2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bazen tekmelemediğinde kendi kendime diyorum ki “enerjisini büyümeye harcıyor oğlum” ya da “bugün izin günü, hep tekme mesaisi mi yapacak” diyorum. Kafaya takmamak lazım.

Bugun burada magazalar acildi. Henuz hicbir sey almamistim. Turkiyeden siparis verilmiyor. Buradaki sitelerde mevcut urunleri guncellemiyolar. Siteler kullanisli da degil aradigini bulamiyosun. Alisveris icin magazalarin acilmasini bekliyordum. Maskemuzi taktik gittik. Hamileyim diye iceriye almadilar Bebek alisverisi yapmaya bebek urunleri satan magazaya hamile oldugun icin girememek tam bir paradoks. Esime "en azindan kadin hamile oldugumu anladi, direkt sisman zannetmedi" diyorum

Ev ürünleri sayan bi dukkana gittik. Umursamadilar mi dikkat mi etmediler bilmiyorum ama iceriye aldilar. Buyuklu kucuklu havlular battaniyeler var. Pijamalar terlikler falan. Ise yarayacak bi seyler vardi. Denemek icin bebegin yatagina nevresim takimi aldik. (Lastikli carsafi, yastik kilifi ve ust carsafi var, yorgan gibi degil ustu direkt carsaf) Yataga uydu. En azindan cocugumun carsafi oldu seviniyorum

benim kızçe de aşırı tekmelemiyor özellikle gün içerisinde çalışırken
Biraz daha rahat olduğun saatlerde ona da geçiyormuş rahatlık ondan hareketlerini hissediyormuşuz
Gün içerisinde bir sürü telaşe oluyor akşam saat 10dan sonra daha çok hissediyorum ben mesela
bir de kendilerine uyku düzeni oluştururlarmış bizimkinden bağımsız
mesela akşam 11-12 uyuduğunu düşünüyorum çünkü tam yatacağım 12 de tekmelemeye başlıyor

Sabahın 7'sinde tekmeyle uyandırıldım. Ki 1 gibi tekmelemeye başladığından geç yattım. Kesinlikle ritüelleri var bunların Anneyi düşünen kim

Kızlaar hastane çıkışımz da geldi, joker indirimini buradan görüp almıştım, Allah razı olsun söyleyenden
aling sanırım sizinle konuşmuştuk, gelince fotoğraf istemiştiniz kışlık diyordu bir de buna ama bence çok normal bir kalınlıkta, zaten 40 ı çıkana kadar biraz sıcak istemez mi bebekler

Bu arada taşlı da değilmiş çok şükür

Bebek ürünleri satan magazaya hamile oldugun icin alınmamak mi mağazanin amaci hamilelere yonelik zaten bu nasil çelişki

kızlar şimdi şeker yüklemesinden çıkıp bir de kahvaltı etim
biraz tuhaflaştım çünkü iyicene aç aç öyle şurubu içince
şükür şekerim çıkmadı
Gözün Aydın canım darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah
Çok tatlı yaa çok sevdim
Güle güle iyi günlerde giysin inşallah

torro ben demiştim jokerde indirim var diye , ama bana kargıyı eksik yollamışlar 2 parca ürün almıştım buri geldi. Emailde siparisim ikisi de gözüküyor. Bakalım mail attım bi sıkıntı yaşamam umarım
Seninkilere bayıldım güle gule giysin minnoş

Aynı durumdayız şu an. Acaba kime benzeyecek? İki çakır gözden sonra bi esmer gelir mi, beklemedeyiz.

Bizde eşim esmer ama yeşil gözlü. Ben koyu kumral. Ama bende anne baba faktörü var. Annem esmer, babam sarışın mavi gözlü o kadar ortaya karışık bi halimiz var ki her şey ihtimal dahilinde

Benimki açık olsun dercesine

Seker yuklemesi icin ne zaman gideceksiniz kizlar?

Bende bebismoda.com dan sipariş vermiştim. Buğün geldi hepsi. Çok teretdütte kalmıştım. Güvenilir bir siteymiş bilginiz olsun. Ben sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ürünleri de gayet güzel. Fiyatları da çok uygun. Toplam 188 TL ödeme yaptım. Sağdan 2. mavi olan 10 lu hastane çıkışı. Battaniye ter havlusu ağız bezi önlük çok hoşuma gitmedi ama idare eder. Diğerleri gayet güzel.

Eklentiler

• IMG_20200504_150709.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 65
Yaa güzel günlerde giysin cok güzelmiş. Benmki de geldi almadım iade ettim. Jokerde sipariş iptali yokmuş. Kapıda teslim almayın dediler. Boşuna gönderdim desene

Çok tatlıı güöe güle giysin prenses

torro yalnız ben bugün bir bebek mağazasına gittim. Andywawa yazlık takımlarına baktım. Yazlık dedikleri delikli olanlar. İnternette fotolarda belli olmuyor delikli olduğu. Benimki nasip değilmiş artk başka model alcam. Ama
Andywawa kalitesine de baktım bugün. Gerçekten güzeldi.

Güle güle giysin çok şeker görünüyorlar

Çok tatlı yaa çok sevdim
Güle güle iyi günlerde giysin inşallah♥

Çook teşekkür ederiz, ben de pek sevdim

Yaa siz miydiniz, vala çok iyi oldu, resmen 100 lira daha ucuza aldım çok memnun oldum. Ama adınıza da üzüldüm, inşallah sıkıntısız gelir diğeri de

Yaa güzel günlerde giysin cok güzelmiş. Benmki de geldi almadım iade ettim. Jokerde sipariş iptali yokmuş. Kapıda teslim almayın dediler. Boşuna gönderdim desene

Tüh, erken davranamadım demek. Ama bana da bugün geldi epey olmuştu sipariş vereli. Yalnız hala reklamı çıkıp duruyor bana, aldığım fiyatta bu takım hala? Bence bi bakabilirsiniz :) Sadece uzun kollu iç badi hemen kullanılmaz, onu da içine kolsuz ile ayrı giydiririm dedim. Kalitesi hakikaten güzel, kütür kütür denecek cinsten

Çok tatlıı güöe güle giysin prenses

Çok teşekkürler,, bütün bebişlerimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…