2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ya bebeğin tekmelerini sayan var mı aranızda?
ben hiç öyle saymıyorum bazen sürekli hareket ediyor bazen duruyor. programlarda da 10’hareketten azsa yok doktora başvurun bilmem ne demiş
Yok be canım sanmam kimsenin de hergün hergün hareket saydığını zaten.
Benim oğlanın hareketli olduğu bazı zamanlar var, gün içinde hissetmezsem o zamanı bekleyip yatıyorum mutlaka hissediyorum o zamanlar.. Mesela öğlen 3 ve 5,30 gibi
O zamanlar hissetmesem endişelenirim misal.

Bnde haftaya gitmeyi düşünüyorum şeker yuklemesine bayramdan önceki haftaya bırakmak istemiyorum bakalım daha gün almadim

Ben çok panik oluyorum bazen ya. Tam 3 ay kaldı doğuma.
39+0 7 ağustosa denk geliyor.
Belki birkaç gün öncesi belki sonrası doğum yapmış olacağım. Amanın
Bu arada 5i sevgililik, 13ü eşimin doğum günüsü Planlı olursa belki 5 Ağustos isteyebilirim. 5. Yılımızın hediyesi

Sabah şeker testi yaptırıp, saat 5 te de detaylı ultrasona girdim. Bebeğin suyu fazlaymış , gebelik şekeri çıktı ayrıca. Bebiş gayet sağlıklı hiçbir sorun çıkmadı sadece 1 hafta öndeymiş gelişimi. Doktor şekerden kaynaklı suyunun fazla olabileceğini söyledi ve endokrinolojiye gönderdi. Bakalım nasıl bir süreçten geçeceğiz, içimi rahatlatan kısmı da bebişte olumsuz bir durumun olmaması oldu diyebilirim.

ben hiç öyle saymıyorum bazen sürekli hareket ediyor bazen duruyor. programlarda da 10’hareketten azsa yok doktora başvurun bilmem ne demiş

Gecen bnn dalgasini geçiyordum benimki gunduz pek haraketli degil sabaha kdr durmuyor ne yapim.nobetmi tutayim diye bence gerek yok ya haraket azaldi zaman anlasilir bence

Kaç mg ile çıktı canım şeker? Ben de aynı durumdayım şu an ama suyunda vs bi şey yok. 860 gram olmuş bebiş. Gayet sağlıklı ve 1 hafta önde gidiyor benimki de. Şeker olayı can sıkıcı oldu baya

Gecmis olsun canim kac cikti degerin? Kaclık yukleme oldu? Bide beslenme seklin nasildi?
Dikkat et beslenmene belki tekrar kontrol ederler ondan sonra

Maşallah bebise ❤ inşallah sıkıntısız geçirirsin canim bu sureci buyuk sorun olacağını dusunmem

180 çıktı , şekerden kaynaklı su fazlalığı olabilirmiş dediğine göre, şuandan ziyade ileride sorun çıkmaması için sıkı takip edilmesi gerektiğini söyledi . Dikkatimi çeken de raporda tokluk kan şekerinin bir süre monitorize edilmesi tavsye edilir tarzı bir şey yazıyordu. Raporla endokrinolojiye gidince öğrenicez sanırım ne anlama geldiğini.

Gecmis olsun canim kac cikti degerin? Kaclık yukleme oldu? Bide beslenme seklin nasildi?
Dikkat et beslenmene belki tekrar kontrol ederler ondan sonra
180 çıktı, zaten karbonhidratı çok az tüketiyorum şeker yok, meyvelerden şeker alıyorum sadece. neden o şekilde çıktı bilemiyorum

Ben saymıyorum. Gerçi sayacak kadar az hareket ediyor. Öyle kıpır kıpır değil. Uyuşuk mu olacak ne benim aslan

Kizimiz iyi, her sey yolunda. 33.3 cm ve 917 gram cikti. Esim kazandi. Bebisimizin gobegi azcik buyukmus. Yediklerime dikkat etmeliymisim.

Haftaya seker yuklemesi yapacaklar bana da. 7 kilo almisim. Hamile kalirken sisman oldugum icin 25. haftada 7 kilo almak fazla. Bundan sonra eve tatli alma dedi esime Egzersiz yapmami soyledi. Sanki elimizi kolumuzu sallayarak sokaga cikabiliyoruz gibi. Evde denicem bi seyler bakalim.

Cnm e bebekte uyku setiyle 679 tl ben hepsi buradadan aldm uyku seti yatak dagil 700 kusure okdr para vermene gerek yok sahsen
e bebeği gittim dolaştım o fiyata görememiştim hepsi buradadan başka marka beyaz renk 60x120 bir ürün aldım ben kendi uyku setlerini beğenmediğim için uyku setsiz 872 tl ye aldım. Tabi sonrasında da uyku seti derdine düştüm. :) O da ayrı bir dert. Bakalım onun boyutunu uydurabilecek miyim her günümüz bir macera, her gün tatlı bir telaşe....

Yeni bir gelişme daha müslin örtü desenlerini de beğenemediğimden kumaşçıdan eşime aldırdım. Çift taraflı olarak sağolsun kayınvalidem dikecek inşallah güzel olur. Kayınvalidem dikmese de terziye vermeyi düşünmüştüm. Ucuna da pon ponlu bişi dikiliyor. Ekonomik açıdan hangisi uygun bilemem ama böyle en azından desen seçme seçeneği artıyor.

Ben de haftaya pazartesi gitcem şeker yüklemesi için. Sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi doktorum. 75 lik bi isim verdi. Yoksa eczaneden alıp yanımda götürcem. 1123 gram olmus papatyam
Oy maşallah nasıl büyüyorlar ya gramlardı yaa pıhtı tanesiydiler Şimdi ise kilo hesabına giriş yaptılar..
2 gündür o kadar duygusalım ki anlatamam durup durup ağlıyorum.
Resmen mucize içimizdekiler..
Konuyu dağıtmayayım, inşallah güzel sonuçlar al canım.

Ben de haftaya pazartesi gitcem şeker yüklemesi için. Sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi doktorum. 75 lik bi isim verdi. Yoksa eczaneden alıp yanımda götürcem. 1123 gram olmus papatyam
kaçıncı haftaya kadar yapılıyor şeker yüklemesi? Ben bu hafta gideceğim bakalım inşallah geç kaldım diye kızmaz doktorum. Bizim kız da fena vuruyo 1 kiloyu aştı gibi merak içindeyim ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…