Ben kullanıyorum telsiz çok rahat birşey aklım bebekte kalmıyor ağlarda duymam korkusu bende çok oluyor hele ki başka çocukta varsa evde onun sesinden duymam diye. Psikolojik olarak bence telsiz çok büyük bir rahatlık bu anlamda.
bende de kan uyuşmazlığı var.. doktorum bazı kan değerleri istedi bu kan uyuşmazlığı ile ilgilii.. detaylıda da diğer doktor sormuştu yaptırtıyorsun değil mi o testi diye... büyük ihtimal cuma günü gideceğim kendi doktoruma.. bakalım ne diyecek..
Benimde ayrıntılı da yapıldı antikor testi negatif cıktı iğne olmayacağım büyük ihtimal doktor en başta gerek yok kanama olmadıkça demişti. Ama bazı doktorlar riske atmamak için yine de vurduruyor. Oğlum da bir doktor test yeterli iğneye gerek yok dedi diğeri kesin lazım dedi yaptırdık ama oğlumun negatif kan grubu . Gerek yokmuş ama riske atmamış oldu son ayda kanama riski için. Bu doktor de gerek yok diyor
Eğer 2. Cocukda.kesin alın o adada yatarken dk başı git gel kontrol et diğer çocuk da gidip gelmek isticek ses olucak vs. Almak şart yani bnm ev çok büyüktü Diyarbakır'da yaşıyorduk o zaman orda evler han gibi maşallah yorulmayayim die almıştım telsizi. Bı de kızı kreşe getir götür yaparken aşağı iniyordum telsiz 800 m kadar çekiyordu kafam rahat çok rahattim, en ufak bi kipirdanmada uyari veriyor bnmki ses olmasa bile sağa sola döndü mü bile anlıyordum
ilk çocuk olacak inş.. ama bizim alt katta küçük bir çocuk var paso bağırarak koşuyor sabahları... bir de yeğenim var. o da gelip gidince gerekecek kesin.. ama asıl korkum benim duymamam
Benimde ayrıntılı da yapıldı antikor testi negatif cıktı iğne olmayacağım büyük ihtimal doktor en başta gerek yok kanama olmadıkça demişti. Ama bazı doktorlar riske atmamak için yine de vurduruyor. Oğlum da bir doktor test yeterli iğneye gerek yok dedi diğeri kesin lazım dedi yaptırdık ama oğlumun negatif kan grubu . Gerek yokmuş ama riske atmamış oldu son ayda kanama riski için. Bu doktor de gerek yok diyor
ilk çocuk olacak inş.. ama bizim alt katta küçük bir çocuk var paso bağırarak koşuyor sabahları... bir de yeğenim var. o da gelip gidince gerekecek kesin.. ama asıl korkum benim duymamam
Hik dese duyarsın merak etme bnm uykum çok ağırdır hayatta.en sevdiğim şey uykudur 3 gün yataktan çıkma deseler çıkmam o kadar duskunumdur ama çocuğun nefes alma hızı değişse uyandırdım telsizle rahat edersiniz ama sürekli git gel yapmamış olursn oda oda
Çok güzelll ben de istiyorum battaniye örmeyi ama üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum. Hiç şiş almışlığım yok
Ben de yavaştan hani olur da o zamana biraz normalleşir mevlütü falan olursa diye anahtarlık yapmaya başladım.
Oğlum 24+6 da 717 grmdı. Doktorum normal boyuda kilosuda. Ne kilolu ne zayıf demişti. Bence seninkide normal sonuçta 2 hafta varmış aramızda. Zaten sıkıntı görse doktorunda söylerdi.
O da olabilir tabi de ay bilemedim ya
Kurbana denk geliyormuş ama. Düşünsene kurbanın ilk günü kurbanlık koyunlarla birlikte beni de yatırıp kesiyorlar ııh hoş olmadı düşüncesi