2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Umarım öyledir ben normal istiyordum. Doktor 32'ye kadar bekleriz sonrasında sezaryen olma ihtimali yüksek dedi Benim de aşağıda göbek. Erkek diye herhalde yuvarlanmıyor
Benim oğlum 38.haftada dönmüştü canim. Ama tabi doktor bu sekilde gördüğüm 2.gebemsin demisti.
Her sekilde ihtimal var yani uzulme 32.hafta buna karar vermek icin cok erken bence

Ben ikizlerim , eşim boğa, kızım akrep , oğluş aslan olacak Çeşit çeşit her gruptan burç mevcut. Hoş ben burçlara inanmam .
Annem aslan benim çok anaçtır fedakardır ama otoriterdir de. Kadını iyi yani. Erkeğini bilmiyorum etrafımda yok.

Sende terazi tipi vardı aslında, ikizler misin

Yalnız burçlara inanmam diyip , evimde burçlar kitabımın olması ikilemi
Malum ikizler burcu paradokslarımla meşhurum . Bir zaman merak edip almışım demek.

Eklentiler

• 20200504_124647.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar ben yarim demete yakin dereotu yedikten sonra nete baktim ki dereotu cok yememek lazimmis insallah bisey olmaz bi tedirgin oldum.
Onceden yaptigim seylerin yarim tepsisini yiyodum dun pogaca yaptim 1 tepsiyi de ben yedim bende seker cikmazsa kimsede cikmaz haftaya gidicem buyuk ihtimalle

Bazen bi sey mi anlatmaya calisiyo diye dusunuyorum. Sagima yatiyorum vuruyo, rahatsiz oluyo diye dusunup soluma donuyorum, yine tekmeliyo. Acikmistir diyorum kalkip kahvalti yapiyorum tekmelemeye devam ediyor. Ama sadece son 1 haftadir saglam vuruyor. Disaridan videoya alabiliyorum. Bi sey diyim mi ben tekmelemiyor diye cok endiseleniyordum. Hareketlerini hafif hissediyordum ama sert degildi. Hatta annem uzulme at gibi cifte atcak hali yok cocugun dedi. Uykularim kaciyodu hep araştırıyordum. Bu hafta tekmelemezse doktora soracaktim bi sorun olabilir mi diye. Cocuk beni anlamis gibi 24. haftam doldugu gibi yani son 1 haftadir karnimi jole gibi oynatacak tekmeler atiyor. Simdi de hic durmuyor diye endiselenmeye basladim. Yani ben endiselenecek seyi hep bulurum

Aman nolacak yarım demet dereotundan. Maydanoz için bile demet demet yemeğiniz sürece bir etkisi olmaz diye açıklama yapmışlardı canım. Ki ben ilk 3 ayda iken gayet bol maydanozlu salata vs yiyordum. Ne diyeydim aşçıya ben hamileyim ayrı mı yap diyeydim

Bir de dusundum tasindim. Sanirim yedigim seylerle baglantili bu tekmeler. 6. ayima kadar muthis dikkatliydim. Etim baligim yesilligim meyvem baklagilim yemisim saati saatine yerdim. Cikolata birkac kez yemisimdir. Ta ki 6. ay baslayana kadar. Bu ay pasta borek haddi hesabi yok. Surekli nutella kasikliyorum. Ondan sert vuruyor da olabilir.

İnsallah canim

Şimdi tetanoz aşısını yaptırdım. İceri almiyolar bahcede yaptilar
Bende bahçede olmuştum ya daha neler yaşıycaz
Hadi bakalım bende çarşamba gidicem çok heycanlıyım kernım pek büyümedi en son 1 ay önce gitmiştim kilosu düşük çıkacak diye endişeliyim.

valla bende isim bulamadım yani insan ismiyle sevmek istiyor ama karar veremedik benimki 22 de dönmüştü ama hareket ediyorlar sürekli bakalım öylemi Ki yine ben virüsten sonra sezeryan olsam bitse dye düşünüyorum ama doktorum çok normalci makat geliş olmazsa sezeryan falan zor bana

3 saat mi bende çarşamba gideceğim inşllah 75likle bitirtir hani bu hal ve ortamda zamanın geçeceği bi yerde yok

Canım bence ondan değil, haftan ilerlediğinden.
Artık daha sık ve güçlü hissediyoruz hepimiz.
Bak ben ilkinde paketli hiçbir gıda yemedim çok dikkat ettim sebze ve bakliyat ağırlıklı beslendim. Hamur işi inanmazsın kahvaltıda yediğim krep dışında sayılı yemişimdir.
Ama her daim çok aşırı hareketli bir bebekti karnımdayken. Hiç uyumuyordu, benim uyanık olduğum her an hissediyordum. Artık son ay hatta çıkacak gibi oluyordu. Hissettikçe terliyordum canım yanıyordu bir kaç kere doktora gitmeyi düşündüm çok hareketli diye hatta..
Bu ise tam tersi, hamur işi de yiyorum paketli gıda da (abartmamak şartıyla) yine sebze ağırlıklı besleniyorum ama belirli saatler dışında hareket etmiyor. Bazen aniden aklıma geliyor bakıyorum 3 saat olmuş hissetmemişim. O kadar normal ki.. Hiç telaş yapma

Canım büyüdüler artık bizim ki bazen çok sakin gün boyu anca pıt pıt ama bazen bi vuruyor dışarıdan çok net görünüyor küt pat . Yediklerim de aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…