2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben 18 mayısta gideceğim,26+6 ya denk geliyor. Ayrıntılıdan sonra ilk randevum olacak hem de 40 gün üzerine. Tabi 18 mayıs yasak olmazsa
Eger hsonuyla birlesme durumu varsa olabilir sanki kuzum. Benim detaylim iptal olmustu 23-24 nisan birlesince. Ama daha erkene almislardi. Belki senide ararlar bu sekilde.
Ben haftaya 24+larda olucam haftaya gitsem mi diye düşünüyorum

Eger hsonuyla birlesme durumu varsa olabilir sanki kuzum. Benim detaylim iptal olmustu 23-24 nisan birlesince. Ama daha erkene almislardi. Belki senide ararlar bu sekilde.
Beni de 18 mayısta çağırdı doktorum canım, muhtemelen bikac güne yaptır sonuçları getir der diye tahmin ediyorum. Özel klinik olduğu için

Ben 24+4 idim yaptırdığımda kuzum B blossom-
Ama eğer suyun fazla vs demeseydi 26+5te yaptıracaktım o güne randevum vardı özelde.

Bence vakit girdi artık, aradan çıkmış olur bir şey varsa da önlemi daha önce alınır ne güzel. Bana da benimki biraz geç gibi geldi ama doktor hastaneye girme aralığımı o kadar uzattı ki napayım artık dedim.

Bana bir ay bir bucuk ay sonra geldiğinde yapalım dedi. Gittiğimde 24+6 idim. Demekki 29. Haftadan sonra istiyor.

Ben 18 mayısta gideceğim,26+6 ya denk geliyor. Ayrıntılıdan sonra ilk randevum olacak hem de 40 gün üzerine. Tabi 18 mayıs yasak olmazsa
muhtemelen birleşir gibime geliyor
benimde randevum 18 Mayısta ve sanırım bir hafta öncesine alacağım.

Randevularda sıkıştı, doktorlarda her gün gitmiyor
aşırı şanslıyız kızlar

Şu durumda bir tek benim doktorum gelme demiş yükleme için

Şu durumda bir tek benim doktorum gelme demiş yükleme için
Benimkide bir ay bir buçuk ay sonra bakalım o zmana daha durulur diye düşünüyorum dedi. 29 30 hafta sonrası yani. Durulmazsa yapmaz benimkide yüksek ihtimalle.

Cok iyi bu bende aldm

Benimkide bir ay bir buçuk ay sonra bakalım o zmana daha durulur diye düşünüyorum dedi. 29 30 hafta sonrası yani. Durulmazsa yapmaz benimkide yüksek ihtimalle.

Benim de oğlumu bırakacak yerde yok oyuzden beslenmene dikkat et diye uyardı. Istanbul da risk de fazla. Benim kalır böyle giderse .Senin zamanina azalmis olur insallah ya. Hep tereddut . Hamileler ustunde etkisini bilmedikleri icin doktorlarda istemiyor

Cnm e bebekte uyku setiyle 679 tl ben hepsi buradadan aldm uyku seti yatak dagil 700 kusure okdr para vermene gerek yok sahsen

ya bebeğin tekmelerini sayan var mı aranızda?
ben hiç öyle saymıyorum bazen sürekli hareket ediyor bazen duruyor. programlarda da 10’hareketten azsa yok doktora başvurun bilmem ne demiş

ben hiç öyle saymıyorum bazen sürekli hareket ediyor bazen duruyor. programlarda da 10’hareketten azsa yok doktora başvurun bilmem ne demiş
Hiç saymadım öyle bir huyum yok. Günde bir defa hareketini hissettim mi tamamdır benim için.

Saymıyorum canım. Mesela gece uyanık olduğumda aşırı hareketli oluyor . Ama gündüz 3 gündür hareket yok. Sabah hıçkırdık tuttu o an biraz hareketlendi sonrahic hareket yok az önce uzandım naber dedim sadece 1 tekme o kadar. Belki gece ben uyurken hareket ediyor gündüz uyuyor

Hiç saymadım öyle bir huyum yok. Günde bir defa hareketini hissettim mi tamamdır benim için.

ben de aynı şeyi düşünüyorum
gün içinde hareketini zaten 3 4 kere hissetmişsem sorun yoktur diyorum.
bu programlar da insanı paranoyak ediyor yaa.

ben de aynı şeyi düşünüyorum
gün içinde hareketini zaten 3 4 kere hissetmişsem sorun yoktur diyorum.
bu programlar da insanı paranoyak ediyor yaa.

Birde pozisyona göre hareket hissetme değişiyor. Ayaktayken hareket hissetmek için kuvvetli vurması lazım ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…