benim dile getirme sebebim göbüşüm aşağıda gibi gözüküyordu, acaba ondan mı diye merak etmiştim.
Maşallah bu arada bebişine.
Umarım öyledir ben normal istiyordum. Doktor 32'ye kadar bekleriz sonrasında sezaryen olma ihtimali yüksek dedi Benim de aşağıda göbek. Erkek diye herhalde yuvarlanmıyor
Umarım öyledir ben normal istiyordum. Doktor 32'ye kadar bekleriz sonrasında sezaryen olma ihtimali yüksek dedi Benim de aşağıda göbek. Erkek diye herhalde yuvarlanmıyor
Yok kızz.. Bizim hep 33-35 arası döndü çoğunlukla..
Hatta ben doktora gitmiştim, döndüğünü hissetmiştim. Sağımda sırtını hissediyordum sonra aşağı baskı hissetmeye başladım. Öbür gün baş aşağı olmuş dedi 33+3te.
Tekrar doktora gittiğimde transvers dediği çaprazımsı duruştaydı. Sonra tekrar döndüğünü hissettim.
Doktora tekrar gittiğimizde yine baş aşağı dönmüştü. Benimki kuduruktu gerçi Sancıyla dönen bebekler bile var ama..
Yok kızz.. Bizim hep 33-35 arası döndü çoğunlukla..
Hatta ben doktora gitmiştim, döndüğünü hissetmiştim. Sağımda sırtını hissediyordum sonra aşağı baskı hissetmeye başladım. Öbür gün baş aşağı olmuş dedi 33+3te.
Tekrar doktora gittiğimde transvers dediği çaprazımsı duruştaydı. Sonra tekrar döndüğünü hissettim.
Doktora tekrar gittiğimizde yine baş aşağı dönmüştü. Benimki kuduruktu gerçi Sancıyla dönen bebekler bile var ama..
Yav sinir bozulacak ne var kuzum zaten bu testin amacı önlem almak değil mi..
50 lik ise şöyle bir şey yapıyorlar sınırda vs çıktığında 100'lük yükleme yapıyorlar. 50'likte şeker çıkıp 100'lükte sorunsuz atlatanlar oluyor.
Aslında bu yüzden en baştan 75'lik yaptırmak en mantıklısı.
Kaç kere kan verdin? 2. saat kanı da vereceksen 75'lik yapmışlardır.
Yav sinir bozulacak ne var kuzum zaten bu testin amacı önlem almak değil mi..
50 lik ise şöyle bir şey yapıyorlar sınırda vs çıktığında 100'lük yükleme yapıyorlar. 50'likte şeker çıkıp 100'lükte sorunsuz atlatanlar oluyor.
Aslında bu yüzden en baştan 75'lik yaptırmak en mantıklısı.
Kaç kere kan verdin? 2. saat kanı da vereceksen 75'lik yapmışlardır.
50 likte bende de çıkmıştı . Yediklerine dikkst et 3 gün sonra gel demişlerdi. 100 lük içmiştim. 3 saatte bir kan veriyorsun onda. Yani açlık +3 defa totalde 4.
Onda sıkıntı çıkmamıştı şükür. Seninde öyle olur merak etme. Ben şimdi 75 lik yapmak isteyeceğim. 2 saatte hallolsun .
Ayyy tip neyse de huy önemli ya
Eşimde aslan valla idare etmesi zor, bir de Aslan oğlum olunca eyvah diyorum ben
İkimizden de güzel huyları alsın inşallah
Ah canim bende Aslandim ama deli deliyi görünce sopasini sakliyor derler ya esimle tanistiktan sonra burcumun tum ozelliklerini yitirdim ne asilik kaldı ne dikbaslilik :)) sen onlari bastirirsan belki onlarda kaybederler ozelliklerini
Ah canim bende Aslandim ama deli deliyi görünce sopasini sakliyor derler ya esimle tanistiktan sonra burcumun tum ozelliklerini yitirdim ne asilik kaldı ne dikbaslilik :)) sen onlari bastirirsan belki onlarda kaybederler ozelliklerini
Bende de tam tersi. Normalde çok uysal ve uyumluyumdur. Hatta bazı arkadaşlarım polyanna der bana. Ama eşime karşı hep kaplan gibiyim. Eşimde herkese kedisin bana gelince neden böyle diyor. Bilemiyorum 12 sene bitecek hala böyleyiz ama sanırım ıda herkesden daha farklı davrandığım için ona hoşuna gidiyor.
50 likte bende de çıkmıştı . Yediklerine dikkst et 3 gün sonra gel demişlerdi. 100 lük içmiştim. 3 saatte bir kan veriyorsun onda. Yani açlık +3 defa totalde 4.
Onda sıkıntı çıkmamıştı şükür. Seninde öyle olur merak etme. Ben şimdi 75 lik yapmak isteyeceğim. 2 saatte hallolsun .
Canım ya o kadar da dikkatli gidiyorum ki yediklerime anlatamam. Açlık şekeri 75 çıktı zaten. Bebeğe bir şey olacak diye korkuyorum. Bence de 75lik yaptır ve bu strese girme hiç...
Bence o şeyden dolayı.. Kız aslan daha kabullenilebilir ama erkek için aynı şeyi diyemiyorum.
Bende deliydim de eşimden sonra sopasını saklayan ben oldum. Tersine döner mi bilmem.