kaçıncı haftaya kadar yapılıyor şeker yüklemesi? Ben bu hafta gideceğim bakalım inşallah geç kaldım diye kızmaz doktorum. Bizim kız da fena vuruyo 1 kiloyu aştı gibi merak içindeyim ben de...
e bebeği gittim dolaştım o fiyata görememiştim hepsi buradadan başka marka beyaz renk 60x120 bir ürün aldım ben kendi uyku setlerini beğenmediğim için uyku setsiz 872 tl ye aldım. Tabi sonrasında da uyku seti derdine düştüm. :) O da ayrı bir dert. Bakalım onun boyutunu uydurabilecek miyim her günümüz bir macera, her gün tatlı bir telaşe....
Sitesinde oluyor cnm kendi yerinde olmuyor sanirsam bu urunleri evet uyku setibi bende begenmedim ama annem alir diye aldim yinede oyle bnmki 689 mus 60×120
onu yaptım ama birkaç sn sonra geliyor hep..ya da bende mi sorun var anlamadım :) neyse orta kademe bir telsiz aldık.. artık evde çift kontrol takılırız belli bir süre :)
onu yaptım ama birkaç sn sonra geliyor hep..ya da bende mi sorun var anlamadım :) neyse orta kademe bir telsiz aldık.. artık evde çift kontrol takılırız belli bir süre :)
Bnde bgn kızım için 2. Defa alışveriş yaptım letgo da. Sallanır titreşimli anakucagi aldım çok elzem bı ihtiyaç değil ama diğer kızlarda çekmiştim gaz sancısı vs bı fayda olur hazırlıklı olayım isyedim ilk alışverişim de bebek arabasiydi Ocak ayında almıştım gerisine doğunca bakarım artk
Oy maşallah nasıl büyüyorlar ya gramlardı yaa pıhtı tanesiydiler Şimdi ise kilo hesabına giriş yaptılar..
2 gündür o kadar duygusalım ki anlatamam durup durup ağlıyorum.
Resmen mucize içimizdekiler..
Konuyu dağıtmayayım, inşallah güzel sonuçlar al canım.
kaçıncı haftaya kadar yapılıyor şeker yüklemesi? Ben bu hafta gideceğim bakalım inşallah geç kaldım diye kızmaz doktorum. Bizim kız da fena vuruyo 1 kiloyu aştı gibi merak içindeyim ben de...
Ben de tam hafta bilmiyorum ama doktorum bu hafta ya da haftaya yaptır dedi. Bu arada kan uyuşmazlığı olablar da 28. Haftada anti d olacak. Ben de 1 kg aştı muhtemelen çok sert vuruyor diyordum.
Ben kullanıyorum telsiz çok rahat birşey aklım bebekte kalmıyor ağlarda duymam korkusu bende çok oluyor hele ki başka çocukta varsa evde onun sesinden duymam diye. Psikolojik olarak bence telsiz çok büyük bir rahatlık bu anlamda.
ben de anlamıyorum.. hepsini tepik gibi algılıyorum ya da ufak olanları elle itiyor heralde diyorum hareket etsin de ister elle ister ayakla ister totoyla farketmez :)
Ben de tam hafta bilmiyorum ama doktorum bu hafta ya da haftaya yaptır dedi. Bu arada kan uyuşmazlığı olablar da 28. Haftada anti d olacak. Ben de 1 kg aştı muhtemelen çok sert vuruyor diyordum.
bende de kan uyuşmazlığı var.. doktorum bazı kan değerleri istedi bu kan uyuşmazlığı ile ilgilii.. detaylıda da diğer doktor sormuştu yaptırtıyorsun değil mi o testi diye... büyük ihtimal cuma günü gideceğim kendi doktoruma.. bakalım ne diyecek..
benim kesin lazım olur diye düşünüyorum.. koridorum uzun.. bebek en sondaki odada olacak.. ben mutfaktayken veya salondayken duymam imkansız gibime gelio..
bende de kan uyuşmazlığı var.. doktorum bazı kan değerleri istedi bu kan uyuşmazlığı ile ilgilii.. detaylıda da diğer doktor sormuştu yaptırtıyorsun değil mi o testi diye... büyük ihtimal cuma günü gideceğim kendi doktoruma.. bakalım ne diyecek..
Benim aslında daha 7-8 haftalıkken yapılmıştı kanamadan dolayı. Ama tekrar yapılacakmış. Sonraki çocuk için. Ben de anlamadım Bu arada ben 1 haftadır falan hıçkırığı hissetmeye başladım. Muhtemelen farkedersin. Tıp tıp yapıo vurma gibi degil. Ritmik. 3-4 dk sürüyo hatta bazen
benim kesin lazım olur diye düşünüyorum.. koridorum uzun.. bebek en sondaki odada olacak.. ben mutfaktayken veya salondayken duymam imkansız gibime gelio..
Eğer 2. Cocukda.kesin alın o adada yatarken dk başı git gel kontrol et diğer çocuk da gidip gelmek isticek ses olucak vs. Almak şart yani bnm ev çok büyüktü Diyarbakır'da yaşıyorduk o zaman orda evler han gibi maşallah yorulmayayim die almıştım telsizi. Bı de kızı kreşe getir götür yaparken aşağı iniyordum telsiz 800 m kadar çekiyordu kafam rahat çok rahattim, en ufak bi kipirdanmada uyari veriyor bnmki ses olmasa bile sağa sola döndü mü bile anlıyordum
Ben çok panik oluyorum bazen ya. Tam 3 ay kaldı doğuma.
39+0 7 ağustosa denk geliyor.
Belki birkaç gün öncesi belki sonrası doğum yapmış olacağım. Amanın
Bu arada 5i sevgililik, 13ü eşimin doğum günüsü Planlı olursa belki 5 Ağustos isteyebilirim. 5. Yılımızın hediyesi