- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bagi bebek arabası canım:)ne aldınız canım?
Henüz gelmedi ay sonunda kurulacak inşallah. Fotosu internette olanlar, romantica serisi diye geçiyor. Ama beşiği büyüyenden almadım, serinin düz beşiğini aldım 70x140.canım mobilyan nasıl fotosu var mı?
Bende çileğin montes serisine bayıldım❤
Ama ne yazık ki iki cocuğa yetecek dolap aldım. Beşiğim var. Bakalım . Ama çok beğendim yani.
Eheheh bnmde yatak odam beyaz okdr nefret ettimki beyazdan hayattaki en buyuk pişmanlığım bu kdr toz olmazhayirli uğurlu olsun canim rabbim guzel gunlerde yatirmayi nasip etsin yatak icin yaylı bakma bence suanlik cunku benm dinledim ladariyla sunger yatak oneriyorlar bebek icin bn anne yaninaldim onun yaninda sungeri hediye geldi gelmeseydi e bebekten alcktm 120 tlye yoeumlari guzel olan bitane var yatagi icinde aldim yatak bamboonun 350 civari ama krafta gozum kaldı oda 600 felandi
O renk olayına ben de sinir oluyorum açıkçası. Ya pembe var ya mavi. Bazı şeylerin beyazı bile yok. Genellikle beyaz aldm ben de. Sarı yeşil gri karışık almaya çalışıyorum ama pembe de var yine.Aslan Burçlarını hiç sevmem. Gerçekten üzülmüştüm burç meselesine. yalansız. bir de niye yeni doğan kıyafetleri mavi, pembe ve beyaz. çok saçma. her şeyi beyaz alıyorum. çok cinsiyetçi bi yaklaşım.
Gri, sarı yine kurtarıcı oluyor. Ama ben de çok şikayetçiyim bu durumdan. Elbise aldım ilk kez 9-12 ay, biri sarı biri maviAslan Burçlarını hiç sevmem. Gerçekten üzülmüştüm burç meselesine. yalansız. bir de niye yeni doğan kıyafetleri mavi, pembe ve beyaz. çok saçma. her şeyi beyaz alıyorum. çok cinsiyetçi bi yaklaşım.
Benimde bayramdan sonra randevum bende aç karnına gitmeyi düşünüyorum çünkü şeker yüklemesi yaptırmadım daha,lcw bende aldım çocuklara kendime bi kaç parçada bebişe aldım,organikler pahalı baya aynen,bi daha ki sefere bende eklerim,çocuklardan bebeğe fırsat kalmıyorMerhaba kızlar,
Uzun zaman oldu girmeyeli. Okullar kapanınca evde çocukla zaman geçip gidiyor vakit bulamadım hiç. Benimde çarşamba randevum var. Saat 13 te ama açmı gitsem diye düşünüyorum şeker yüklemesi için belki o gün yapar yada biraz daha erkene çekeyim en iyisi. Sürekli gitmek istemiyorum. Zamanda az kaldı. Bende ilk defa dün bir posta kıyafet aldım. Lcw de baya indirim vardı %100 pamuklu tercih ettim. Organik te aldım ama malum fiyatları çok pahalı oluyor
Sabah hıçkırığını net hissettim bendeBebeğinizin hareketlerini en çok nerede hissediyorsanız o yerin karşı çaprazında sırtı vardır.
Misal ben genel olarak sol altta hissediyorum. Doktorum kontrol günü sırtının sağ üstte olduğunu doğruladı.
Böyle biraz olsun merak giderirsiniz belki.
Bir de hıçkırıklar -doğal olarak- bebeğin başının olduğu yerden hissediliyor, ritmik hafif hareketler hıçkırığı gösterir. Buradan doğru da başı nerede anlayabilirsiniz.
iki akşamdır denk geliyorum tam vajina üstünde hıçkırıyor yavrum, bayağı da uzun sürüyorSabah hıçkırığını net hissettim bendesol yukarlarda tekmikleri hissediyorum,bazende aşağılarda
Merhaba kızlar,
Uzun zaman oldu girmeyeli. Okullar kapanınca evde çocukla zaman geçip gidiyor vakit bulamadım hiç. Benimde çarşamba randevum var. Saat 13 te ama açmı gitsem diye düşünüyorum şeker yüklemesi için belki o gün yapar yada biraz daha erkene çekeyim en iyisi. Sürekli gitmek istemiyorum. Zamanda az kaldı. Bende ilk defa dün bir posta kıyafet aldım. Lcw de baya indirim vardı %100 pamuklu tercih ettim. Organik te aldım ama malum fiyatları çok pahalı oluyor
Bebeğinizin hareketlerini en çok nerede hissediyorsanız o yerin karşı çaprazında sırtı vardır.
Misal ben genel olarak sol altta hissediyorum. Doktorum kontrol günü sırtının sağ üstte olduğunu doğruladı.
Böyle biraz olsun merak giderirsiniz belki.
Bir de hıçkırıklar -doğal olarak- bebeğin başının olduğu yerden hissediliyor, ritmik hafif hareketler hıçkırığı gösterir. Buradan doğru da başı nerede anlayabilirsiniz.
İpeksi Organik 11 Parça Bebek Hastane Çıkışıı - 1001 Ben bundan aldım. Hem organik hem uygun memnun kaldım. daha sonrakileri 5 li aldım.Herkese merhabalarben daha önce hiç bebek alışverişi yapmadım. Hastane çıkışı için nasıl bir şey önerirsiniz? Kaçlı almak gerek? Kaç tane almak gerekir ? Hangi setten ne kadarı iş görür ne kadarı fazladır ? Var mı yardımcı olabilecekler? Marka ya da aldığınız siteleri de söyleyebilirsiniz onlara da bakarım
İyi yapmışsın canım, benim net olmadığı için 10 randevusu idi. Neredeyse 1e kadar aç kaldım. İçecek değil de aç kalmak zorladı beni. Akşamından da sıkı yememiştim. Psikolojik olarak daha da acıktımBen Cuma gidicem seker yuklemesine ozellikle sabah en erken randevuyu aldim ac karnina olmak gerekiyor diye
Canım bende çıkmadı şeker ama ben de öyleyim. Merak etme zararı yok. 50 mg olan bir baklava. Diğeri de bir dilim pasta gibi düşün.şeker şikayeti olan arkadaşlar,sizde de bunlar oluyor mu? sabah çok aç kalkıyorum ben 2 saatten fazla aç kalamıyorum. Eskiden gebelikten diye düşünüyordum da şekerden de olabilir ayırt edemiyorum yemezsem içimde fenalık hissi büyüyor. Az az yemeye çalışıyorum artık ama sürekli açım. 3 ay var daha da doğuma inşallah bebeğe bir zararı yoktur. 2 gün oldu kontrolden bu yana bebek de bi sıkıntı yok şükür. 1100 gram ve 33 santim. Hareketleri de baya hissediliyor.Özellikle şeker yüklemesinden sonra baya bi vurdu. İnşallah o solüsyonun zararı olmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?