Hadi gozunaydin olsun canim darisi bizekızlar şimdi şeker yüklemesinden çıkıp bir de kahvaltı etim
biraz tuhaflaştım çünkü iyicene aç aç öyle şurubu içince
şükür şekerim çıkmadı
Bazen tekmelemediğinde kendi kendime diyorum ki “enerjisini büyümeye harcıyor oğlum”Bazen bi sey mi anlatmaya calisiyo diye dusunuyorum. Sagima yatiyorum vuruyo, rahatsiz oluyo diye dusunup soluma donuyorum, yine tekmeliyo. Acikmistir diyorum kalkip kahvalti yapiyorum tekmelemeye devam ediyor. Ama sadece son 1 haftadir saglam vuruyor. Disaridan videoya alabiliyorum. Bi sey diyim mi ben tekmelemiyor diye cok endiseleniyordum. Hareketlerini hafif hissediyordum ama sert degildi. Hatta annem uzulme at gibi cifte atcak hali yok cocugun dedi. Uykularim kaciyodu hep araştırıyordum. Bu hafta tekmelemezse doktora soracaktim bi sorun olabilir mi diye. Cocuk beni anlamis gibi 24. haftam doldugu gibi yani son 1 haftadir karnimi jole gibi oynatacak tekmeler atiyor. Simdi de hic durmuyor diye endiselenmeye basladim. Yani ben endiselenecek seyi hep bulurum
Sabahın 7'sinde tekmeyle uyandırıldım. Ki 1 gibi tekmelemeye başladığından geç yattım. Kesinlikle ritüelleri var bunlarınbenim kızçe de aşırı tekmelemiyor özellikle gün içerisinde çalışırken
Biraz daha rahat olduğun saatlerde ona da geçiyormuş rahatlık ondan hareketlerini hissediyormuşuz
Gün içerisinde bir sürü telaşe oluyor akşam saat 10dan sonra daha çok hissediyorum ben mesela
bir de kendilerine uyku düzeni oluştururlarmış bizimkinden bağımsız
mesela akşam 11-12 uyuduğunu düşünüyorum çünkü tam yatacağım 12 de tekmelemeye başlıyor
Bebek ürünleri satan magazaya hamile oldugun icin alınmamak miBugun burada magazalar acildi. Henuz hicbir sey almamistim. Turkiyeden siparis verilmiyor. Buradaki sitelerde mevcut urunleri guncellemiyolar. Siteler kullanisli da degil aradigini bulamiyosun. Alisveris icin magazalarin acilmasini bekliyordum. Maskemuzi taktik gittik. Hamileyim diye iceriye almadilarBebek alisverisi yapmaya bebek urunleri satan magazaya hamile oldugun icin girememek tam bir paradoks. Esime "en azindan kadin hamile oldugumu anladi, direkt sisman zannetmedi" diyorum
Ev ürünleri sayan bi dukkana gittik. Umursamadilar mi dikkat mi etmediler bilmiyorum ama iceriye aldilar. Buyuklu kucuklu havlular battaniyeler var. Pijamalar terlikler falan. Ise yarayacak bi seyler vardi. Denemek icin bebegin yatagina nevresim takimi aldik. (Lastikli carsafi, yastik kilifi ve ust carsafi var, yorgan gibi degil ustu direkt carsaf) Yataga uydu. En azindan cocugumun carsafi oldu seviniyorum☺
Gözün Aydın canım darısı diğer arkadaşlarımıza inşallahkızlar şimdi şeker yüklemesinden çıkıp bir de kahvaltı etim
biraz tuhaflaştım çünkü iyicene aç aç öyle şurubu içince
şükür şekerim çıkmadı
Çok tatlı yaa çok sevdimKızlaar hastane çıkışımz da geldi, joker indirimini buradan görüp almıştım, Allah razı olsun söyleyenden
aling sanırım sizinle konuşmuştuk, gelince fotoğraf istemiştiniz kışlık diyordu bir de buna ama bence çok normal bir kalınlıkta, zaten 40 ı çıkana kadar biraz sıcak istemez mi bebekler Eki Görüntüle 2629838
Bu arada taşlı da değilmiş çok şükür
Aynı durumdayız şu an. Acaba kime benzeyecek? İki çakır gözden sonra bi esmer gelir mi, beklemedeyiz.Ayy renkli gözlü sarışın süper olur
Benim kızımda boncuk oldu kumral , ben ise esmerimŞimdi oğlum nasıl olur bilemiyorum. Sülalede kapkarada var, sapsarıda . Bi kızıl ile zenci olmayacağı belli sanırım
Bizde eşim esmer ama yeşil gözlü. Ben koyu kumral. Ama bende anne baba faktörü var. Annem esmer, babam sarışın mavi gözlüGünaydınlar hepinizee
Yaa benim ve tüm çevrenin en merak ettiği şey de bu, ben baya esmer eşim sapsarışın bir insan, çocukluğu hele tam HansBana da kumral olur gibi geliyor ama bakalım Sizde eş faktörü nasıldı da kumral bebiş oldu ?
Benimki açık olsun dercesinehahah benim annemle babam da esmer değil.. ablam ilk doğduğunda bembeyaz ten, sarı tüyler, yeşil göz doğmuş... ardından ben doğduğumda... simsiyah bir ten, simsiyah tüyler, siyah göz... annem beni görünce hemşireye demişki yanlış bebeği getirdiniz ve geri iade etmişhemşire de demişki yanlış olamaz bugün doğumhanede sizden başka kızdoğuran olmamış... annem de başlamış ağlamaya bu ne esmerlik diye hahahahha
şimdi ablamın kızı bembeyaz ötesi beyaz bir ten, sapsarı kıvırcık saçlar ve mavi göz şeklinde doğdu.. ablam da eniştem de çok koyu değil... şimdi benimki ne olacak en büyük merak konusu... çünkü ben hala esmerim (ailede bir tek dedem esmer, ben de ona çekmişim)eşim de kumral ki bebekliği altın sarısı imiş... bakalım merakla bekliyoruz
YaaKızlaar hastane çıkışımz da geldi, joker indirimini buradan görüp almıştım, Allah razı olsun söyleyenden
aling sanırım sizinle konuşmuştuk, gelince fotoğraf istemiştiniz kışlık diyordu bir de buna ama bence çok normal bir kalınlıkta, zaten 40 ı çıkana kadar biraz sıcak istemez mi bebekler Eki Görüntüle 2629838
Çok tatlııKızlaar hastane çıkışımz da geldi, joker indirimini buradan görüp almıştım, Allah razı olsun söyleyenden
Güle güle giysin çok şeker görünüyorlarBende bebismoda.com dan sipariş vermiştim. Buğün geldi hepsi. Çok teretdütte kalmıştım. Güvenilir bir siteymiş bilginiz olsun. Ben sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ürünleri de gayet güzel. Fiyatları da çok uygun. Toplam 188 TL ödeme yaptım. Sağdan 2. mavi olan 10 lu hastane çıkışı. Battaniye ter havlusu ağız bezi önlük çok hoşuma gitmedi ama idare eder. Diğerleri gayet güzel.
Çok tatlı yaa çok sevdim
Güle güle iyi günlerde giysin inşallah♥
torro ben demiştim jokerde indirim var diye , ama bana kargıyı eksik yollamışlar 2 parca ürün almıştım buri geldi. Emailde siparisim ikisi de gözüküyor. Bakalım mail attım bi sıkıntı yaşamam umarım
Seninkilere bayıldım güle gule giysin minnoş
Yaagüzel günlerde giysin cok güzelmiş. Benmki de geldi almadım iade ettim. Jokerde sipariş iptali yokmuş. Kapıda teslim almayın dediler. Boşuna gönderdim desene
torro yalnız ben bugün bir bebek mağazasına gittim. Andywawa yazlık takımlarına baktım. Yazlık dedikleri delikli olanlar. İnternette fotolarda belli olmuyor delikli olduğu. Benimki nasip değilmiş artk başka model alcam. Ama
Andywawa kalitesine de baktım bugün. Gerçekten güzeldi.
Çok tatlııgüöe güle giysin prenses
Ben 18 mayısta gideceğim,26+6 ya denk geliyor. Ayrıntılıdan sonra ilk randevum olacak hem de 40 gün üzerine. Tabi 18 mayıs yasak olmazsaSeker yuklemesi icin ne zaman gideceksiniz kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?