2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Benimde ayrıntılı da yapıldı antikor testi negatif cıktı iğne olmayacağım büyük ihtimal doktor en başta gerek yok kanama olmadıkça demişti. Ama bazı doktorlar riske atmamak için yine de vurduruyor. Oğlum da bir doktor test yeterli iğneye gerek yok dedi diğeri kesin lazım dedi yaptırdık ama oğlumun negatif kan grubu . Gerek yokmuş ama riske atmamış oldu son ayda kanama riski için. Bu doktor de gerek yok diyor

ilk çocuk olacak inş.. ama bizim alt katta küçük bir çocuk var paso bağırarak koşuyor sabahları... bir de yeğenim var. o da gelip gidince gerekecek kesin.. ama asıl korkum benim duymamam

Kızlar battaniyemize başladık nasıl sizce yarın oğluşumu görmeye gidicez bugün uyku haram bana ,heyecandan uyuyamam ki

Kolay gelsin çok begeniyorum bu modelleri. Gaza gelip bisiler örsem mi diyorum sonra vazgeçiyorum. Aslında evde bi sürü ipim var

benim de negatif yazıyor raporda..benim ablam yemiş kendi doktorunda.. ama benimki ne der görücez :)

ilk çocuk olacak inş.. ama bizim alt katta küçük bir çocuk var paso bağırarak koşuyor sabahları... bir de yeğenim var. o da gelip gidince gerekecek kesin.. ama asıl korkum benim duymamam
Hik dese duyarsın merak etme bnm uykum çok ağırdır hayatta.en sevdiğim şey uykudur 3 gün yataktan çıkma deseler çıkmam o kadar duskunumdur ama çocuğun nefes alma hızı değişse uyandırdım telsizle rahat edersiniz ama sürekli git gel yapmamış olursn oda oda

Kızlar battaniyemize başladık nasıl sizce yarın oğluşumu görmeye gidicez bugün uyku haram bana ,heyecandan uyuyamam ki
Çok güzelll ben de istiyorum battaniye örmeyi ama üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum. Hiç şiş almışlığım yok
Ben de yavaştan hani olur da o zamana biraz normalleşir mevlütü falan olursa diye anahtarlık yapmaya başladım.

Eklentiler

• IMG_20200505_010234.webp
    39 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar 23 hafta da 653 gram zayıf mı sizce ?
Oğlum 24+6 da 717 grmdı. Doktorum normal boyuda kilosuda. Ne kilolu ne zayıf demişti. Bence seninkide normal sonuçta 2 hafta varmış aramızda. Zaten sıkıntı görse doktorunda söylerdi.

39 dan önce doğacak sizin içime öyle doğdu 38 e hazır olun
O da olabilir tabi de ay bilemedim ya
Kurbana denk geliyormuş ama. Düşünsene kurbanın ilk günü kurbanlık koyunlarla birlikte beni de yatırıp kesiyorlar ııh hoş olmadı düşüncesi
Ay bir hafta öncesi kurban bayramı A April wind tut kız içinde accık daha
İkimizin aynı gün olunca doğum zamanı üzerime alındım bhreh
Tutabildiğim kadar tutucam
(Dedi ve doğurdu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…