Ben de penti kendi sitesinden aldım. 22 sinde almıştım hala gelmedi. Penti atletler mi boynerden aldıkların. Geçen gün ben de alacaktım. kendi sitesinde falan kalmamış. Sadece boynerde var. ama bedeni nasıl alcam bilemedim. Normalde xs ya da s alıyodm.
aynı şeyi bana da dedi canım, ki öncesinde kilo aldığımda e hamilesin alcan tabi diyordu. sonra bu 2 aydır adam bir değişti. kesin şekerin şıkacak tarzı yaklaşıyordu, şeker de çıkmayınca dün “valla bu saatten sonra fazladan yediğin her şey kendine; çocuğa yiyorum deme” şeklinde son sözünü söyledi.
acaba birde tüm kadın doğumculara kiloya kesinlikle hayır broşürü dağıtmış olabilirler mi?
aynı şeyi bana da dedi canım, ki öncesinde kilo aldığımda e hamilesin alcan tabi diyordu. sonra bu 2 aydır adam bir değişti. kesin şekerin şıkacak tarzı yaklaşıyordu, şeker de çıkmayınca dün “valla bu saatten sonra fazladan yediğin her şey kendine; çocuğa yiyorum deme” şeklinde son sözünü söyledi.
acaba birde tüm kadın doğumculara kiloya kesinlikle hayır broşürü dağıtmış olabilirler mi?
Bi benim doktor rahat galiba. Kilo ile ilgili hiçbirsey demiyor. Gebe kartında da genelde tansiona bakıyor. Ben 5 kga yakın aldım. Ama 70 le hamile kalmıştım. Bu nedenle ne kadar az o kadar iyi.
Bizimki 22 nin içideyken 470 gramdı, doktor çok normal dedi. Göbek çevresi pek büyük değil, kilolu bir bebek olmayabilir ama boyu uzun demişti mesela. Hiç de takmadım kafaya. Şu her konuda yorum yapan insanlar ne kadar işsiz geliyor bana bilseniz.. Canınızı sıkmayın, normal olmayan bir durum olsa doktorunuz muhakkak söylemez mi Bundan sonra da çok iyi her şey süper diyin soranlara, detay isterlerse de unuttum bakınca söylerim dersiniz
ismi lazım değil kocamın ailesi daha çok konuşacak onlar duymamayi yada karşılık vermeyi öğreniyorsun zamanla. Bizim de 21. Haftada 450 gramdı 1 hafta da önden gidiyor. Ki asıl kilo artışları artık başlayacak.
Evet evet hep böyle iste niye koca ailesi ama neden yani 4 sene oldu alışamadım hala bende . Eşimin annesi ve teyzesi konuşmuş ikisine de zayıf gelmiş en az 1000 gr olması lazimmis şimdiye. Dedim normal gidiyor doktordan daha iyi kimse bilemez diye ama iste inatla 1kg olması gerektiğini savundu hayır yani çok biliosan bi tane daha doğur arkadaş
Ben her hafta dönümümde internetteki hangi hafta ne oluyor tarzı siteleri okuyorum hep, oralarda bile biri bu hafta 23 cm yazarken diğeri 35 cm, birinde 700 gr yazarken diğerinde 1 kg gibi değerler var, hepsi başka başka. Bunun bir kıstası yok onu anladım, doktor ne derse o
Işte bende öyle takip ediyorum gayet iyi de dedi doktor ama bu cahil tavırlar deli ediyor beni yarın süt su soğuk sıcak herşeye konuşacak bende kovcam evden sonra ben kötü olcam
Ben şu beden işini tutturamadım bi türlü çünkü. Emzirme sütyeni almıştım 2 tane. sırt kısmı oluyor. Göğüs kısmı hala boş birz daha çok mu büyük aldım acaba yoksa daha büyüyecek mi bilmiyorum.
Evet evet hep böyle iste niye koca ailesi ama neden yani 4 sene oldu alışamadım hala bende . Eşimin annesi ve teyzesi konuşmuş ikisine de zayıf gelmiş en az 1000 gr olması lazimmis şimdiye. Dedim normal gidiyor doktordan daha iyi kimse bilemez diye ama iste inatla 1kg olması gerektiğini savundu hayır yani çok biliosan bi tane daha doğur arkadaş
Küçük kızım ramazan Bayramı'nın ilk gunu doğdu fena mı olur iste bayram sekri olur doğum için memlekete annerin yanina gitmiştim zaten izne çıkınca, babam bayram namazından geldi hastaneye gittik kocam da öğlene yetisebilmisti 7 saatlik yolu 4 saatte gelmiş
Küçük kızım ramazan Bayramı'nın ilk gunu doğdu fena mı olur iste bayram sekri olur doğum için memlekete annerin yanina gitmiştim zaten izne çıkınca, babam bayram namazından geldi hastaneye gittik kocam da öğlene yetisebilmisti 7 saatlik yolu 4 saatte gelmiş
Benim de hızlı başlamıştı ama çok şükür şuan düzene girdi gibi. Gerçi ben de çok abanmıyorum. Yiyorum yine hamur işi ama ertesi güne dengelemeye çalışıyorum. 1,5 kg al diyo bana yani resmen 300 gramın lafını yaptı
Bnm Dr um da yoktu hayatımda ilk defa gördüğüm bı adam girdi dogumuma kendi Dr um olsaydı 2 dk da doğurdum halbuki ilk kızımda hastaneye gitmekle doğması arası 1.5 saat bile değildi doğumhane ye cikmamla inmem bir olmuştu 2. Sinde gergindim adama soeu soruyorum cevap vermiyor sinir olduydum
Kime göre neye göre gördüğün gibi ortalama hepimizin öyle hazırla kendini doğumdan sonra full kapatmalısın ki kulaklarını lohusa kafasıyla depresyon takılma. 2 gün kaldım ben hastanede gündüz annemle kaynanam geliyordu . O 2 gün kabus gibiydi hastaneden eve gitmek istemiyorum diye ağlıyordum. Eve geldik bi banyoya girdim annemle kaynanam almış pekmezi çocuğun başına eşim izin vermemiş kızar demiş sonra annemi aldım karşıma kaynanamda duyuyordu dedim tamam siz buyuttunuz siz dahaiyi bilirsiniz ama bırakında bunu ben büyüteyim dedim. Sonra kaynanam bana hic karışmadı ben vermeden çocuğu bile almadı. Zaten sonrada aramız düzeldi. Ama karışmaya devam etseydi şimdi büyük ihtimal hiç görüşmüyor olurduk.
Ben şu beden işini tutturamadım bi türlü çünkü. Emzirme sütyeni almıştım 2 tane. sırt kısmı oluyor. Göğüs kısmı hala boş birz daha çok mu büyük aldım acaba yoksa daha büyüyecek mi bilmiyorum.
Ben 80 beden almıştım. Ilk başta bi anda büyüme oluyor oldu mu sana 90_100 beden ama sonra süt üretimi dengeye oturdu 1 hafta sonra fos söndü 75 bedene süt üretimi düzene girince normal bedende kalıyor yada anca 1 beden büyük oluyor