2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benzer durumdayız benim de yüksek. Tekrar bir teste daha gireceğim. İşin komiği ben de dikkat ediyordum. Çok geçmiş olsun canım bazen psikoloji de etkiliyormuş. Önceki gün eşimle büyük kavga etmiştik ben bütün gün ağlamıştım. O da etkilemiş olabilir dedi doktor...

Oğlum 24+6 da 717 grmdı. Doktorum normal boyuda kilosuda. Ne kilolu ne zayıf demişti. Bence seninkide normal sonuçta 2 hafta varmış aramızda. Zaten sıkıntı görse doktorunda söylerdi.
Doktor birsey söylemedi gayet iyi dedi de su ay zayıf diyenler sinirimi zıplattı sormak istedim

Oh iyi bari valla sinirlerim bozuluyor zayıf sanki diyorlar da
Kuzum bunlra şimdiden kafanı takarsan işin zor çevredeki insanlar hep memnuniyetsiz gerçekten. Ne bilirlermiş onlar o haftada olması gereken normal değeri? Neye göre zayıfmış? Aman.
Bende ilk hamileliğimde kilo almadım diye bi arkadaşım alaycı bi şekilde bebek kaç kilo falan demişti. Kendisi 20 kilo almıştı, saçma bi karşılaştırmaya girdi zaar. İnan görüşmüyorum bile çoğuyla.

Günaydınn. Pentiden aldığım ürünler hala gelmedi. 2 hafta oldu. Kargoya bile verilmemiş daha.

Günaydınn. Pentiden aldığım ürünler hala gelmedi. 2 hafta oldu. Kargoya bile verilmemiş daha.
Kendi sitesinden mi almıştın canım? Ben sadece gecelik aldım 2-3 günde geldi o da . Belki stok sorunu vs olduysa verilmemiştir. Karantina vs derken bekleme süresi uzuyor ama.

Kuzum keşke bunu anlatabilsek cahiliyet de değil biliyor musun kasıtlı bildiğin bugün bunu diyen kişi yarın herşeye konuşacak biliyorum . Huzursuz etmekti amacı etti de . Bilinçli yaptığını bildiğim icin sinirleniyorum zaten. Benim görüşmeme şansım yok maalesef

Gnaydınlaar
Kızlar 23 hafta da 653 gram zayıf mı sizce ?

Bizimki 22 nin içideyken 470 gramdı, doktor çok normal dedi. Göbek çevresi pek büyük değil, kilolu bir bebek olmayabilir ama boyu uzun demişti mesela. Hiç de takmadım kafaya. Şu her konuda yorum yapan insanlar ne kadar işsiz geliyor bana bilseniz.. Canınızı sıkmayın, normal olmayan bir durum olsa doktorunuz muhakkak söylemez mi Bundan sonra da çok iyi her şey süper diyin soranlara, detay isterlerse de unuttum bakınca söylerim dersiniz

Kendi sitesinden mi almıştın canım? Ben sadece gecelik aldım 2-3 günde geldi o da . Belki stok sorunu vs olduysa verilmemiştir. Karantina vs derken bekleme süresi uzuyor ama.
Evet kendi sitesinden aldım. Gerçi trendyoldan da bebek filesi almıştım yıkama için o da 10 gün oldu hala gelmedi.

O konuşanlar zaten muhtemelen hiç susmayacak. Ne gebelikte ne de doğumdan sonra. O yüzden bence de takılmamak en iyisi. Bir de benzetme halleri var. kim görse kendi tarafına benzetiyor. Bakıyosun hiç bişeye benzemiyo daha kaşı gözü belli olmamış.

Ne zaman almıştın ve hangi siteden.
Ben pentinin kendi sitesinden aldığımda 1 hafada geldi. Trendyol daki geç gönderiyorö boynerden gene 1 ay olcakk nerdeyse 3 atlet almıştım geçen 1 tanesini yollamışlar şaka gbi gerisi sınra gelecekmiş. Boyner geç çok geç yolluyor.

ismi lazım değil kocamın ailesi daha çok konuşacak onlar duymamayi yada karşılık vermeyi öğreniyorsun zamanla. Bizim de 21. Haftada 450 gramdı 1 hafta da önden gidiyor. Ki asıl kilo artışları artık başlayacak.

Ben her hafta dönümümde internetteki hangi hafta ne oluyor tarzı siteleri okuyorum hep, oralarda bile biri bu hafta 23 cm yazarken diğeri 35 cm, birinde 700 gr yazarken diğerinde 1 kg gibi değerler var, hepsi başka başka. Bunun bir kıstası yok onu anladım, doktor ne derse o

Ben de penti kendi sitesinden aldım. 22 sinde almıştım hala gelmedi. Penti atletler mi boynerden aldıkların. Geçen gün ben de alacaktım. kendi sitesinde falan kalmamış. Sadece boynerde var. ama bedeni nasıl alcam bilemedim. Normalde xs ya da s alıyodm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…