Umarım öyledir ben normal istiyordum. Doktor 32'ye kadar bekleriz sonrasında sezaryen olma ihtimali yüksek dedi Benim de aşağıda göbek. Erkek diye herhalde yuvarlanmıyor
Benim oğlum 38.haftada dönmüştü canim. Ama tabi doktor bu sekilde gördüğüm 2.gebemsin demisti.
Her sekilde ihtimal var yani uzulme 32.hafta buna karar vermek icin cok erken bence
Ben ikizlerim , eşim boğa, kızım akrep , oğluş aslan olacak Çeşit çeşit her gruptan burç mevcut. Hoş ben burçlara inanmam .
Annem aslan benim çok anaçtır fedakardır ama otoriterdir de. Kadını iyi yani. Erkeğini bilmiyorum etrafımda yok.
Benim oğlum 38.haftada dönmüştü canim. Ama tabi doktor bu sekilde gördüğüm 2.gebemsin demisti.
Her sekilde ihtimal var yani uzulme 32.hafta buna karar vermek icin cok erken bence
Ben ikizlerim , eşim boğa, kızım akrep , oğluş aslan olacak Çeşit çeşit her gruptan burç mevcut. Hoş ben burçlara inanmam .
Annem aslan benim çok anaçtır fedakardır ama otoriterdir de. Kadını iyi yani. Erkeğini bilmiyorum etrafımda yok.
Yalnız burçlara inanmam diyip , evimde burçlar kitabımın olması ikilemi
Malum ikizler burcu paradokslarımla meşhurum . Bir zaman merak edip almışım demek.
Kızlar ben yarim demete yakin dereotu yedikten sonra nete baktim ki dereotu cok yememek lazimmis insallah bisey olmaz bi tedirgin oldum.
Onceden yaptigim seylerin yarim tepsisini yiyodum dun pogaca yaptim 1 tepsiyi de ben yedim bende seker cikmazsa kimsede cikmaz haftaya gidicem buyuk ihtimalle
Yalnız burçlara inanmam diyip , evimde burçlar kitabımın olması ikilemi
Malum ikizler burcu paradokslarımla meşhurum . Bir zaman merak edip almışım demek.
ya bizim çocuk öyle tekmelemiyor da hareket ediyor gibi geliyor bana, valla o kadar mutlu oluyorum ki keşke 7/24 hareket etse hiç rahatsız edici şekilde vurmadı, ya karnım çok geniş hissetmiyorum ya da uysal uysal vuruyor
Bazen bi sey mi anlatmaya calisiyo diye dusunuyorum. Sagima yatiyorum vuruyo, rahatsiz oluyo diye dusunup soluma donuyorum, yine tekmeliyo. Acikmistir diyorum kalkip kahvalti yapiyorum tekmelemeye devam ediyor. Ama sadece son 1 haftadir saglam vuruyor. Disaridan videoya alabiliyorum. Bi sey diyim mi ben tekmelemiyor diye cok endiseleniyordum. Hareketlerini hafif hissediyordum ama sert degildi. Hatta annem uzulme at gibi cifte atcak hali yok cocugun dedi. Uykularim kaciyodu hep araştırıyordum. Bu hafta tekmelemezse doktora soracaktim bi sorun olabilir mi diye. Cocuk beni anlamis gibi 24. haftam doldugu gibi yani son 1 haftadir karnimi jole gibi oynatacak tekmeler atiyor. Simdi de hic durmuyor diye endiselenmeye basladim. Yani ben endiselenecek seyi hep bulurum
Kızlar ben yarim demete yakin dereotu yedikten sonra nete baktim ki dereotu cok yememek lazimmis insallah bisey olmaz bi tedirgin oldum.
Onceden yaptigim seylerin yarim tepsisini yiyodum dun pogaca yaptim 1 tepsiyi de ben yedim bende seker cikmazsa kimsede cikmaz haftaya gidicem buyuk ihtimalle
Aman nolacak yarım demet dereotundan. Maydanoz için bile demet demet yemeğiniz sürece bir etkisi olmaz diye açıklama yapmışlardı canım. Ki ben ilk 3 ayda iken gayet bol maydanozlu salata vs yiyordum. Ne diyeydim aşçıya ben hamileyim ayrı mı yap diyeydim
Bir de dusundum tasindim. Sanirim yedigim seylerle baglantili bu tekmeler. 6. ayima kadar muthis dikkatliydim. Etim baligim yesilligim meyvem baklagilim yemisim saati saatine yerdim. Cikolata birkac kez yemisimdir. Ta ki 6. ay baslayana kadar. Bu ay pasta borek haddi hesabi yok. Surekli nutella kasikliyorum. Ondan sert vuruyor da olabilir.
Aman nolacak yarım demet dereotundan. Maydanoz için bile demet demet yemeğiniz sürece bir etkisi olmaz diye açıklama yapmışlardı canım. Ki ben ilk 3 ayda iken gayet bol maydanozlu salata vs yiyordum. Ne diyeydim aşçıya ben hamileyim ayrı mı yap diyeydim
Ufaklığı gördüm sonunda (bu çocuğa bir isim lazım da erkek ismi ne zormuş :) Kendisi uzun bir bebekmiş. 1 hafta da önden gidiyor oynağım. Yalnız kafa hala aşağı dönmemiş. Sizde durumlar nasıl kızlar? Şeker sonucum da bugün çıkacak
valla bende isim bulamadım yani insan ismiyle sevmek istiyor ama karar veremedik benimki 22 de dönmüştü ama hareket ediyorlar sürekli bakalım öylemi Ki yine ben virüsten sonra sezeryan olsam bitse dye düşünüyorum ama doktorum çok normalci makat geliş olmazsa sezeryan falan zor bana
50 likte bende de çıkmıştı . Yediklerine dikkst et 3 gün sonra gel demişlerdi. 100 lük içmiştim. 3 saatte bir kan veriyorsun onda. Yani açlık +3 defa totalde 4.
Onda sıkıntı çıkmamıştı şükür. Seninde öyle olur merak etme. Ben şimdi 75 lik yapmak isteyeceğim. 2 saatte hallolsun .
Bir de dusundum tasindim. Sanirim yedigim seylerle baglantili bu tekmeler. 6. ayima kadar muthis dikkatliydim. Etim baligim yesilligim meyvem baklagilim yemisim saati saatine yerdim. Cikolata birkac kez yemisimdir. Ta ki 6. ay baslayana kadar. Bu ay pasta borek haddi hesabi yok. Surekli nutella kasikliyorum. Ondan sert vuruyor da olabilir.
Canım bence ondan değil, haftan ilerlediğinden.
Artık daha sık ve güçlü hissediyoruz hepimiz.
Bak ben ilkinde paketli hiçbir gıda yemedim çok dikkat ettim sebze ve bakliyat ağırlıklı beslendim. Hamur işi inanmazsın kahvaltıda yediğim krep dışında sayılı yemişimdir.
Ama her daim çok aşırı hareketli bir bebekti karnımdayken. Hiç uyumuyordu, benim uyanık olduğum her an hissediyordum. Artık son ay hatta çıkacak gibi oluyordu. Hissettikçe terliyordum canım yanıyordu bir kaç kere doktora gitmeyi düşündüm çok hareketli diye hatta..
Bu ise tam tersi, hamur işi de yiyorum paketli gıda da (abartmamak şartıyla) yine sebze ağırlıklı besleniyorum ama belirli saatler dışında hareket etmiyor. Bazen aniden aklıma geliyor bakıyorum 3 saat olmuş hissetmemişim. O kadar normal ki.. Hiç telaş yapma