2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok geçmiş olsun canım,inşallah sağlıkla hepimiz alıcaz kucaklarımıza,şekeri yediklerinle dengelersin,su miktarıda düzelir,havuç suyu ve armut ye bol bol

Geçmiş olsun..
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın. Sen kendini strese sokma çok şükür çözümü olan şeyler. Sadece biraz daha dikkat etmen gerekecek canım

Eheheh bnmde yatak odam beyaz okdr nefret ettimki beyazdan hayattaki en buyuk pişmanlığım bu kdr toz olmaz hayirli uğurlu olsun canim rabbim guzel gunlerde yatirmayi nasip etsin yatak icin yaylı bakma bence suanlik cunku benm dinledim ladariyla sunger yatak oneriyorlar bebek icin bn anne yaninaldim onun yaninda sungeri hediye geldi gelmeseydi e bebekten alcktm 120 tlye yoeumlari guzel olan bitane var yatagi icinde aldim yatak bamboonun 350 civari ama krafta gozum kaldı oda 600 felandi

Geçmiş olsun canım Mtad ın da dediği gibi beslenmeyle her şey yoluna girer sen moralini yüksek tut

Perşembe günü ben de kontrole gittim, şekerden şüphelendi tahlil istedi pzrts sonuclarım cıkacak. Bende de biraz pıhtı vardı takip edilecek..Allah korusun hepsini, rahat olmak lazım, içimizi ferah tutalım..

merhabalar. biz de sonunda birkaç parça bir şey alabildik. en önemlisi hastane çantası listemi hazırladım. % 25 hazır diyebilirim en azından şu an. başlamış olduk bir şekilde.

canım bunalmakta çok haklısın ama şeker için tek yapacağın şey diyet maalesef. benim bir arkadaşımda hem tiroid hem şeker falan çıktı çok uğraştı sonra 2. yi bile yaptı 3 yıl arayla. gönlünü ferah tut.

Arada oluyor o kasılma,biraz tedirginim düne göre azalsa bile,uyuyamıyorum,dr sordum tekrardan magnezyum progestan devam dedi,çok saol canım

normal demek ki ama insan endişeleniyor ister istemez yaa. inşallah azalır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…